Fashion

Geboortesieraad van Names4ever

4 februari 2016
Names4ever-GoodGirlsCompany-mama sieraden-geboortesieraad

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter draag ik graag sieraden. Vooral sieraden met een emotionele betekenis zoals de namen van mijn dochters draag ik graag. Het is symbolisch, maar ik vind het heerlijk om mijn kinderen dicht bij mij te dragen. Omgekeerd dragen mijn kinderen ook sieraden die van mij zijn. Daarom was ik ook heel blij dat ik van Names4ever een geboortesieraad mocht uitkiezen. Ik koos er een met de naam van mijn jongste dochter, haar geboortedatum en een geboortesteen.

 

 

ervaringen Names4ever-geboortesieraad-GoodGirlsCompany-zilveren sieraden-Valentijnsdag

Tijdens het kiezen  van mijn sieraad voelde ik mij een beetje zoals een kind in een snoepwinkel. Er is zoveel moois! Ik had dan ook een serieus gevalletje van keuzestress  bij het zien van al die mooie mama sieraden.

Names4ever-ervaringen Names4ever-zilveren sieraden-Valentijnsdag-GoodGirlsCompany

Mijn Names4ever geboortesieraad

De kleine voetjes of de handjes deden mijn mama hart toch een beetje smelten. Ik ben niet meer een hele kersverse moeder maar ik kan me de verwondering over die kleine handjes en voetjes nog goed herinneren. Hoewel Names4ever ook een zilveren hanger van een moeder met dochter verkoopt, koos ik voor een kroontje. De reden ligt natuurlijk voor de hand. Ook mijn derde meisje is een echt prinsesje. Ik koos een zilveren sieraad met haar naam en geboortedatum. in de top van de kroon zit een geboortesteen. Bij het samenstellen van de sieraad kun je vanzelf de maand selecteren waarin je kindje geboren is. Of juist niet. Day deed ik namelijk heel bewust. Zo heeft het sieraad iets van mij en iets van haar.

Names4ever-GoodGirlsCompany-mama sieraden-babysieraad

Wanneer draag ik hem?

Voorheen had ik mijn twijfels over een ketting met naam. Is dat niet saai en behoorlijk eentonig? Ik houd er toch van om wanneer ik sieraden draag ze regelmatig te wisselen en af te stemmen op mijn outfit. Maar inmiddels ben ik bijgedraaid. Wanneer je een sieraad met een speciale betekenis hebt, draag je deze ook vaker. Omdat je het graag bij je wilt hebben en je je kaal voelt zonder.

Names4ever-GoodGirlsCompany-moeder-kind-sieraden-babysieraad

Infinity sieraad

Heb je nog geen kinderen, maar wel een relatie? Ook dan is de website een aanrader. Over zo’n 10 dagen is het Valentijnsdag. Bij Names4ever vind je ook de infinity ketting. Dit sieraad zonder einde staat symbool voor de oneindige liefde tussen jou en je geliefde. Natuurlijk kan je deze ook personaliseren met de naam van je zelf en je partner.

mama sieraden-geboortesieraad-GoodGirlsCompany-Names4ever

Over Names4ever

De jonge onderneming Names4ever heeft al de nodige ervaring in het juweliersvak. Eerst waren ze voornamelijk actief winkels, groothandel en atelier. Maar in de afgelipen 5 jaar is Name4ever uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. En leveren ze aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Voor het vervaardigen van de naamsieraden gebruikt men de laatste technieken en de beste vakopgeleide mensen. In het atelier worden de naamsieraden zo perfect mogelijk af gewerkt. En dat ook nog eens met de hand.

Heb jij een mama sieraad? Of een speciaal sieraad die je aan je kind herinnert?

 

♥ Dit artikel bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Simone
  4 februari 2016 at 15:36

  Mooi zeg, mooie foto’s heb je ervan gemaakt ook! Ik heb zelf geen mama sieraad. Maar ik denk er wel over een keer zoiets aan te schaffen.

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 21:56

   Dank je wel. kan het je echt aanraden. Ik raakte er sneller aan gehecht dan gedacht.

 • Reply
  Cassandra | Momambition.nl
  4 februari 2016 at 11:41

  Wat gaaf, wat een prachtige foto’s ook!

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 13:23

   Dank je wel Cassandra. Het scheelt echt of de zon schijnt hoor als je foto’s maakt.

 • Reply
  Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  4 februari 2016 at 11:32

  Bedankt voor de tip. Ik vind het heel mooi en het lijkt mooi om dit cadeau te geven.

  • Reply
   Josan
   4 februari 2016 at 13:24

   Ja klopt Nesrin, juist omdat je hem persoonlijk kan maken pas je hem ook makkelijk aan je smaak aan.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]