Bloggen

Goede voornemens voor 2017

7 januari 2017
Goede-voornemens-2017-GoodGirlsCompany

Het is januari dus de goede voornemens voor 2017 zijn nog vers. Je begint weer met een schone lei. Gastblogger Sylvia heeft een een goed voornemen. Beetje jammer dat haar goede voornemens al gelijk gedoemd zijn te mislukken. 

mijn-Goede-voornemens-voor-2017-GoodGirlsCompany

Mijn goede voornemens voor 2017

Iedereen heeft goede voornemens voor 2017, nou ja bijna iedereen. Ik had er maar 1: minder zooi kopen voor de kinderen.  Waar ik zelf met gemak jaren in dezelfde broek, of shirt, of schoenen, rond loop, heb ik extreemmmm veel kooplust als het op de kinderen aan komt.

Maar OK, ik ben ook 27 weken zwanger, dus niet shoppen? Not gonna happen. Daarnaast heb ik gelezen dat er code oranje gegeven werd wat betreft het weer, en daar moet je op inspelen toch? Zelfs als het maar om enkele dagen gaat 😉

Dus op pad met schoonzusje, zij moest immers ook nog kopen.  De kinderen waren ook gezellig mee.
T heeft het er maar moeilijk mee dat ze weer een broertje krijgt. Waarom? Tsja…nu moet ze gaan kiezen met welke van de 2 ze later gaat trouwen.  Kan jij raden hoe de babykamer word naar aanleiding van de foto’s? Ik ben benieuwd!

Goede_voornemens_voor_2017_GoodGirlsCompany

Oeps, toen mislukten mijn goede voornemens voor 2017

Ik heb geen babytas gewonnen met de 12 days of christmas give aways (helaas :P) maar ben super blij met mijn stoere tas!  Hij is stoer, heeft handige vakjes, een speciaal vakje om de melk warm te houden (of juist koud) voor het geval de borstvoeding niet gaat lukken. Hij heeft ook van die klittenbandlusjes zodat je hem makkelijk aan je kinderwagen kan hangen. Tevreden mens ben ik dus.

Goede-voornemens-voor-2017-GoodGirlsCompany

Puk en Muk beide een warme muts, waterdichte handschoenen. Per ongeluk een setje kleren voor ze gekocht, en meneer L had een nieuwe jas nodig. Buikbaby heeft ook wat setjes gekregen, want als hij een beetje op L lijkt spuugt hij er een stuk of 3 vies op een dag. Kruiken, manicure set, thermometer, super leuk billendoekjes doosje. De kamer krijgt steeds meer vorm. We hebben geshopt bij Prenatal, H&M, Hema, C&A en Kruidvat. Nog meer mensen met (mislukte) goede voornemens, leuke geshopte spulletjes en wie O wie raad er hoe de babykamer word? Foto’s van de kamer komen met de tijd, misschien voor en misschien na de geboorte 😉

Goede_voornemens_voor_2017_GoodGirlsCompany

 

Maandag begint school weer! Kan ik me weer uitleven op lekker gevulde trommeltjes, en gezonde tussendoortjes.

Liefs Sylvia

Volg GoodGirlsCompany ook  via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Agenda met goede voornemens via Shutterstock

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.