Lifestyle

Video | Groene Kneusjes Box van plantje uitpakken

7 februari 2021
Groene Kneusjes Box unboxing

De Groene Kneusjes Box van plantje.nl is een mysterie box met kamerplanten. In mijn nieuwste video laat ik zien welke planten ik kreeg opgestuurd. En in welke conditie mijn planten mij bereikten.

Grace en Bailey hadden 1 eis; in het nieuwe huis moeten we planten in de woonkamer hebben. Dus toen we deze zomer verhuisden, schafte ik 10 kamerplanten aan. N aeen half jaar zijn er daar nog steeds 8 van in leven. Dus ik ben trots! Tijd om een paar nieuwe planten aan te schaffen voor mijn urban jungle. Allereerst om mijn dode planten te vervangen. En gewoon omdat het gewoon leuk is.

De Groene Kneusjes Box van plantje uitpakken

Review Groene Kneusjes Box

In deze nieuwe video unbox ik een verrassingsdoos met super veel planten van plantje.nl! Het is de Groene Kneusjes Box. Daarin zitten 10 tot 12 kamerplanten. Planten die niet zo perfect zijn dus kneusjes. De doos kost maar € 23,95 dus heel budget proof als je net zoals ik nog geen groene vingers hebt. Welke planten ik gekregen heb voor mijn beginnende urban jungle laat ik je in deze video zien.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]