Baby's en kinderen Spelen

Giveaway Zing mee met Puppy

26 mei 2015
Giveaway-Zing mee met Puppy-GoodGirlsCompany

Vandaag maak je kans op de Fischer Price CD Zing mee met puppy. Op de cd staan 23 bekende kinderliedjes zoals Op een klein stationnetje, Klap eens in de handjes, Zo gaat de molen, Alle eendjes en meer. Hiermee wil ik mijn trouwe fans en lezers van harte bedanken voor hun felicitaties in en meeleven in de afgelopen dagen.

Gisteren was het Mommy Monday. Het moment waarop ik op mijn blog meestal een nieuwe winactie online zet. Nu wilde ik wel, maar sinds de geboorte van derde dochter is het toch wat meer passen en meten. Ik ben totaal onthand. Soms ga ik van de ene naar de andere voeding. Slaap is ook ver te zoeken. Behoorlijk pittig!


Het is niet zo dat ik dit lichamelijk niet trek. Maar ik moet er enorm aan wennen dat ik soms aan niks anders toekom. Ik merk wel dat ik nu naar een paar dagen er steeds meer moeite mee begin te krijgen dat mijn wereld zo klein is momenteel. Een deel van mij heeft het nodig om dagelijks een breder spectrum te krijgen en inspiratie op te doen. Ook zodat ik niet heel sjaggie word. We gaan dus met mate weer gewoon verder met waar we gebleven waren.

Fisher Price is ontstaan vanuit de filosofie dat de wereld beter speelgoed nodig had. Met een ruim assortiment kinderspeelgoed is het merk ook haast niet meer weg te denken. Puppy is het populaire figuurtje uit de Fisher Price Leerplezier lijn.

Fisher Price-Giveaway-GoodGirlsCompany-Zing mee met Puppy

Wie is Puppy?

Puppy heeft blauwe oren en een groene neus. Hij houdt van nieuwe dingen leren, dansen en keten maar wil ondertussen ook alles weten. Vervolgens heb je zijn zusje. Je mag zus zeggen hoor. Een pittig puppy meisje met paarse strikken boven ieder oor. Dan heb je nog Aapje. Ook hij doet er toe. Deze kleine deugniet speelt echt dolgraag kiekeboe! Hij danst en hij springt en draait in ’t rond. Soms word hij draaierig en valt op de grond! De krul in zijn paarse staart kan overal omheen. Het liefst maakt hij pret met jou en iedereen. Als laatste is er Kikker! Hij is behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Als je in nood zit, komt hij meteen, hij vindt echt niets raar.

Giveaway-Zing mee met Puppy-GoodGirlsCompany-mamablog-winactie

Zing mee met Puppy

Met het liedjesboekje Zing mee met Puppy kun je samen met kleintje zingen. Er staan bekende klassieke kinderliedjes op zoals Hoofd schouders knie en teen, schaapje heb je witte wol, Poesje Mauw, Visje, visje in het water. Dat beloofd lekker veel zing- en speelplezier met je kleintje.

Giveaway-Zing mee met Puppy-GoodGirlsCompany-mamablog

Win Fischer Price Zing mee met Puppy cd

Ben jij ook zo’n Fisher Price fan als ik? Wil jij jouw (klein)kinderen ook laten genieten van de magische wereld van Fisher Price? Dat kan! GoodGirlsCompany geeft 1 boekje met meezing CD van Fisher Price weg. Wat moet je daar voor doen?

 • Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik eventueel hashtag #GoodGirlsCompany)
 • Laat in de reactie hieronder of op Facebook achter voor wie je dit muziekboekje Zing mee met Puppy graag zou willen winnen.
 • Tag een vriend (in).

Let op: Om kans te maken op deze super prijs ben je lid van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 3 juni 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Eline
  27 mei 2015 at 17:31

  Wat een mooie winactie! Ik doe graag mee voor onze toekomstige kleine meid 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Het vluchtkoffertjeMy Profile

  • Reply
   Josan
   1 juni 2015 at 21:32

   Leuk dat je meedoet 🙂

 • Reply
  Ella
  26 mei 2015 at 22:33

  Jjaaa, leuk voor m’n kleindochter die graag met oma wil zingen ( en andersom;) )
  En over een tijdje natuurlijk ook met onze pasgeboren bink.
  Je kan niet vroeg genoeg beginnen met liedjes zingen!

  • Reply
   Josan
   1 juni 2015 at 21:33

   Leuk dat je mee doet

 • Reply
  elisabeth
  26 mei 2015 at 16:48

  daar zou kleindochter lise zo blij mee zijn

  • Reply
   Josan
   1 juni 2015 at 21:33

   Leuk dat je mee doet!

 • Reply
  Linda Smeets
  26 mei 2015 at 16:39

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor onze kleine meid ☺

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!