Family Diary Persoonlijk

Good Life #1 Dag van het park en Monster jam

3 juli 2016
Monster Mutt Dalmatian-Monster Jam- GoodGirlsCompany

Wie goed oplette zag afgelopen maand een aantal keer de post Good Life #1 online gaan. Maar als je verder klikte werd je al snel teleurgesteld. Er stond namelijk helemaal niks in. Typisch gevalletje plannen en dan ingehaald worden door je echte leven. Ik had Good Life#1 ingepland staan, alleen wist ik telkens maar niet wat ik met de invulling aan moest. Veel andere bloggers laten regelmatig foto’s van hun privéleven zien. In weekoverzichten vertellen zij met foto’s wat ze die week gedaan hebben. Zelf deed ik dat (nog) niet. Dat had een reden.

Elke dag om 6 uur opstaan om naar je werk te gaan, is nu ook weer niet zo heel erg boeiend. Op mijn vrije dagen, racete ik van winkel naar school en hobby. Te druk om foto’s te maken. In de afgelopen 3 maanden keek ik even rustig of ik sowieso wel het type ben dat een weekoverzicht moet gaan maken. Conclusie? Doe maar niet.

Wat is Good Life?

Ik maak doordeweeks te weinig interessants mee om een weekoverzicht te vullen. Ja, dat durf ik gewoon hardop te zeggen. Bovendien wil ik mij niet verplicht voelen om wekelijks mijn privéleven van dag tot dag op mijn blog te delen. Maar dat ik een leven heb naast het bloggen is zeker een feit. Dus zo nu en dan vind ik het leuk om jullie daarin mee te nemen. Dan snap je ook wat ik naast bloggen allemaal doe. En begrijp je het ook beter wanneer er, zoals in de afgelopen dagen, minder vaak een blog online komt. Daarnaast vind ik het leuk om blogs van anderen te delen. Blogs die ik  in de afgelopen periode las. Maar ook Films, boeken en al het andere wat ik kon waarderen en het leven goed maakte. Dus bij deze trap ik af met Good Life #1.

Good Life #1 mijn week

Toevallig is Good Life #1 deze keer wat meer een weekoverzicht. De afgelopen week was een beetje hectisch. Dat merkte je vooral aan het eind van de week.

Dag van Park Lingezegen 2016-GoodGirlsCompany-Good Life #1

Zondag

Gelukkig trapten we het begin van de week op een leuke manier af. Het was de dag van park Lingezegen. Een mooi landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen in. Als het op parken aankomt, ken ik vooral de parken die in het Noordelijke gedeelte van Arnhem liggen zoals Sonsbeek, Zypendaal, Angerenstein, Park Presikhaaf en Gulden Bodem. De parken in zuiden komen er een beetje bekaaid af. Terwijl park Immerloo, Meinerswijk, Schuytgraaf en Park Lingezegen ook echt veel te bieden hebben.

Landerij de Park- Park Lingezegen-GoodGirlsCompany

Op zondag bezocht ik met Miss G en B Landerij de Park. Hier genoten we van muziek, speelden ze in de modder en gingen we ook kano varen. Ik bleek zo beroerd te zijn met sturen dat Miss G niet meer met mij in een kano wil. De fase van ‘mijn mama is de beste’, is hiermee definitief over. Mijn pre puber prijst mij niet meer de hemel in omdat ik mijn best doe. Zo nu en dan krijg ik gewoon ongezouten kritiek. Even wennen, maar ik krijg vanzelf meer eelt op mijn ziel.

Maandag

Op maandag liet ik de wortel verwijderen van de kies die ik eind april verloor door een dropje. Hij viel niet meer te redden. Nu ben ik echt geen held als het op de tandarts aankomt. De afspraak was al een keer verzet vanwege ziekte ( ja ik was echt ziek). Maar ik had nog steeds niet de moed gehad een nieuwe afspraak te maken. Gelukkig weten ze je altijd te vinden. Wat moet dat moet, maandag ging hij eruit. Een hoop getrek, gewroet en gebloed. En ik ben een gat in mijn mond rijker die je ziet als ik echt te hard lach. Ik schaam me dood! Ik merk nu al hoe het mij sociaal belemmerd. Ook al zegt iedereen dat je niks ziet. Maar ik mag pas over 2 maanden terugkomen voor herstel werkzaamheden. Ik ben mij er hyper bewust van. Tot eind september zal ik alleen lachen met een hand voor mijn mond.

Good Life #1 Speeddaten PR4kids-GoodGirlsCompany

Dinsdag

Op dinsdag ging ik speed daten. PR4kids, het PR bureau waar ik vaak mee samenwerk had allerlei leuke kindermerken uitgenodigd. En ook allerlei leuke bloggers. Zo willen zij ons voor de winter aan verschillende merken koppelen.

