Bloggen Family Diary Persoonlijk

Good Life #2 Prêt à Pregnant Summer Party en blunderen

13 juli 2016
Good Life #2-GoodGirlsCompany-party animal

Eigenlijk had ik niet zoveel te melden voor Good Life #2. Maar ik ben bang dat als ik het eenmaal oversla dat vaker gaat gebeuren. Dat zou jammer zijn. Ook al heb ik dan even een rustig weekje, er gebeurt voldoende moois om mij heen. Dus ik ging er even voor zitten, stond stil  bij de hoogtepunten van afgelopen week en pende ze op voor Good Life #2.

Afgelopen week was een vrij normale week. Aan het begin van deze Good Life #2 week was het vrij rustig zonder afspraken. Natuurlijk geniet ik van blogevents bezoeken maar de praktijk is het vaak gewoon zo dat ik veel thuis ben. Daar heb ik steeds beter mijn draai in gevonden. De muren komen niet op mij af en ik voel mij niet opgesloten. Het maakt mij niet zoveel uit hoeveel kinderen ik om mij heen heb. Ik vermaak mij wel.

Good Life #2

Good Life #2-GoodGirlsCompany

Het begin van de week was dan ook vrij rustig. Maandag zette ik het buitenbadje op. Deels omdat ik nog steeds een review moest schrijven. Maar ook omdat de meiden nu EIN-DE-LIJK wel eens buiten wilden zwemmen. Je kon hier lezen hoe dat uitpakte.

Dinsdag was het grijs en regenachtig, In de ochtend had ik een sollicitatiegesprek. En het leuke was dat het bedrijf ook babyspullen produceert en verkoopt. Hoe toepasselijk. Het was een leuk gesprek, maar het zou mijn bloggen wel enigszins beïnvloeden. Niet qua tijd. Toch zou ik er wel moeite mee hebben als mijn werkgever vindt dat ik over bepaalde (concurrerende producten) niet kan schrijven. Ik wil graag objectief blijven en zelf keuzes kunnen maken voor mijn blog.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-blokken torens

De rest van de middag was ik gewoon lekker druk met de kinderen. Miss C’s hobby is blokkentorens omduwen. Ikmag ze bouwen en zij keldert ze om. En een lol dat ze dan heeft!

Good Life#2 rustige dagen

De overige dagen gebeurde er niks bijzonders. Op donderdag fietste ik met Miss C naar de stad. Ik probeer om de auto wat vaker te laten staan. Na de zomervakantie wil ik weer echt serieus gaan sporten. Maar ik merkte al wel dat mijn conditie beter is dan de eerste keer.  Op de route zitten wat stukjes waarin je behoorlijk tegen een bult op fietst. De eerste keer wilde ik afstappen, maar nu ging het al een stuk beter. En vrijdag kwam er iemand ons huis bekijken. Vanaf september start ik met een leuke samenwerking. Maar we moesten eerst kijken of het apparaat überhaupt in ons huis geïnstalleerd kan worden. Ik woon in energievriendelijke nieuwbouwwijk. Leuk in theorie, maar in de praktijk zitten dingen in ons huis soms wat anders. Gelukkig lijk het mogelijk te zijn. Hopelijk is het mij gegeven om jullie daar na de zomervakantie wat meer over te vertellen.

Vrijdag gingen we naar de schoolafsluiting van de oudste kinderen. Het duurt nog 2 weken voordat ze zomervakantie hebben. Maar het is een traditie en het is erg leuk. We dansten de Macarena en deden nog andere leuke dingen. De rapporten zijn binnen beide kinderen zijn over met uitstekende cijfers. Omdat ik met hun vader geruild had, waren ze dit hele weekend bij mij. Super leuk om een zaterdag met ze te hebben.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Beautydag

Grootste Blunder. Ever

Op zaterdag troffen we voorbereidingen voor onze beautydag. We gingen een ochtendje winkelen en ik maakte mijn grootste blunder. Ever. Ik nam de verkeerde bankpas mee. Een van een oude rekening. Mijn naam stond er wel op maar hij kwam niet overeen met mijn huidige rekening. Ik ontdekte de fout pas toen ik bij de kassa wilde pinnen. Met de smoes dat ik dat ding wel ‘even’ ging ophalen en later terug zou komen, droop ik beschaamd af. Mijn auto stond in de parkeergarage waar je alleen met pin kan betalen. Ik kon dus niet bij mijn auto. Ik had geen contant geld op zak dus is het zinloos om dan in de stad te vertoeven. En het probleem is, dat het vanuit het stadscentrum gewoon echt te ver lopen is richting huis. Zeker met 3 kinderen. STRESSS!!

