Fashion Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Girls Outfit Meisjeskleding Moeder dochter kleding

GIRLS OUTFIT: twinnen in Pineapple Clothing

11 maart 2019
GIRLS OUTFIT twinnen in Pineapple Clothing

Yes! Het was weer eens tijd voor een outfit post want de laatste was ook al weer maanden geleden. Met Pasen, communie en het trouwseizoen voor de deur hebben wij een heleboel excuses om weer mooie meisjes jurken te kopen. Samen met Miss C heb ik dit keer heb ik een moeder dochter jurk aan van het merk Pineapple Clothing. Dat lieve blauwe tintje staat ons allebei erg goed.

Toen we enkele weken geleden verrast werden met mooi zonnig weer, dacht ik dat het voorjaar zou inzetten. Maar nu het weer dagen achter elkaar koud waait, sneeuwt en regent denk ik toch dat het een valse start was. Geen probleem dan maken we het binnen gezellig. De paastakken staan bij ons al op vaas. Versierd met leuke paasdecoratie uit het tuincentrum.

zelfde moeder jurk voor dochter

Matching outfits van Pineapple Clothing

Mijn liefde voor moeder en dochter kleding heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven. Ik vind het leuk als mijn dochters matching kleding dragen. Maar vind het ook leuk om dezelfde outfits als mijn dochter(s) te dragen. Vooral op speciale momenten. Mijn peuterdochter is in de fase waarin ze het liefst alles samen met mij doet en dezelfde kleding draagt. Leuk, maar ze heeft ook een hele specifieke kledingsmaak. We zitten helemaal in de prinsessenfase. Voor haar zussen moest kleding in deze fase roze zijn, maar voor peuterdochter niet. Zij heeft een duidelijke wens: Elsa blauw.

Toen ik bovenstaande jurk zag, dacht ik een mooi compromis te hebben gevonden. Blauw zoals Elas voor haar. Maar ook nog een beetje fashionable voor mij.

matching kleding moeder dochter

Dochter jurk

De jurk van Miss C is een schattig blauwe meisjesjurk gemaakt van een gebloemd kantenstof. Hij heeft geen rits of knoopjes, maar de halslijn rekt voldoende mee. Mijn kinderen hebben grote hoofden dus meestal is ben ik huiverig als er geen extra optie zit om het te openen. Maar ik kon hem moeiteloos over haar hoofd trekken.

moeder dochter kleding

moeder dochter jurk

zelfde outfit moeder dochter

Ze heeft een maatje 3-4 jaar aan. Mijn dochter is namelijk 3. Maar persoonlijk vind ik hem wel wat kort dus zou ik in het vervolg een maatje groter bestellen.

matching outfits moeder dochter

Zelfde jurk moeder

Ik heb een zelfde jurk als Miss C. Ook Elsa blauw. Hij heeft een empire waist. Lekker handig want mocht je een buikje hebben dan valt dat niet op. Dit model jurkje valt in de meeste gevallen gunstig. Ik twijfelde of ik misschien een XS moest hebben. Maar aangezien het iets kleiner valt, ben ik blij met mijn maatje S. Die is precies goed.

twinnen met je dochter

Wij zijn in elk geval klaar voor het mooie weer in onze matching outfits.
Ook leuk om te lezen:

Hou jij er van dezelfde kleding als je dochter te dragen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]