Reviews Spelen video en vlogs

Review Gel-A-Peel Fashion Maker

2 november 2017
Gel-a-Peel Fashion Maker-GoodGirlsCompany

Sinds lancering is Gel-a-Peel een echte hit. Ik testte samen met Miss G de Gel-a-Peel Fashion maker. Met deze set kan je zelf originele patches, accessoires en sieraden van gel ontwerpen. Niet voor niets werd het gekozen tot Speelgoed van het jaar en met Sinterklaas in het vooruitzicht is dit een echte aanrader.

Gel-a-peel-ontwerp

Als ik eerlijk ben, vind ik het best lastig om voor mijn pre tiener speelgoed te kopen. Het liefst zit ze natuurlijk de hele dag op haar mobieltje. Ze laat zich wel eens verleiden tot het spelen met speelgoed, maar dan moet het ook wel echt leuk zijn. Alles wat saai of kinderachtig is, is bij voorbaat al afgekeurd

Video Gel- a-Peel Fashion Maker


Klik hier als de video niet goed wordt weergegeven.

Gel-a-Peel Fashion Maker

Gel-a-Peel kende mijn dochter al wel van de tv-reclames. Maar tot nu toe, had ze er zelf nog geen ervaring mee. Terwijl ze echt wel een meisje is dat het leuk vindt om te knutselen of dingen zelf te maken. Met Gel-a-Peel kunnen jonge meiden zelf mode-accessoires maken. Daarmee sluit het perfect aan bij de belevingswereld van aankomende tieners. Ook mijn dochter vind het leuk om haar eigen designs te ontwerpen en delen met vriendinnen. Tot nu toe maakte ze vooral stoffen armbandjes voor haar BFF’s maar met Gel-a-Peel kunnen ze met de ontwerpsjablonen, zelf verschillende versies maken.

Gel-a-Peel Fashion Maker-speelgoed-van-het-jaarGoodGirlsCompany

Onderdelen Gel-A-Peel Fashion Maker

De Gel-A-Peel Fashion Maker wordt geleverd met maar liefst 5 tubes gel in verschillende kleuren. Onder andere de exclusieve kleur zwart met parelglans. Een standaard voor de gel tubes en opbergruimte voor gereedschappen en accessoires.

 • 5 Gel-A-Peel-tubes kleurgel: lila met parelglans, puur goud, donkerpaars met parelglans, lichtroze met glitters, zwart met parelglans
 • Fashion Maker met standaard voor de geltubes
 • 40+ ontwerpsjablonen en -voorbeelden
 • 2 geltrays om geltasjes te maken
 • 7 ontwerppunten (rond, ster, hark)
 • accessoirespullen
 • 2 spatels en
 • schoonmaakgereedschap

Gel-a-Peel Fashion Maker-spatel-jaarGoodGirlsCompany

Zo werkt het

Als je een patch wil maken op een stuk stof ga je als volgt te werk. Klem textiel tussen het verwijderbare raam. Klap hem dicht en schuif een sjabloon in het raam. Kies een kleur naar keuze om het sjabloon te vullen. Gebruik de spatels om de gel goed uit te spreiden over het raam. Net zoals je dat bij zeefdrukken doet. Miss G probeerde het eerst op een tas. Hiervoor gebruikte ze een kleur. Toen ze de handigheid en smaak te pakken had, waagde ze zich aan een een T-shirt met twee kleuren. Ook dit ging erg goed en het resultaat viel in de smaak. Mijn dochter vond het erg leuk om te proberen.

Gel-a-peel-ontwerp-GoodGirlsCompany

Nieuwe Gel-a-Peel Accessoire sets

Naast de Gel-a-Peel Fashionmaker zijn er ook nieuwe accessoiresets verkrijgbaar. Zoals het setje met 2 kleuren in 1 tube. Bij deze Gel-a-Peel-accessoireset krijg je 2 tubes Gel-a-Peel met maar liefst twee fashionable kleuren in één tube (twee tinten roze en twee tinten groen) en een tube met de kleur goud. De set bevat meer dan 16 ontwerpvoorbeelden, 5 ontwerppunten en 1 geltray maak je heel makkelijk je eigen creaties. Gebruik de gel om de voorbeelden na te trekken, trek het ontwerp los en je creaties zijn klaar!

Gel a peel Fashion Maker-GoodGirlsCompany

Verder is er nog een Gel-a-Peel accessoireset met 3 tubes gel die van kleur veranderen! Van prinsessen roze naar hip paars, van zonnegeel naar koningsblauw en van funky perzik naar roodbruin. Met meer dan 16 ontwerpvoorbeelden, ontwerppunten (rondje, ster, hark), geltray, spatel, doorzichtig tekenvel, accessoirespullen en schoonmaakgereedschap maak je je eigen originele creaties. Met de geltray en spatel maak je vormen en juwelen en met behulp van de accessoires creëer je geweldige oorbellen.

Adviesprijzen:

 • Gel-a-Peel Fashion Maker – € 34,99
 • Accessoireset met 2 kleuren in 1 tube – € 18,99
 • Set met 3 tubes gel die veranderen van kleur – € 19,99
 • Deluxe pack – € 29,99
 • Single Pack – € 7,99

Hoeveel kost Gel-a-Peel en waar koop je het?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

 • Reply
  lisanne bons
  11 november 2017 at 13:58

  Blijft dit wel goed zitten. Wij hadden echt wel moeite met het maken met de sieraden. De armbandjes braken steeds kapot.

  • Reply
   Josan
   12 november 2017 at 15:46

   Met de armbanden heb ik geen ervaring. Dit moet je wel een nacht laten drogen. Ik had al moeite om het van de spatels af te krijgen. Het scheelt natuurlijk dat wij hem eigenlijk vooral gebruiken om kleding te versieren. Het is net zoals dat oude textielverf dat blijft ook goed zitten. Maar ik heb de tas nog niet gewassen. Ga ik ook niet doen met mijn gewone wasgoed.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]