Games en apps Reviews video en vlogs

Video | unboxing + spelen Get a Grip

18 december 2017
Get a grip-GoodGirlsCompany

Get a grip van Hasbro is het leuke spel waarbij je ‘zonder duimen’ allerlei leuke opdrachten uitvoert. Je zal zien dat alledaagse dingen opeens een hilarische uitdaging zijn.

Tijdens het Hasbro Bloggersevent hadden we al het geluk dat we dit leuke spel mochten proberen. Maar natuurlijk stonden we te trappelen om dit ook een keer in huiselijke setting te proberen. Al was het alleen maar omdat ik natuurlijk weer eens een keer wilde winnen.

Video Get a Grip

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Wat is Get a grip?

Get a grip is een gezelschapsspel dat geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kan het spelen met 3 tot 8 spelers. In de verpakking zit het volgende

• 4 ‘duimloze’ banden (te wassen in de wasmachine)
• 2 potjes boetseerklei (zitten gluten in)
• 2 tekenblokjes
• 60 kaarten met opdrachten
• handleiding met spelregels.

Het spel Get a grip is op zich niet zo moelijk. Je voert de opdrachtkaarten uit. Soms tegen elkaar. Soms alleen tegen de klok en gaat het erom wie het eerst is. Uiterst hilarisch want ook al is een duim een ontzettend klein onderdeel van je lichaam tijdens het spelen kom je er achter dat je deze onbewust voor heel wat dingen gebruikt.

Review Get a Grip

Ik heb het spel samen met Miss B (8 jaar) en Miss G (11 jaar) getest. We hebben onwijs veel plezier gehad. Eigenlijk is het ook gewoon uiterst hilarisch om jezelf te zien stuntelen. Miss B vond de opdrachten waarbij je moet kleien en teken leuk. Miss G vind gewoon het hele concept van dingen zonder duimen proberen leuk. Doordat de opdrachtkaarten erg afwisselend zijn, blijft het leuk. Onder tijdsdruk word je uiteindelijk ontzettend creatief.

Je koopt het hier

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]