Geen categorie

GoodHolidayWeek* 7 all-inclusive resorts op mijn bucketlist

22 februari 2016

Vroeger ging ik nog wel eens met mijn ouders kamperen. Maar sinds ik zelf kinderen heb, vertoef ik liever in een all-inclusive resort. Ik ben niet het type dat de hele dag aan de rand van het zwembad lig te bakken. Maar omdat het de nodige luxe en comfort heeft vind ik het wel een handige uitvalsbasis. Toen Miss B 8 maanden waren zaten we in Griekenland in zo’n resort. Het was heel kindvriendelijk waardoor we niks hoefden mee te nemen. Miss G had de tijd van haar leven in de mini-disco en het pierenbadje. We ondernamen culturele tripjes  naar musea en Lindos. Op de dag dat we de vlindervallei wilden bezoeken, had Miss B koorts vanwege door komende tandjes. Ik heb geen vlinder gezien. In een noodvaart zijn we door die vallei gescheurd op weg naar onze uitvalsbasis; het all-inclusive resorts resort. Deze eerste dag van de #GoodHolidayWeek trappen we dan ook af met 7 all-inclusive resorts die op mijn bucket list staan.

Zo’n lijstje samenstellen is tegenwoordig een koud kunstje. Tripadvisor komt elk jaar met een geweldig overzichtje van de mooiste stranden, de beste bezienswaardigheden, mooiste hotels en eilanden. Wanneer ik aan het regenachtige saaie grijze weer wil ontsnappen, haal ik mijn inspiratie daar uit. Heerlijk genieten van de prachtige omgeving en wetende dat de lijst met all-inclusive resorts nog steeds eindeloos is.

Bahia Principe Tenerife-GoodGirlsCompany-mooie all-inclusive resorts-GoodHolidayWeek

Bahia Principe Tenerife (c)

Bahia Principe Tenerife is een modern en kindvriendelijk 4 sterren complex met ruime kamers. Er is een gastvrije sfeer en een uitstekende all -inclusive formule. Daarnaast heb je een fantastisch uitzicht op de prachtige blauwe zee! Heerlijk rustig gelegen in het stadje Playa Paraiso. Het hotel heeft prachtig, grote aangelegde tuinen en fantastische mooie zwembaden. Echt, hier kan ik wel een week of 2 verblijven samen met de meiden.

Excellence Playa Mujeres in Cancun Mexico-GoodGirlsCompany-

Ik houd van Mexicaans eten dus het Excellence Playa Mujeres in Mexico zou helemaal mijn ding zijn. Bij elk wit strand met blauwe zee ben ik verkocht. En zeg nu zelf die parasolletjes! Ook de hangmatten vind ik prima om samen met baby in te vertoeven.

Kurumba-Maldives-GoodHoliday-GoodGirlsCompany

Kurumba Maledives

Volgens de recensies is Kurumba op de Malediven puur genieten. Alsof je in een droom leeft waaruit je niet wakker wordt. Bij het zien van dit prachtige eiland twijfel ik daar geen seconde aan. Wat een schoonheid. Door de ligging lijkt het haast net alsof je een privé eiland hebt.

luxury Bahia Principe Cayo Levantado Don Pablo Collection-GoodGirlsCompany

268 kamers, 2 zwembaden, 4 bars , 6 restaurants, wifi en ik ben er nog nooit geweest. En dat steekt toch wel een klein beetje. Mijn broertje is namelijk al 2 keer in de Dominicaanse Republiek geweest en volgens hem is het er prachtig. Voor mij is het toch een beetje waar mijn roots  liggen en ik zou het dolgraag willen zien. Al was het alleen maar om lekker van de zon te genieten.  Omdat de luxury bahia Principe Cayo Levantado is een heerlijk  adults only vakantie resort is, kunnen de meiden pas mee als ze groter zijn. Maar ik heb de tijd om te wachten.

Ikos-Resorts-GoodGirlsCompany-all inclusive resorts

Ikos Resorts Oceania

Pal naast de Middellandse zee biedt hotel Ikos Oceania een adembenemend uitzicht. Er is simpelweg niks wat ik hier niet mooi aan vindt. Zo’n infinity pool gaat echt nooit vervelen.

SENTIDO_Cypria_Bay_Rooftop-GoodGirlsCompany-

Weer zo’n eiland waar familie van mij al wel geweest is en ik dus nog niet. In dit geval mijn moeder. Gelukkig biedt de Sentido Cyperia Bay op Cyprus voldoende excuses om het vliegtuig eens te pakken en naar dit eiland in de Middellandse Zee af te reizen.

Voyage Belek golf & Spa-all inclusive resorts

Voyage Belek Golf & Spa

Van de buitenkant wordt ik niet zo warm. Maar de Voyage Belek golf & spa heeft verschillende prestigieuze prijzen gewonnen op het gebied van duurzaamheid. Zo is er minimaal ingegrepen in het landschap.Bovendien biedt hij voor mannen en vrouwen allebei iets leuks. De een leeft zich uit in de spa en de ander op de golfbaan. De kinderen vermaken zich in de mooie kids club.

Dus tot zover de 7 all-inclusive resorts resorts die nog op mijn bucket list staan. Voorlopig vind ik het nog niet erg dat ik ze niet van mijn lijstje heb kunnen afstrepen.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]