Fashion

Geboortesieraad van Names4ever

4 februari 2016
Names4ever-GoodGirlsCompany-mama sieraden-geboortesieraad

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter draag ik graag sieraden. Vooral sieraden met een emotionele betekenis zoals de namen van mijn dochters draag ik graag. Het is symbolisch, maar ik vind het heerlijk om mijn kinderen dicht bij mij te dragen. Omgekeerd dragen mijn kinderen ook sieraden die van mij zijn. Daarom was ik ook heel blij dat ik van Names4ever een geboortesieraad mocht uitkiezen. Ik koos er een met de naam van mijn jongste dochter, haar geboortedatum en een geboortesteen.

 

 

ervaringen Names4ever-geboortesieraad-GoodGirlsCompany-zilveren sieraden-Valentijnsdag

Tijdens het kiezen  van mijn sieraad voelde ik mij een beetje zoals een kind in een snoepwinkel. Er is zoveel moois! Ik had dan ook een serieus gevalletje van keuzestress  bij het zien van al die mooie mama sieraden.

Names4ever-ervaringen Names4ever-zilveren sieraden-Valentijnsdag-GoodGirlsCompany

Mijn Names4ever geboortesieraad

De kleine voetjes of de handjes deden mijn mama hart toch een beetje smelten. Ik ben niet meer een hele kersverse moeder maar ik kan me de verwondering over die kleine handjes en voetjes nog goed herinneren. Hoewel Names4ever ook een zilveren hanger van een moeder met dochter verkoopt, koos ik voor een kroontje. De reden ligt natuurlijk voor de hand. Ook mijn derde meisje is een echt prinsesje. Ik koos een zilveren sieraad met haar naam en geboortedatum. in de top van de kroon zit een geboortesteen. Bij het samenstellen van de sieraad kun je vanzelf de maand selecteren waarin je kindje geboren is. Of juist niet. Day deed ik namelijk heel bewust. Zo heeft het sieraad iets van mij en iets van haar.

Names4ever-GoodGirlsCompany-mama sieraden-babysieraad

Wanneer draag ik hem?

Voorheen had ik mijn twijfels over een ketting met naam. Is dat niet saai en behoorlijk eentonig? Ik houd er toch van om wanneer ik sieraden draag ze regelmatig te wisselen en af te stemmen op mijn outfit. Maar inmiddels ben ik bijgedraaid. Wanneer je een sieraad met een speciale betekenis hebt, draag je deze ook vaker. Omdat je het graag bij je wilt hebben en je je kaal voelt zonder.

Names4ever-GoodGirlsCompany-moeder-kind-sieraden-babysieraad

Infinity sieraad

Heb je nog geen kinderen, maar wel een relatie? Ook dan is de website een aanrader. Over zo’n 10 dagen is het Valentijnsdag. Bij Names4ever vind je ook de infinity ketting. Dit sieraad zonder einde staat symbool voor de oneindige liefde tussen jou en je geliefde. Natuurlijk kan je deze ook personaliseren met de naam van je zelf en je partner.

mama sieraden-geboortesieraad-GoodGirlsCompany-Names4ever

Over Names4ever

De jonge onderneming Names4ever heeft al de nodige ervaring in het juweliersvak. Eerst waren ze voornamelijk actief winkels, groothandel en atelier. Maar in de afgelipen 5 jaar is Name4ever uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. En leveren ze aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Voor het vervaardigen van de naamsieraden gebruikt men de laatste technieken en de beste vakopgeleide mensen. In het atelier worden de naamsieraden zo perfect mogelijk af gewerkt. En dat ook nog eens met de hand.

Heb jij een mama sieraad? Of een speciaal sieraad die je aan je kind herinnert?

 

♥ Dit artikel bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Simone
  4 februari 2016 at 15:36

  Mooi zeg, mooie foto’s heb je ervan gemaakt ook! Ik heb zelf geen mama sieraad. Maar ik denk er wel over een keer zoiets aan te schaffen.

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 21:56

   Dank je wel. kan het je echt aanraden. Ik raakte er sneller aan gehecht dan gedacht.

 • Reply
  Cassandra | Momambition.nl
  4 februari 2016 at 11:41

  Wat gaaf, wat een prachtige foto’s ook!

