Baby Babyspullen Dreumes Moeder & Kind

Snel en veilig tandjes poetsen met Grabease

21 november 2019
Grabease_the millennialmom

Zodra je kindje tandjes krijgt, is het belangrijk om met tandenpoetsen te beginnen. Met de kindvriendelijke dubbelzijdige tandenborstel van Grabease is poetsen en fluitje van een cent!

Vanaf het moment dat er tandjes doorkomen is het belangrijk te starten met poetsen. Door het tandenpoetsen worden tanden en kiezen beschermd. Maar ineens een borstel in je mond is best even schrikken. Laat je kindje daarom spelenderwijs kennis maken met een tandenborstel.

Inhoud van dit blog

Grabease tandenborstel

grabease-dubbelzijdige-tandenborstels

De Grabease dubbelzijdige tandenborstel is  speciaal gemaakt voor kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar. De borstel is zo ontworpen dat het het poetsen van baby- en peutertanden gemakkelijker maakt voor ouder én kind. De tandenborstel beschikt over een aantal slimme functies.

  1. Zo poets je tegelijkertijd de bovenste en onderste tanden vanwege de dubbelzijdige borstelharen en bereik je de meeste tanden vanwege de taps toelopende borstelkop.
  2. Daarnaast is er een ‘choke-beschermer’ toegevoegd, dat voorkomt dat de tandenborstel te ver achter in de mond komt.
  3. De tandenborstel wordt geleverd inclusief een fase 1-vingerborstel. De vingerborstel is ideaal om te gebruiken bij de allerkleinsten.

Een fijn idee dat je kindje met Grabease op een veilige én speelse manier kennis maakt met een tandenborstel!

Kinder bestekset

Naast een slimme tandenborstel heeft Grabease ook een handig oefenbestekje. De vork en lepel zijn speciaal ontworpen voor kleintjes vanaf 6 maanden. Ze zorgen ervoor dat je kind op een veilige en ergonomische manier zelf leert eten. De unieke vorm en kortere greep van het oefenbestek stimuleren twee verschillende handgrepen. Zowel horizontaal als verticaal. Dit zorgt voor de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden. De eetset bestaat uit een lepel en vork met daarop een ‘choke-beschermer’, zodat het bestek niet te ver de mond in kan komen. Door hun zelfstandigheid te stimuleren, worden kinderen zelfverzekerd. Dat is iets waar je  jouw kind kids van jongs af aan in kunt begeleiden.

Specificaties

handtandenborstel_the millennialmom

  • De producten van Grabease zijn BPA-vrij, niet-toxisch en ftalatenvrij.
  • Zowel het oefenbestek als de tandborstels zijn verkrijgbaar voor een advies verkoopprijs van € 14,95. De tandenborstel is er in de kleuren Blush, Teal en Grey.
  • De besteksets in 10 kleuren o.a. Grey, Blush, Teal, Navy en Mint. Producten van Grabease zijn hier en hier te koop.

Over Grabease

tanden poetsen baby_The millennialmom

Grabease is een revolutionair Amerikaans merk dat is opgericht door Maya Shalev. Maya is zelf moeder van 3 kids en bij elk kind werd ook een nieuw product geboren. Ze heeft de slimme producten op de markt gebracht omdat veel producten niet kindvriendelijk of handig bleken. Inmiddels worden de producten van Grabease door vele (groot)ouders aangeschaft voor hun (klein)kinderen en kunnen kleintjes op veilige wijze zelf leren poetsen en eten.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.