Babyspullen

Glazen drinkflessen van Natursutten

22 maart 2016
Natursutten glazen flessen -handige babyspullen-GoodGirlsCompany

Toen mijn broertjes klein was, had je glazen drinkflessen voor baby’s. In de loop van de jaren werden deze vervangen door plastic flessen. Geen idee waarom. Maar inmiddels zijn deze plastic flessen ook BPA-vrij. Natursutten, bekend van de natuurrubberen fopspeentjes, heeft nu ook glazen drinkflessen in haar assortiment opgenomen. De flessen zijn oersterk, hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Zowel de fles als de bijbehorende flessenspeen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Een duurzame en veilige keuze voor jouw kleintje!

Natursutten fles-voordelen glazen fles-GoodGirlsCompany-glazen babyfles

De glazen flessen van Natursutten zijn gemaakt van zuiver borosilicaatglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen hitte en grote temperatuurverschillen. Handig, omdat de Natursutten flessen zonder problemen bewaard kunnen worden in de koelkast, opgewarmd in de magnetron en gereinigd in de vaatwasser. De flessen zijn schokbestendig, licht in gewicht en vrij van BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen.

Veilig en hygiënisch

De bijbehorende flessenspeen is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekende fopspeentjes van Natursutten. De flesspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en net als de flessen vrij van schadelijke stoffen. De speentjes voelen heerlijk zacht aan en zijn vervaardigd uit één stuk, waardoor er geen vuil en bacteriën tussen de naden kan komen.

Natursutten glazen fles-GoodGirlsCompany-voordelen glazen fles-Natursutten

Geen darmkrampjes

Het innovatieve ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel zorgt voor een constante stroom van de flesvoeding, waardoor darmkrampjes en gasvorming in de buik van je baby voorkomen wordt.

De Natursutten flessen zijn verkrijgbaar in een set met twee drinkflessen (240 ml), twee spenen en twee beschermkapjes. Adviesprijs: € 27,99. De spenen zijn ook los verkrijgbaar in slow flow (0+ maanden) en fast flow (6+ maanden.

  • Reply
    Jess
    23 maart 2016 at 22:50

    Wij gebruiken nu ook glazen flessen. Wij hopen dat deze al onze kindjes zullen meegaan :-).

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!