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 13:23

   Dank je wel Cassandra. Het scheelt echt of de zon schijnt hoor als je foto’s maakt.

 • Reply
  Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  4 februari 2016 at 11:32

  Bedankt voor de tip. Ik vind het heel mooi en het lijkt mooi om dit cadeau te geven.

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 13:24

   Ja klopt Nesrin, juist omdat je hem persoonlijk kan maken pas je hem ook makkelijk aan je smaak aan.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ⭐I got 99 problems but a snitch ain’t one⭐⁣
Snitches get stitches. Elves don’t come to play⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
 • Vanavond is het #Pakjesavond en dan is Sinterklaas gelukkig voorbij. Het begint het me steeds meer tegen te staan.Wij vieren geen Sinterklaas en eigenlijk is dat nooit een probleem geweest. Totdat Chloe naar school ging en vooral bleek dat volwassenen het daar erg moeilijk mee hebben. 🤬In het kader van dat ze zielig is, wordt ze geïndoctrineerd met een geloof waar wij zelf niet achter staan. Als het om een religie zou gaan, zou ik het ook niet okay vinden als school dit aan haar opdrong🙄
Ik schreef een blog over waarom ik bijna geneigd was, mijn dochter deze hele maand thuis houden van school. 🤨Vanmiddag is Chloé weer eens vrij dus ik ben aan de wijn🥂
https://www.goodgirlscompany.nl/sinterklaas-pakjesavond-staat-mij-tegen/
.
.
.
#sinterklaas #feestje #mamablogger #mamaseerstewijntje #wijnen #geenalcohol #zwanger #alcoholvrij #gekregen #zwangerschap #feestdagen #mommytobe #noalcohol #preggobelly #preggo #pregnant #feestmaand #pregnantbelly #pregnantfashion #pregnantoutfit #pregnantshoot #feestjurk #zwangerschapskleding #zwangerschapsshoot #wijnenwijnenwijnen
 • ⭐️Goedemorgen⭐️ Ze zeggen an Apple a day keeps the doctor away.... mij trouwens ook want die appel hoef ik niet. 😂 Ik realiseerde me dat ik sommige fruitsoorten al meer dan 6 maanden niet kan eten. Als je me dit van tevoren had verteld had ik daar waarschijnlijk veel meer moeite mee gehad dan nu. Het scheelt in elk geval wel strooigoed kilo’s nu in december 🥝🍒🍎#appetitejournal #buzzfeast #foodlover #foodforfoodies #nergi #fruit #eten #ontbijt #gezond #zwanger #zwangerschap #instagood #breakfast #breakfastideas #ontbijt #gezondeten #gezondontbijt #kiwiberry #kiwibes #fruit #fruits #nomnomnom
 • ⭐𝓡𝓲𝓼𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓼𝓱𝓲𝓷𝓮⭐⁣ ⁣
Ik zit in mijn derde trimester! 🎉 Ik ben bijna 10 kilo aangekomen. 🙈 Het einde komt langzaam in zicht...ik heb zo'n vaag vermoeden dat babyboy wel eens eerder zou kunnen komen. In onze nieuwste video op YouTube klets ik je bij https://youtu.be/kehsMI_jS2A⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement ##pregnancydiary # #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms #
 • ⭐️I like big balls and I can not lie⭐️ You other elves can’t deny 😂🙈🤣
.
.
.
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf 
#christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #sirmixalot
 • ⭐️It’s my party! ⭐️Van de week vierde ik mijn verjaardag. Ook al koos ik er dit jaar bewust voor om niet groots uit te pakken, toch vond ik het belangrijk om er even bewust bij stil te staan. Wat ben ik gezegend. 🙏🏾 Drie gezonde kinderen, een vierde op komst. Een nieuw (t)huis in aanbouw. Afgelopen jaar was pittig en soms heel hectisch. Mijn gezondheid liet me bij vlagen in de steek en deze zwangerschap vraagt meer van mijn lichaam dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Maar ik ben er nog. Kan het einde zien en kijk er naar uit om mijn zoon straks veilig en warm vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen. 👶🏽💙