Normaal ben ik best een fan van spontaan babbelen. Maar op commando in 5 minuten iets over jezelf vertellen? Terwijl je ook nog  een kies eruit hebt en een mond die pijn doet?  Er zijn betere momenten. Ach je moet het een keer gedaan hebben. Ik werd gekoppeld aan Zeeman. Super leuk want zij stonden ook op mijn voorkeurslijstje. Sinds ik weer een baby in huis heb, heb ik deze winkel helemaal (her) ontdekt. Ik koop daar regelmatig spulletjes. Van rompers tot slaapzakken, babydoekjes en hun pyjamaatjes. Onze match betekent dat ik het komende halfjaar previews van hun collecties geef, reviews van producten maar ook winacties. Dus jullie worden ook beter van onze verbintenis.

Burgers Zoo-GoodGirlsCompany-Good Life #1

Woensdag

Woensdag organiseerde ik EIN-DE-LIJK- miss B’s kinderfeestje. Vorig jaar december werd ze 7 maar een half jaar later was haar verjaardagsfeestje nog niet gevierd. Iets met drukte tussen Kerst en Oud & Nieuw, kerstvakantie, snert weer, tijdgebrek en een kind dat een feestje in de dierentuin wilde. Leuk, maar vooral als het mooi weer is. Afgelopen woensdag was het prima weer om frietjes te eten, beesten te bekijken en lekker met een groepje vriendinnen de speeltuin onveilig te maken. Binnenkort schrijf ik even een uitgebreider verslag over wat je bij een Burgers’ Zoo feestje kan verwachten.

Groningen-GoodGirlsCompany-Bed en Breakfast

Donderdag

Donderdag vertrokken we naar Friesland. Dat had een reden. Ik bezocht een bedrijf waar ik hopelijk het komende half jaar een samenwerking mee heb. Ik kan en wil daar nog niet teveel over vertellen, maar het was een hele leuke kennismaking. Tegelijkertijd gingen we bij hele goede kennissen van mijn man langs in Groningen. Ik was daar nog nooit geweest en ze zijn toch een beetje een soort tweede grootouders voor Miss C.

Bed en Breakfast beleef het Noorden-GoodGirlsCompany-

Voor het eerst van mijn leven logeerde ik in een Bed & Breakfast. Dat beviel ons uitstekend. Hier schrijf ik binnenkort ook wat meer over. Op vrijdag wilden we DelfSail bezoeken. Maar het weer was zo regenachtig dat we weinig zin hadden om in de kou en regen naar boten te kijken. We gingen weer naar huis. Hoe zuidelijker we kwamen, hoe beter het weer werd.

Monster jam 2016-GoodGirlsCompany-Good Life

Zaterdag

Op zaterdag stond ik vroeg op. Samen met Miss G en B reisde ik naar Rotterdam af voor Monster Jam! Vanaf onze plek konden we alles goed zien. De meiden genoten van de stunts. Ook hier vertel ik volgende week meer over. Ik maakte voldoende foto’s en schoot ook nog eens een filmpje. Als het me lukt alle het materiaal de komende paar uren te bewerken, kan het hopelijk dinsdag online.

Good Life #1 de blogs

Deze week waren er ook weer voldoende blogs om te lezen. Blogs die mij ontroerden, inspireerden, aanzetten tot nadenken of het in elk geval verdienden om een extra plaatsje op mijn blog te krijgen.

 • Het mooiste bericht kwam deze week van Karen. Ze is moeder geworden. Op haar blog schreef ze regelmatig iets over hun adoptietraject. En ik ben zo blij dat het nu eindelijk waarheid werd.
 • Ik werd blij van Sannes keuze om een pop voor James te kopen. En niet zomaar een, maar een bruine. Super leuk om te lezen dat zij hier zo bewust mee bezig is.
 • Ik vond het leuk dat ons verslag van Techniek Museum Heim deze week op het blog van Linda te lezen was.
 • Het blog van Tamara vond ik herkenbaar. Over het algemeen ben ik vrij nuchter en niet erg paniekerig. Maar ik merk ook echt wel dat ik relaxter werd naarmate het aantal kinderen toenam.
 • Als ik iets een drama vind is het reizen met een kinderwagen in de trein. Cassandra’s blog deed mij dan ook de haren op mijn arm omhoog staan.
 • Jessica vertelde heel open over hoe dat nu is dat 9 maanden op 9 maanden af. Soms heb ik stiekem het idee dat het nooit meer goed met mij komt 😉

Dus dit was hem dan Good Life #1. Ik had een leuke maar hectische week. Wat waren de hoogtepunten van jouw week?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Monster Jam 2016 & Monster Jam pitt party
  12 augustus 2017 at 20:30

  […] waren eens 3 meisjes die naar Monster Jam 2016 gingen. Het klinkt een beetje als het begin van een mop. Toch was dit wat wij deden. Samen met de […]

 • Reply
  Marguerita
  3 juli 2016 at 20:00

  Oh wat leuk een feestje in de dierentuin! Overigens is mij dinsdag niets opgevallen aan je mond, vervelend zeg… tandarts toestanden zijn altijd zo naar… Vond het wel heel erg leuk om je weer eens te spreken en bij Zeeman kun je voor je hele gezin terecht én ook nog voor de leuke hebbedingetjes, ben benieuwd hoe je de match verder in gaat vullen. Leuke rubriek! Ik doe ook niet wekelijks een overzichtje, maar zo af en toe is best gezellig leesvoer 🙂

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!