Bloggen

Gastblogger Merel stelt zich voor

25 september 2016
Zoals je gisteren kon lezen, lijkt het me leuk om te experimenteren met gastbloggers. Sylvia heeft zich al voorgesteld en vandaag is het de beurt aan Merel.  Deze alleenstaande mama van 2 kinderen, zal ook met grote regelmaat haar gedachten en leven met ons delen. Leer haar nu alvast een beetje beter kennen.

Gastblogger Merel

Hallo lieve lezers,
Ik ben Merel.  Ik ben 27 en alleenstaande mama van 2 pracht kinderen.
Izabell is 6 en is een echte diva in de dop. Ze houdt van knutselen make-up fröbelen, en natuurlijk Barbie’s en poppen. Dan heb ik ook nog een zoontje: Dio. Hij is 2 maar wordt binnenkort 3. Zoals wel meer jongentjes van zijn leeftijd houdt hij vooral van auto’s vliegtuigen en graafmachines.
gastblogger-merel_goodgirlscompany
Helaas zien mijn kinderen hun eigen papa’s niet. Opvoeden en er voor hen zijn, doe ik dus echt alleen in mijn uppie! Zelf houd ik van bakken en creatief in huis bezig zijn. Denk bij dat laatste aan het schilderen van muren of het veranderen van mijn interieur. Verder zing ik graag, lezen is ook iets wat ik super veel doe. Ik houd van uiteenlopende genres. Dat kan gaan van thrillers tot 50 shades boeken. Kortom een breed begrip denk ik maar zo.

De malle molen van het ziekenhuis

Momenteel zitten wij hier in huis een beetje in de ziekenhuismolen voor Dio. Zijn afweersysteem wordt onderzocht. Dat is nodig want hij is opvallend vaak ziek. Bijna elke week heeft hij wel een keer koorts of iets anders in die trant. Zoals elke moeder probeer ik zo goed en kwaad als dit gaat mijn huishouden netjes te houden. Maar ja er wordt natuurlijk ook gewoon geleefd.
Wij beleven hier in huis de meest leuke, gekke en verdrietige dingen. Dat is het leven.. Maar soms als mama (zeker als je alleenstaand bent) zit je er even doorheen! Maar knokken doen we hier hoor 😉
Tot de volgende blog! Suggesties over een onderwerp zijn altijd welkom!
Lieve groetjes,
Merel

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]