Baby Babyspullen Moeder & Kind

Genomineerden Baby Innovation Award 2023 bekend

29 november 2022

De genomineerden van de Baby Innovation Award 2023 zijn bekend. Alle genomineerden gaan verder in de race van de verkiezing, met de Mama & Papa Jurydag op 18 januari 2023 en een online stemprocedure.

Jaarlijks worden er in de baby- en kindermarkt veel nieuwe producten geïntroduceerd. De afgelopen twee Corona jaren waren er aanzienlijk minder productlanceringen. Maar dit jaar maakt alles goed. Er waren maar liefst 43 inzendingen! Deze werden door een deskundige jury bekeken. En men was het over 1 ding eens: het niveau van de inzendingen was behoorlijk hoog. Ook  C. Siksma-Ruiters, organisator van de Baby Innovation Award verkiezing in de Benelux beaamt dit.Topinnovaties voor jonge ouders

Tussen alle genomineerden zitten weer een paar topinnovaties die het leven van aanstaande en jonge ouders een beetje makkelijker maken. Wat te denken van een kinderwagen en bolderkar ineen die je ook kunt gebruiken met autostoel, reiswieg, zitje en een geïntegreerd meerijdplankje? En een handzame fles om flesvoeding snel te koelen of een nieuw anti-kolieksysteem in een babyfles?

De jury zag ook een babyvoedingmaker met touchscreen en die je met Wi-Fi kunt verbinden met je telefoon, om te mixen, stomen, ontdooien en verwarmen van babyvoeding. Ook opvallend was de inzending om een slaapomgeving voor de baby te creëren zonder prikkels. En een teddybeer met de lengte en het gewicht van een pasgeboren kindje evenals een apparaatje om een knuffel interactief te maken. Zomaar een greep uit alle slimme innovaties van dit jaar!

Genomineerde Baby Innovation Award 2023

In totaal werden 22 bijzondere producten genomineerd verdeeld over 6 categorieën. Een aantal van deze producten kwamen in aanmerking voor de Green Award voor het meest duurzame product en de Design Award, beiden zijn vakjuryprijzen.

Alle genomineerden zijn straks live te zien op de Negenmaandenbeurs van 15 tot en met 18 februari 2023 in RAI Amsterdam. Klik hier om alle genomindeerden te bekijken.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]