Babyspullen Moeder & Kind Reviews

Gehoorbescherming voor je baby van Em’s 4 Bubs

19 augustus 2015
Ems4Bubs earmuffs-Gehoorbescherming voor babys-kinderen en gehoorbescherming-GoodGirlsCompany

Gehoorbescherming voor je baby van Em’s 4 Bubs biedt voldoende bescherming om gehoorschade door harde geluiden bij baby’s te voorkomen.

De reacties die ik krijg wanneer Miss C haar Em’s 4 Bubs draagt zijn erg grappig. Afgelopen zaterdag was het weer raak. “Oh wat schattig! Luistert ze muziek?!” “Kijk dan een baby’tje met een koptelefoon”. Maar ook nieuwsgierige vragen zoals “Waarom draagt ze dat?”. In mijn blog van vandaag vertel ik iets meer over waarom gehoorbescherming voor je baby belangrijk is. En vertel ik over mijn ervaringen met de  Em’s 4 Bubs earmuffs.

Ems 4 Bubs-gehoorbescherming voor babys-oorkappen voor babies-draagdoek-GoodGirlsCompany-ervaring Ems 4 Bubs

Ems 4 Bubs

Gehoorbescherming voor je baby van Em’s 4 Bubs

Eigenlijk leerde ik de Em’s 4 Bubs earmuffs kennen doordat ik ze in een draaggroep op Faceboek had gezien. Miss C is ook echt een draagdoekbaby. Meestal kies ik er in drukke situaties voor om haar in mijn mei-tai te stoppen en de kinderwagen thuis te laten. Een draagdoek is praktisch maar maakt je baby wel iets meer kwetsbaar voor geluid. De zonnekap van een kinderwagen beschermt daar meer tegen. Aan de andere kant beschermt zo’n kap ook niet echt tegen heel hard geluid. Eigenlijk is het alleen maar een stukje  schijnveiligheid..

Ems4bubs

klittenbandsluiting

Ems4Bubs-Gehoorbescherming-GoodGirlsCompanyGehoorbescherming voor baby’s

 

Het gehoor van een baby is kwetsbaar. Zoals je weet, moeten het fontanel nog sluiten. Om te voorkomen dat je kindje op latere leeftijd een gehoorbeschadiging krijgt, kan je niet vroeg genoeg beginnen met de bescherming hiervan.

Ems4Bubs-GoodGirlsCompany-oordoppen voor kinderen-gehoorbescherming-

De voordelen van Em’s 4 Bubs

In het dagelijks leven gebruik ik ze vaak. Als Miss C in haar draagdoek zit te slapen en haar zusjes een film willen kijken. Of als haar vader voetbal wil kijken en zij lekker tegen mij aan ligt te slapen. Maar ook wanneer ik met haar buiten in de draagdoek wandel. Meestal valt ze dan in slaap. Het is dan heel vervelend voor haar wanneer ze huilend wakker schrikt van een hard geluid zoals een draaiorgel in de stad, een scooter met knallende uitlaatpijp, scheurende auto’s. Als je er op let, is er meer geluid om je heen dan je in eerste instantie door hebt.

Oorkappen of oordoppen voor je baby?

Ik kies bewust voor oorkappen. Oordoppen kunnen uit haar oren vallen, zijn klein en kan ze in haar mondje stoppen. Met alle gevolgen van dien. De oorkappen blijven goed op haar hoofdje zitten. Voorlopig kan ze die er nog niet zelf afhalen. Daarnaast denk ik dat als ik haar er nu aan laat wennen, ze het op latere leeftijd normaal vindt.

Ems4Bubs-earmuffs-Gehoorbescherming-voor-babys-kinderen-en-gehoorbescherming-GoodGirlsCompany

Hahaha die blik!

Onze ervaringen met Em’s 4 Bubs

De Em’s 4 Bubs bestaan uit 2 oorkappen en een rekbare band. Deze band is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende dessins. Ik vond knalroze erg leuk maar er is ook een gele met groene bloemen. Je bevestigt de oorkappen zelf aan de band en met de klittenbandsluiting kan je de grootte aanpassen aan het hoofd van je kindje.

Totdat we naar het Dolfinarium gingen, had ik ze nog niet getest in hele extreme geluidssituaties. Maar zoals ik in mijn blog beschreef was daar ook een kleine parade. Zoals gewoonlijk had ik haar Em’s 4 Bubs oorkappen mee omdat ze de hele dag in de draagdoek zat. Op het moment van de parade lag ze lekker tegen mijn buik aan te slapen.

Ems4Bubs-GoodGirlsCompany-oordoppen voor kinderen

Terwijl ik hier naar keek sliep Miss C.

Het geluid van de drums was oorverdovend. Verschillende kinderen die toekeken, sloegen hun handen voor hun oren. Ook volwassenen. Vlug pakte ik haar oorkappen en bevestigde deze op haar hoofdje. Toen ik er zeker van was dat ze goed zaten, liep ik dichterbij naar de parade. Ik wilde ongehinderd foto’s kunnen maken. Daarbij was het ook een mooi moment om te testen of het werkelijk geluid tegenhield. Dat deed het.

Gehoorbescherming voor je baby

Miss C ligt lekker te slapen

Ik schoot foto’s en keek af en toe naar beneden naar Miss C die onverstoorbaar door ging met slapen. Omstanders wierpen verbaasde blikken. Ik wees naar haar hoofdje waar de witte Em’s 4 Bubs oorkappen op prijkten. Wat mij betreft is de missie geslaagd. Telkens als ik de deur uit ga, neem ik ze mee. Je weet maar nooit aan hoeveel herrie je je kleintje toevallig blootstelt onderweg.

Alpine Muffy Baby Of Em’s 4 Bubs

Er komt steeds meer aandacht voor gehoorbescherming voor je baby. De Alpine Muffy’s zijn er inmiddels ook in baby versieVerschillende lezers wilden weten welke oorkappen in fijner vindt. Em’s 4 Bubs of Alpine Muffy?Voor beiden valt walt te zeggen. De Alpine Muffy Baby kan je veel langer gebruiken dan de Em’s 4 Bubs. Maar ik vind de Oorpakken van de Em’s 4 Bubs beter op hun plek blijven. Door de manier waarop de Alpine Muffy Baby gemaakt zijn schieten de 2 onderdelen makkelijker los. Ik voorzie dat je daardoor sneller kwijt raakt. Dus als ik mijn voorkeur moet uitspreken, kies ik voor Em’s 4 Bubs voor de babyleeftijd.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!