video en vlogs Zwangerschap

Video | Gender reveal krijgen de meiden een broertje of zusje?

6 oktober 2019
gender reveal_The millennial mom

Vrijdag 4 oktober was het dan eindelijk zo ver. De 20 weken echo inclusief geslachtsbepaling. In deze video zie je de gender reveal en of Grace, Bailey en Chloé er een broertje of zusje bij krijgen. Hoe ze op het nieuws reageren en vertel ik eerlijk wat ik er van vindt.

Gender reveal krijgen de meiden een broertje of zusje?

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Ook leuk om te lezen:

 • Reply
  Joyce
  7 oktober 2019 at 09:54

  Wat fijn dat je zo eerlijk bent in je video. Ik had vanmorgen even snel alleen de onthulling gekeken en nu de hele video. Ik ben zelf een moeder van twee jongens. En het is hartstikke leuk. Zij kunnen heerlijk knuffelen en ik ben elke dag volgens mijn kinderen super women, wanneer zij een spidermanshow op voeren. En na het douchen dragen ook mijn jongens een jurkje gemaakt van hun handdoek. Het zal even wennen zijn om het idee van een meisjes moeder los te laten. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, zal je vast merken dat het krijgen van een jongen ook helemaal geweldig is ❤

 • Reply
  Tineke
  7 oktober 2019 at 07:19

  Haha ik was zo benieuwd! Het enthousiasme spat er vanaf hahaha! Gefeliciteerd, hartstikke leuk en het komt helemaal goed!

 • Reply
  Melissa de Jonge
  7 oktober 2019 at 00:19

  Gefeliciteerd. Jongens zijn zo leuk ik heb er twee hihi. De meiden zullen fantastische zussen worden voor jullie wondertje. Geniet ervan.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]