DIY Lifestyle

Mommy Monday Giveaway Geboorte Stempel

21 december 2015
Geboorte Stempel-GoodGirlsCompany-originele geboortekaartjes

De geboorte van je kleintje is een bijzonder moment. Ik bewaar nog steeds verschillende spulletjes die me aan de geboortedag van mijn dochters doen denken. Het naamkaartje uit het ziekenhuis, het mutsje, de eerste kleertjes en het geboortekaartje. Het is zomaar een greep uit de verschillende spulletjes die ik koester. Ik heb een zwak voor alles wat mij aan hun geboortedatum en naam doet herinneren. Sinds kort ben ik de eigenaar van een Geboorte Stempel voor Miss C. Hiermee voorzie ik briefpapier, lijstjes en andere dingen van haar naam en geboortedatum. Ik vind het super handig. Door de zachtroze kleur is hij bovendien ook nog eens leuk om te zien. Deze Mommy Monday Giveaeway maak jij ook kans op een Geboorte Stempel met de naam van je kindje. Leuk om te geven of om cadeau te doen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

GoodGirlsCompany- Geboorte Stempel-geboortekaartjes maken

Dat bedrijven stempels gebruiken, is niet nieuw. Maar in de privésituatie, winnen stempels ook steeds meer aan terrein. Het is een leuke manier om een cadeau, stationery of andere persoonlijke kleinoden te voorzien van een persoonlijke tekst, je naam of iets anders. Toen ik over de mogelijkheid hoorde om een Geboorte Stempel te laten maken, was ik naast nieuwsgierig ook meteen enthousiast. Ik heb onderhand een mini verzameling met spulletjes waar mijn jongste dochters naam en geboortedatum op staat. Knuffels, rompers, schilderijtjes, u roept, wij hebben het. Veelal gekregen van anderen als kraamcadeautje. Maar net zoals iedere andere ouder ben ik trots op mijn kleintje en kan ik niet genoeg spulletjes hebben die speciaal voor haar gemaakt zijn.

Een Geboorte Stempel is een leuke manier om je kleintje te vereeuwigen. Op de website kan je kan je helemaal zelf je eigen stempel ontwerpen. Allereerst selecteer je het formaat stempel. Dit bepaalt ook meteen hoeveel regels je hebt. Daarna vul je zelf de naam, en de geboortedatum in en selecteer je een lettertype. Zo is die van Miss C gemaakt met mooie sierlijke letters. Daar houd ik zelf erg van. Maar het is natuurlijk ook mogelijjk om voor een stoerder lettertype te kiezen. Met ruimte voor 4, 5 of 6 regels kun je heel wat kwijt op je eigen persoonlijke stempel.

Geboorte Stempel-GoodGirlsCompany-stempel met naam

En ben je opzoek naar een origineel geboortekaartje? Ook dan kan je zelf ontworpen Geboorte Stempel een hoofdrol spelen. Naast naam en geboortedatum vul je hem aan met gegevens zoals gewicht of lengte. Doordat de stempels super snel gemaakt kunnen worden en je ze bovendien snel thuis hebt, kan je in je kraamweek nog je eigen kaartjes te stempelen.

Geboortestempel-goodgirlscompany-winactie

Review Geboorte Stempel

In eerste instantie hebben wij onze Geboorte Stempel gewoon als verzamelobject. Althans dat dacht ik. Maar laat het aan mijn andere dochters over om er creatieve toepassing voor te verzinnen. Zoals ik wel eens gedeeld heb, vieren wij Kerst met cadeautjes. Mijn andere dochters hebben onze speelgoedgids zo erg van kruisjes voorzien dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Hoe lekker overzichtelijk is het lijstje van mijn jongste dochter? Bij alles wat haar zussen interessant voor haar vonden, staat een stempel met haar naam. Kortom; geen verwarring mogelijk.

Geboorte Stempel-GoodGirlsCompany-geboortekaartjes maken

Win een Geboorte Stempel

GoodGirlsCompany mag 1 Geboorte Stempel weggeven. Wat moet je hier voor doen?

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer)

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 28 december 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Claim je prijs binnen 72 uur op Facebook anders verval je als prijswinaar

*dit blog bevat een opgestuurd product.

Vanvond om 18:00 uur gaat er nog een winactie online.

 • Reply
  Judith Liefleukeneigen
  25 januari 2016 at 10:30

  Superschattig zo’n stempel! En ook nog eens handig!

 • Reply
  Foreverjade
  28 december 2015 at 21:48

  Oh wat een super idee! Foreverjade Graag erop!
  Ik volg u ook op Instagram.

  Xoxo

 • Reply
  VolgMama
  22 december 2015 at 11:04

  Wat leuk dat je de stempel veelzijdig kunt gebruiken!

  • Reply
   Josan
   23 december 2015 at 21:58

   Is dat een deelname 🙂

   • Reply
    VolgMama
    23 december 2015 at 22:51

    Nee geen deelname 😉 Maar superleuk geschreven dit artikel 🙂

 • Reply
  Mommy Monday Giveaway LuluJo Swaddle - GoodGirlsCompany
  21 december 2015 at 22:11

  […] Vanochtend hadden we ook een leuke winactie. Deze vind je hier. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!