Good Life #2-GoodGirlsCompany-3D tekening

Uiteindelijk kwam mijn man mijn goede pas naar de stad brengen. Tijdens het wachten bekeken we verschillende 3D tekeningen. Deze zijn tot iets van 4 oktober in de binnenstad te zien.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Miss C

Miss C vond het allemaal wel best. Stress, hoezo?!

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party

Prêt à Pregnant Summer Party

Zondag was ik uitgenodigd voor de Prêt à Pregnant Summer Party. Samen met de oudste dochters vertrok ik op weg naar Amsterdam. Eerst wilde ik met de trein gaan. Maar omdat we wat te laat waren om de juiste treinaansluiting te halen, besloot ik last minute alsnog met de auto te gaan. Een keuze waar in eenmaal in Amsterdam spijt van had. De Brooks 10K Champions runs werd op dezelfde dag georganiseerd. Denk aan warme auto, honderden hardlopers om mij heen en afgezette straten. Heb je hem? Nou dan snap je wel dat ik niet helemaal in mijn element was. Het duurde even voordat we in het Vondelpark waren. Maar uiteindelijk was het hartstikke leuk om aanwezig te zijn.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party-Garnier

We kregen een uitgebreide uitleg van Garnier over hoe belangrijk het is om de huid van je kindje te beschermen. In de goodiebag zaten ook verschillende fijne producten die ik de komende tijd natuurlijk ga testen voor het blog.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party-braai

Aten heerlijk zelfgemaakte hamburgers van de braai.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party- Miss B

Ook Miss B at ene hele hamburger op. En het is natuurlijk altijd leuk om andere mamabloggers te ontmoeten. Ik vond het leuk om vriendinnetje Cassandra weer te zien. En nu ook eens wat meer met Saskia te praten. En zoals vanoud was het ook weer leuk met Rory.

Le chic winter 2016-GoodGirlsCompany

De kleine Fabriek

Na afloop reden Cassandra en ik samen door naar de RAI voor de Kleine Fabriek (verslag volgt). Erg leuke merken gespot en leuke contacten gelegd. Als ik nu terugkijk, was het gewoon echt te kort.

De kleine Fabriek-GoodGirlsCompany

Achteraf was ik super blij dat ik ondanks eerdere perikelen toch met de auto was gegaan. Er was weer eens een treinstoring. Ik had er niet aan moeten denken om met 2 kinderen ‘s avonds laat uren te moeten wachten totdat de NS weer eens ging rijden. Cassandra was wel met de trein en kon geen kant op. Dus ik nam haar in de auto mee en zette haar op het treinstation in mijn woonplaats af.

Good Life #2 blogs:

Zo dit waren mijn hoogtepunten voor deze Good Life #2. Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen week?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Kleine fabriek 2016 musthave kinderkleding merken
  12 augustus 2017 at 20:30

  […] mensen achter deze leuke kledingmerken. Samen met Cassandra, en mijn oudste dochters reden we na de Prêt à Pregnant Summer Party direct door naar de RAI. We hadden een krappe 2 uur de tijd. Eigenlijk te kort. Daarom ging ik op […]

 • Reply
  Fleur
  13 juli 2016 at 22:43

  Ziet eruit als een drukke maar leuke week. Ik ben dat weer ook helemaal zat, waar blijft de zomer nou? Bedankt voor het linken!

  • Reply
   Josan
   14 juli 2016 at 09:49

   Ik heb er een hard hoofd in wat de zomer betreft. Gelukkig duurt het nog even voordat wij echt vakantie hebben. Graag gedaan Fleur 🙂

 • Reply
  Thamar
  13 juli 2016 at 12:18

  Hee! Wat cool dat je mijn blog genoemd heb 🙂 Vind ik heel leuk en waardeer ik zeer, thanks!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!