Girls Outfit Meisjeskleding

GIRLS OUTFIT | Candyland by Nicolette van Dam

1 april 2019
Candyland by Nicolette van Dam

Genieten jullie ook zo van het lekker lenteweer? Wij wel! Kon Miss B meteen paraderen in haar nieuwste Candyland outfit. Eerder verteld ik al over de lancering van de nieuwste collectie van Nicolette van Dam. Vandaag laat ik je zien wat ik uitkoos en natuurlijk hoe het staat.

De vorige Shoeby collecties die in samenwerking met Nicolette van Dam werden gemaakt waren beschikbaar tot maat 128, 134. Dat vond ik jammer. Mijn middelste dochter viel namelijk net buiten deze maten. Maar ze is wel het soort meisje dat dit soort kleding gewoon ontzettend leuk vind. Gelukkig was ik niet de enige moeder die dit vond. Deze nieuwe collectie werd speciaal uitgebracht in maat 140 omdat meerdere moeders dit graag wilden. Toen ik tijdens de lancering een setje mocht uitzoeken twijfelde ik dan ook geen seconde. Deze keer was Miss B de gelukkige.

Shoeby Candyland by Nicolette van Dam

Welcome to Canyland

Poederroze sweaters, groene jurkjes, stoere bomberjasjes en vrolijke prints; in de nieuwe meisjescollectie van Shoeby en Nicolette van Dam is iedere fashion girl klaar voor hetvoorjaar. Welcome to Candyland! Dat Nicolette met haar unieke stijl precies weet wat meiden leukvinden, blijkt wel uit het megasucces van de Back to School- en Mini Me Partycollectie die ze vorig jaar met Shoeby ontwierp. “De reacties op de collecties van Shoeby x Nicolette waren overweldigend”, aldus Shoeby oprichtster Mieke van Deursen. “Daarom hoefden we over een nieuwe voorjaarscollectie dan ook geen seconde na te denken!”

 

Candyland Shoeby

Jasmin rok

Kleine ballerina’s opgelet! Dit tè leuke tule rokje van de Nicolette collectie is een echte musthave. De rok heeft een uitlopende fit, is gemaakt van roze tule en heeft een kanten elastieken tailleband. De eyecather van dit item zijn natuurlijk de ijsjes met glitter dip. De ijsjes liggen los in het rokje zodat ze meebewegen als je een dansje doet. Dus zwieren, zwaaien en rondjes draaien! Combineer de tutu met het ijsjes truitje of met een stoer T-shirt en een bomberjasje van de Nicolette collectie. Jouw kleine meid maakt gegarandeerd een dansje van blijdschap in dit zwierige rokje. Kopen doe je hier

Shoeby Candyland

Jella trui

Voor dit ijsje smelt elk meisje. Dit té zoete truitje van de Nicolette collectie is een echte musthave voor jouw kleine meid! De trui heeft lange mouwen een ronde hals en elastieken boorden aan de mouwen. Het item wordt gekenmerkt door de roze kleur en de 3 verschillende scoops op de voorkant. Draag het truitje op een tule rokje, een denim shortje of op een koude zomeravond over een vrolijk gekleurd zomerjurkje. kopen doe je hier

Welcome to Candyland by Nicolette van Dam

Jonna bomberjack

Casa della: Frutta di tutti! Dit toffe reversible bomberjasje van de Nicolette collectie is een echte eyecatcher. In welke mood jouw kleine meid ook is dit jasje past zich makkelijk aan. Het jack is aan de mouwen en onderkant van het jack voorzien van elastieken boorden en sluit door middel van een rits. De ene kant is roze met groene details en op de achterkant staat de geborduurde tekst: “casa della: frutta di tutti”. Een leuk detail is het ijsje die omlijnd is met zwarte borduursels. De andere kant is lichtroze met donker roze en gele details. Op de linkerborst staat een geborduurd ijsje. Dit bomberjack is binnen no time de nieuwe favoriet van jouw kleine meid. Draag hem open of dicht, hij is super trendy. Kopen doe je hier

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
  • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

  Dit zijn wij!