Mama

Zo klonk mijn miskraam – Gone to soon Daughtry

24 mei 2017
Zo-klonk-mijn-miskraam-Gone-to-soon-Daughtry-GoodGirlsCompany

Een tijdje terug vroeg ik mensen hoe hun miskraam klonk en of ze hun persoonlijke verhaal op mijn blog wilden vertellen over het liedje of de muziek die hun door deze moeilijke periode heeft geholpen. Muziek kan soms zoveel troost bieden daar waar woorden tekort schieten. Via Facebook ontving ik verschillende reacties. Dank jullie wel daar voor. Als je je meer wilt vertellen over jouw liedje mail me dan. Vandaag bijt Leonie het spits af. Gone to soon van Daughtry heeft voor haar een speciale betekenis.

Over Leonie

Leonie is blogger voor Mijn kind kan de was doen. In het dagelijks leven werkt ze als pedagoge op een kinderdagverblijf. Dat zie je ook terug in haar blogs. Ze gaan over opvoedkundige thema’s en alledaagse situaties waarin elke moeder zich wel herkent. Of het nu gaat over het dilemma van je kind ziek naar het kinderdagverblijf brengen tot  ondankbare taken die je als ouders hebt. Veel bloggers heb ik al in het echt gezien. Maar Leonie (volgens mij) nog niet. Wie weet in de toekomst… .

Gone to soon Daughtry

Altijd was ik al fan van Daughtry. Ik vind zijn nummers heerlijk om naar te luisteren. Het nummer Gone too soon bezorgde mij altijd al kippenvel. En een traantje. Dit nummer gaat over een kindje dat nooit geboren mocht worden. De tekst slaat de spijker op zijn kop. Na mijn miskraam begon ik dit nummer meteen te luisteren. En heel veel te luisteren. Ook ik vraag mij nog steeds af hoe mijn kindje eruit zou hebben gezien en wat hij/zij zou worden later. Precies wat hij in de tekst omschrijft. Of het mij kracht gaf? Nee. Het was meer een nummer voor mij om gewoon even met verwerken bezig te zijn. Ik heb het nummer dus veel gedraaid en daarbij heel veel gehuild. Het gaf vooral herkenning. Het gevoel dat ik niet de enige ben.

What would you look like,
When you looked at me for the very first time?

Nu luister ik het nummer niet veel meer. Als ik het nummer hoor, komt de pijn die ik destijds voelde meteen weer naar boven. Dit is dus oprecht hoe mijn miskraam klinkt. Het blijft een prachtig nummer. Maar wel heel pijnlijk.

Video

Tekst Gone to soon Daughtry

Today could have been the day,
That you blow out your candles,
Make a wish as you close your eyes.
Today could have been the day,
Everybody was laughing,
Instead I just sit here and cry,

Who would you be?
What would you look like,
When you looked at me for the very first time?
Today could have been the next day of the rest of your life.

Not a day goes by,
That I don’t think of you,
I’m always asking why this crazy world had to lose,
Such a ray of light we never knew,
Gone too soon, yeah.

Would you have been president
Or a painter, an author, or sing like your mother?
One thing is evident,
Would’ve given all I had,
Would’ve loved you like no other.

Who would you be,
What would you look like,
Would you have my smile and her eyes?
Today could have been the next day of the rest of your life.

Not a day goes by,
That I don’t think of you,
I’m always asking why this crazy world had to lose,
Such a ray of light we never knew,
Gone too soon, yeah.

Not a day goes by,
Oh
I’m always asking why.
Not a day goes by,
That I don’t think of you,
I’m always asking why this crazy world had to lose,
Such a beautiful light we never knew,
Gone too soon,
You were gone too soon
Yeah.

Not a day goes by,
That I don’t think of you.

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

Foto via pixabay

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]