Bloggen

Gastblogger Sylvia stelt zich voor

24 september 2016
gastblogger-sylvia_goodgirlscompany

Ik liep al een langere tijd met het idee rond dat ik een gastblogger wilde hebben. Dan lezen jullie ook interessante verhalen vanuit een andere invalshoek. Maar ik had wat koudwatervrees. Hoe vind je zo iemand en het moet natuurlijk ook gewoon klikken. Lief vriendinnetje Tamara was zo lief om een oproepje voor mij te doen waarop ik ene reactie kreeg. Sylvia was een van de eerste enthousiaste moeders die een reactie stuurde. Om haar wat beter te leren kennen, stelt ze gastblogger Sylvia zich voor.

gastblogger-sylvia

Gastblogger Sylvia

Hallo allemaal!

Bij deze is het denk ik tijd om mij eerst maar even voor te stellen. Mijn naam is Sylvia, moeder van 2, dochter T van 6 en zoontje L van anderhalf. Buiten dat werk ik zelf, heb een hond en een kat( al zijn deze tegenwoordig van mijn dochter) net als alle dieren die nu of in de toekomst hun intrek zullen nemen in ons huis. In een huis met 2 kids, 2 volwassenen met banen, een hond, kat…en een verhuizing, kan je nog weleens het idee hebben een beetje door te draaien. Dus als ik dat zo nu en dan uitstraal, kan dat wel kloppen, ik draai geregeld door in mijn hang naar orde, netheid en rust.

 

Smetvrees?

Mensen die in to astrologie zijn- en vervolgens horen dat ik een maagd ben- zullen om bovenstaande reden onwijze medelijden met mij hebben. Niet nodig niet nodig, niet iedere maagd is koelbloeding, frigide en heeft smetvrees. Ondanks dat ik mij er dus af en toe redelijk aan kan storen. Dan verander in een soort eng monster tegenover mijn vriend, die op dat moment in mijn ogen echt wel meer kan doen dan dat hij doet. Maar ik heb mij er (voor nu) bij neer gelegd. Eigenlijk gaat dat steeds makkelijker, dus blijkbaar word je echt wijzer naarmate je ouder word. Of ik ben over het algemeen te moe om er nog iets aan te doen.

Waarom ik ga schrijven

Te moe en dan erbij gaan schrijven? YES! Schrijven geeft rust en helderheid in mijn hoofd. Wat op papier staat is er maar uit, scheelt een heleboel ruimte, en wat ik hier neer zet zit ik niet tegen mijn vriend te vertellen. Daar is hij dan weer blij mee.

Terror

Dus samen met mijn Prinses T en Terror L hopen wij hier een leuke tijd te hebben. Ja ooit dachten wij dat we een Terror T hadden, toen zoonlief geboren werd, werd het pas duidelijk hoe onwijs makkelijk zij was, en schoof de naam dus lekker door naar de echte Terror.

Buiten deze in huis bende ben ik al 14 jaar trotse eigenaar van mijn eigen paardje, waar ik op dit moment helemaal niets mee doe, vanwege een blessure ☹
Zodra zij weer op de been is, en de rust hier in huis iets toe neemt, gaan wij ook weer aan de slag. Met het paard is het ook oppassen, want ook zij wordt opgeëist door T, in haar hoofd topruiter, en zelfs L vindt haar uitermate interessant. Met 1 jaar zat hij er al jolend bovenop.

Als ik blog dan zal dit dus vooral gaan over de kinderen (duh) en alle leuke, en ook wel minder leuke, dingen die wij mee maken. Zo nu en dan zal ik ook mijn ongezouten mening over een onderwerp neer gooien.

Voel jezelf vooral welkom ook die van jou te delen! 🙂

Groetjes Sylvia

  • Reply
    Mama Lifestyle Blog
    24 september 2016 at 08:41

    Welkom Sylvia! Ik kijk uit naar je verhalen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]