Moeder & Kind Verzorging

Garnier Ambre Solaire Wet-Skin milk

9 maart 2016
Easy Peasy Wet-Skin milk-GoodGirlsCompany-zonnebrand voor kinderen

Over een paar weken is het weer zover. Dan wordt de klok verzet en begint voor mijn gevoel de lente dus officieel. Tijd om weer wat vaker buiten te zijn. Van de zon te genieten en weer een beetje kleur op mijn huidje te krijgen. Geloof het of niet, maar ook wij hebben in de winter een lichtere tint dan in de zomer. Alhoewel mijn kinderen niet zo snel verbranden, vind ik verantwoordelijk zonnen toch echt heel belangrijk. Vorig jaar schreef ik al een review over de zonnebrandcrème van Vichy. Maar zo aan de start van het nieuw lenteseizoen ben ik nu een zonnebrandcrème tegen gekomen die het probleem van vele moeders gaat oplossen. Benieuwd welke dat is? Lees dan snel verder

GoodGirlsCompany-Easy Peasy Wet-Skin milk-Garnier

Elke moeder met kinderen herkent dat wel. Je wilt je kindje beschermen tegen de zon, maar daar denkt je kindje zelf anders over. Meestal betekenen die smeersessies toch dat je even je belangrijke bezigheden moet onderbreken. En ben je ingesmeerd dan kan je ook niet meteen verder omdat de zonnebrandcrème eerst moet intrekken.

Easy Peasy Wet Skin milk-GoodGirlsCompany-makkelijke zonnebrand voor kinderen

Dus water is even verboden. Om nog maar te zwijgen over zand. Niks zo irritant als een ingesmeerd kind dat daarna gezandstraald is. Gelukkig is dat vanaf deze zomer allemaal verleden tijd. Met Garnier Easy Peasy Wet-Skin milk kan je kindje makkelijk beschermen tegen de zon. Deze breng je makkelijk aan en hecht zelfs goed op de  natte huid. Deze zonnemelk is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De zonnemelk mag meteen op de natte (of droge) huid worden aangebracht, afdrogen is niet meer nodig! De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk.

Easy Peasy Wet-Skin milk-GoodGirlsCompany- Garnier-zonnebrand voor kinderen

 

Bovendien hebben ze ook Easy Peasy Anti-Zand spray. Deze zonnemelk is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De zonnespray werkt zand afstotend en gaat het jeukerige gevoel van plakkend zand tegen!

De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent. Ttrekt snel in en is getest onder pediatrisch toezicht. Door de zeer hoge beschermingsfactor 50+ is deze  speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

Is jouw kindje ook geen fan van zonnebrandmelk?

GoodGirlsCompany-handtekening

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]