Download Feestdagen Kerst

Gratis download kerstcadeau labels

21 oktober 2023
Kerstman labels_The millennialmom

Geschatte leestijd: 5 minuten

Maak Kerst Magisch met deze gratis kerstcadeau labels. Zo geef je je kerstcadeaus hun eigen persoonlijke tint.

Zoals jullie weten, vieren wij geen Sinterklaas maar Kerst. En ook al is het nog maar oktober, de eerste kerstcadeautjes zijn al ingekocht en liggen nu netjes onder de kerstboom te wachten totdat een kerstcadeau label met naam verraadt voor wie het presentje is. Dankzij de 4 cadeautjes regel heb ik de overvloed aan cadeaus al kunnen indammen. In dit blog ontdek je waarom het zo leuk is om je eigen cadeaulabels voor de kerst te maken te maken. Welke materialen je kunt gebruiken om je geschenken een extra dosis kerstmagie te geven. En kun je gratis de kerstlabels downloaden die ik heb ontworpen.

Wat ik mijn schoonmaakster als kerstcadeautje gaf

Maak je eigen kerstcadeau labels

Happy Holidays labels voor kerstcadeautjes 

Kerst is waarin wij de geboorte van de Here Jezus herdenken. Het mooiste Kerstcadeau. Maar daarnaast is het ook een tijd van warmte en gezelligheid. Als gezin pakken we altijd op Eerste Kerstdag de kerstcadeautjes uit! Terwijl je je voorbereidt op het feestseizoen, is het een geweldig idee om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je geschenken. Waarom? Het  maken van je eigen kerstcadeau labels is niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een geweldige manier om je genegenheid te tonen. 

Laat je creativiteit de vrije loop

Het maken van je eigen kerstcadeau labels biedt je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu een ervaren knutselaar bent of gewoon wilt experimenteren met nieuwe ideeën, het personaliseren van je labels zorgt voor een unieke expressie van jouw stijl en persoonlijkheid. Denk aan de glimlach op het gezicht van je dierbaren wanneer ze een cadeau ontvangen met een label dat speciaal voor hen is gemaakt.

Vertel een persoonlijk verhaal

Elk cadeaulabel vertelt een verhaal. Of het nu gaat om een herinnering aan een gedeelde ervaring, een inside joke of een speciale boodschap, het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je labels maakt het cadeau des te memorabeler. Overweeg het gebruik van quotes, favoriete bijnamen of kleine illustraties die een speciale betekenis hebben voor de ontvanger. Zo creëer je een cadeau dat niet alleen mooi is aan de buitenkant, maar ook doordrenkt is met betekenis.

Tips voor het maken van je eigen kerstcadeau labels

Kawaii kerstlabels groene achtergrond

Hopelijk ben je nu overtuigd van het plezier om je eigen kerstcadeau labels te maken. Dus laten we als tweede even kijken naar enkele materialen waarmee je jouw labels kunt laten schitteren:

1. Kraftpapier

Een klassieker die altijd in de smaak valt. Kraftpapier is stevig en veelzijdig, waardoor het de perfecte achtergrond is voor allerlei creatieve toevoegingen.

2. Stempels en inkt

Voeg een vleugje elegantie toe aan je labels met stempels en inkt. Kies stempels met een kerstthema zoals kerstbomen, rendieren of sneeuwvlokken om je cadeaus dat feestelijke gevoel te geven.

3. Touw en lint

Maak je labels extra feestelijk door ze te versieren met kleurrijk lint of touw. Voeg strikjes toe voor een extra dosis charme.

4. foto’s en herinneringen

Maak het persoonlijk door foto’s toe te voegen aan je labels. Een klein fotootje van een gedeelde herinnering kan wonderen doen.

5. Duurzame materialen

Geef je labels een duurzaam tintje door gebruik te maken van gerecycled materiaal. Denk aan oude wenskaarten, kranten of zelfs stukjes stof die je nog hebt liggen.

6. Glitters en pailletten

Voor een vleugje glamour kun je glitter en pailletten toevoegen aan je labels. Houd het subtiel voor een elegante uitstraling of ga all-out voor een sprankelende feestlook.

Met je cadeaulabels voor kerst maak je het onvergetelijk

Het maken van je eigen kerstcadeau labels is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een liefdevol gebaar dat laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets speciaals te creëren. Het is een kleine maar doordachte manier om je genegenheid te tonen en de feestvreugde te vergroten.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in tussen de knutselspullen in je voorraad, laat je creativiteit stromen en maak dit kerstseizoen extra bijzonder met handgemaakte kerstlabels. De glimlach op de gezichten van je dierbaren zal de beloning zijn voor je inspanningen. Merry Christmas!

Gratis download Kerst cadeaulabels

Gratis-download-kerstcadeau-labels-themillennialmom

Hieronder kun je gratis de verschillende kerstcadeau labels downloaden. Ik heb 3 verschillende versies gemaakt. Eentje met kerstmannen en zelf met schattige kawaii printjes. Veel plezier ermee!

(Mocht de download na inschrijving niet werken, stuur mij dan even een e-mail op Josan (at) goodgirlscompany.nl

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]