Meisjeskleding

Geweldige broertjes en zusjes T-shirt van H&M

20 mei 2017
Me_and_You_collectie_H_and_M_GoodGirlsCompany

Soms heb je kleding waarbij je smelt als je het ziet. Dat had ik toen ik dit geweldige broertjes en zusjes T-shirt van H&M zag. Hoewel ik een haat-liefde verhouding met de keten heb, vind ik deze toch zo schattig! Zoiets moet je gewoon hebben voor je dochter en haar grote broer. 

Kleding_voor_zusjes_GoodGirlsCompany

Meisjesmoeder hebben het maar makkelijk. Vooral zij kunnen er voor kiezen om met hun dochters te twinnen. Voor jongens is er veel minder beschikbaar. Tenminste dat zijn de reacties die ik krijg van jongensmoeders. Als ik eerlijk ben, zie ik inderdaad niet zoveel kleding voor moeders en zonen. Blijkbaar is daar (nog) niet zoveel animo voor. Maar als ik zo de vraag zie, dan zou ik daar als fabrikant toch serieus over na gaan denken. Of je moet als moeder zelf iets beginnen. Er zijn genoeg moeders die een product ontwierpen of webwinkel openden omdat de markt er nog niet in voorzag.

Me_and_You_collectie_BFF_Tee_H_and_M_GoodGirlsCompany

 

Broertjes en zusjes T-shirt van H&M

Momenteel heeft H&M de Me and You collectie. Dit zijn comfortabele en speelse kledingstukken gemaakt voor broertjes en zusjes. Of neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes. In elk geval elke speciale relatie die wel wat extra’s gebruiken kan. Zo is het broertjes en zusjes T-shirtje gemaakt van het bekende Conscious katoen. Een  biologische katoensoort die de keten gebruikt in hun duurzamere kledinglijn. Vaak zijn de items ook alleen maar online verkrijgbaar. Dus houd er wel rekening mee dat vandaag besteld, niet betekent dat je het morgen thuis hebt. Maar naast het leuke broertjes en zusjes T-shirt is er ook een shirtje met de tekst Cool BFF. Leuk om te twinnen met je familieleden. Mijn dochters zijn bijvoorbeeld elkaars BFF’s.  Maar je kan het natuurlijk ook cadeau doen aan je beste vriend(in). Leuk om speciale vriendschappen te vieren.

Kleding_voor_broertjes_en_zusjes_GoodGirlsCompany

 

De Me and You collectie heeft items in een kleur zoals koraalroze, grijs of blauw. De kledingstukken zijn onderling goed te combineren. Daarnaast zijn er ook kleertjes met opvallende prints. Zoals het T-shirt met tekstballonetjes  waarin woorden staan als Friend, Love, Cute en Super. Dit shirt is verkrijgbaar in wit en donkergrijs. Alle maatjes lopen vanaf maat 50-56 t/m 134-140, zolang als de voorraad strekt. Momenteel zijn er al een paar maten uitverkocht, maar mogelijk dat ze nog aangevuld gaan worden in de toekomst.

We zullen het zien. Een soortgelijk T-shirt is anders ook redelijk makkelijk zelf te maken.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]