Fashion

Gilian Originals

13 december 2014

Ken je dat? Sinds ik kinderen heb, is winkelen niet meer hetzelfde. Overal zie ik leuke kleding, bijpassende accessoires en nog leuker speelgoed. Het is frappant, elke kerst heb ik als eerste alle kindercadeaus gekocht maar moet ik voor mijzelf nog een lijstje maken. Deze feestmaand is een geschikt moment voor wat mama-fashion. En wat ligt er nu leuker onder de kerstboom dan een nieuw setje oorbellen of een mooie ketting? Gilian Originals maakt eigentijdse ontwerpen die tijdloos zijn.

 Sinds 11 december is het Amsterdamse spiegelkwartier een nieuwe winkel rijker: Gilian Originals. Een pareltje in de galeriebuurt waar Gilian Sluiter haar label Gilian Originals ontwerpt en verkoopt. Gilian Originals biedt bohemien chique sieraden met een symbolische touch. Verfijnd, vrouwelijk, kleurrijk en gemaakt van fair verkregen 14- of 24 karaat goud, sterling zilver en halfedelstenen.

GILIAN ORIGINALS - Oor_Gypsy_Oorbellen_Granaat_89,95

“Verfijnd, vrouwelijk, kleurrijk  en fair trade”

Gilian: “Ik draag zelf altijd veel kettingen en armbanden. Mijn sieraden zijn ontworpen vanuit die bohemien gedachte. Ze gaan perfect samen zonder dat het te veel wordt. De gouden kettinkjes zijn heel delicaat en kunnen moeiteloos gelayered worden. Natuurlijk kan je mijn sieraden ook prachtig alleen dragen.”

GILIAN ORIGINALS -Ket_Treeoflife_Ketting_79,95_1

Veel items hebben een betekenis door toevoeging van symbolen of het gebruik van stenen. Dit maakt dat binnen de collectie altijd gemakkelijk een sieraad te vinden is voor een geboorte, de liefde of een andere levensfase. Gilian Originals biedt every day en timeless pieces. Sieraden die je omarmen en zijn gemaakt om iedere dag weer met liefde te dragen. De collectie is verkrijgbaar in de winkel aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 en online via www.gilianoriginals.nl. Gilian Originals heeft een vaste collectie die een paar keer per jaar wordt aangevuld met nieuwe items.

GILIAN ORIGINALS -Arm_Infinity_Armband_54,95

Over Gilian Sluiter

Eigenaar en ontwerper Gilian Sluiter heeft een achtergrond als cultuurhistorica. Haar carrière startte in de Nieuwe spiegelstraat in een modern art galerie die was gevestigd naast het pand waar ze nu haar eigen atelier winkel opent. Daarnaast werkte Gilian tien jaar bij de Vereniging van Rijksmusea in Amsterdam.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!