.
Wie jarig is trakteert dus bij deze kan je een mooie carseat cover en hoody van Dooky winnen. https://www.goodgirlscompany.nl/dooky-carseat-cover-en-hoody/
.
.
.
#zwangerschap #baby #birthdaygirl #pregnant #pregnancyfashion #babybump #mommytobe #zwangerschap #winactie #giveaway #birthday #pregnant #tbb #pregnantbelly #pregnantfashion #preggers #preggo #dutchmom #mamabloggers #mama #mommylifestyle #mommylife #melaninpoppin #melanin #haiti #hatian #happybirthday #happy #blessed🙏
 • ⭐️Droge huid⭐️ Brrrrr wat is het koud! 🥶❄️⛄️ Als je een droge gevoelige huid hebt, is extra smeren erg belangrijk. Heb jij ook een gevoelige huid en wat is jouw ultieme verzorgingstip?
.
.
#huidverzorging #dailyparenting #momblog #mamablogger #momblogger #momadvice #thisismotherhood #unitedmomsnetwork #parentblogger #bossmama #momboss #bossmom #mombosses #mommin #mamapreneur #wahm #bestofmom #mom_hub #joyfulmamas #honestmotherhood #inbeautyandchaos #parentsbelike #parentinghacks #parentlife #parenting #parentingtip #parenthood #positiveparenting #positiveparentingtips #positiveparentingstrategies
 • ⭐️Goedemorgen⭐️ Na dagen van slecht slapen eindelijk weer eens een goede nacht gemaakt. Baby gaat ‘s nachts helemaal los 😩En dat ik mijn draai niet kan vinden en bijna niks meer prettig ligt, maakt het ook niet beter. Die 10 kilo ga ik moeiteloos aantikken 🙈Gelukkig heeft het flink gevroren waardoor ik weer beter kan ademen. #pregnant #pregnancy #preggobelly #babyboy #babybump #bunintheoven #bump #preggy #momtobe #zwanger #zwangerschapsfotografie #28weekspregnant #28weeks #maternitystyle #haiti #hatian #pregnantlifestyle #melaninqueen #melaninpoppin
 • ⭐️Zwangerschapskleding⭐️ Met nog 12 weken te gaan is het een illusie om te denken dat ik nog wel in mijn eigen kleding pas. 😅 Gelukkig doet een paar goede jeans en een blouse wonderen. #pregnant #zwanger #pregnantbelly #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnancystyle #mommytobe #babyontheway #pregnant_world #zwangerschapskleding #gebematernitywear #28weekspregnant #28weeks #melanin #melaninpoppin
 • ⭐ZUSJES⭐⁣
⁣
Throwback naar toen ze nog klein waren. Maar toen konden ze het samen al goed vinden. Tegenwoordig zijn ze beste vriendjes. En mits ik een bakje chips achter de slaapkamerdeur schuif kunnen ze de hele middag zoet spelen met elkaar. #zusjes #zusjesliefde #sisterhood #sisterforever #saisterlife⁣
#lovemysister #proudsister #sibling #mysister #instagirls #sisterforlife #familypic #lovemysis #sistertime #momlifeisthebestlife #mixedgirl #momsofinstagram #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #momsofig #dailyparenting #motherhoodrising
 • ⭐NERGI⭐⁣
Zwangere vrouwen schijnen last te hebben van cravings. 🍔🍟Hoewel ik al ruim 6 kilo ben aangekomen😳, kan ik nog steeds belabberd slecht eten. Vooral zoetigheid smaakt me niet. In plaats daarvan eet ik vooral gezonde dingen zoals groentes en fruit. Favoriet van Chloe en mij is NERGI. Een kiwibes. En omdat het winter is, bak ik dan voor de kids er iets lekkers bij. 😘Zo ben ik dan ook wel eer. Recept vind je hier ===> https://www.goodgirlscompany.nl/recepten-nergi-chocolade-torentjes/ #eten #gezond #gezondeten #lekker #fitdutchie #dutchgirl #food_instalove #food_art #worldgirl #dutchmom #zwanger #mombloggers #mamablogger #momblogger #momblog #momlife #motherhoodthroughinstagram #socialmediamom #mamablog #motherhoodunplugged #motherhoodrising #umh_kids #cookmypassion #made_in_home_with_heart

Dit zijn wij!