Interactief en robotspeelgoed Spelen

FurReal Walk-A-Lots | schattige huisdieren om te verzorgen en verzamelen

23 oktober 2019
FurReal Walk-A-Lots_The Millennial Mom

Heeft jouw kind altijd al een huisdier gewild, maar zit jij niet te wachten op de verantwoordelijkheden? Dan zijn de FurReal Walk-A-Lots een leuke idee. Deze knuffelzachte huisdiertjes lopen gewoon met je mee aan de riem.

Veel kinderen zijn dol op huisdieren. En in een asiel of dierenwinkel lijkt zo’n schattige puppy, konijn of kitten ook alles wat ze willen hebben. Maar een huisdier is geen speelgoed. Het is een jarenlange verantwoordelijkheid die in veel gezinnen toch na enkele weken al snel op de schouders van ouders belandt. Vooral met de Feestdagen of een verjaardag wordt er nog wel eens ondoordacht een dier aangeschaft. Maar een beest is geen speelgoed.

FurReal Walk-A-Lots

FurReal Walk-A-Lots-grote dieren_The Millennial Mom

Met de nieuwe FurReal Walk-A-Lots verzamel je zoveel huisdieren als je maar wilt. Om heerlijk mee te spelen en te wandelen! Appeltje- eitje dankzij het slimme uitlaatsysteem.

review FurReal Walkalots_The millennial Mom

De huisdieren van FurReal Friends WalkALots hebben een kliksysteem waarmee je 1 tot wel 3 dieren tegelijk aan één ‘riem’ kunt uitlaten. Je duwt ze vooruit en door het speciale wieltje onder de pets hobbelen ze gezellig mee, thuis en over straat. Hun hoofd beweegt nieuwsgierig heen en weer terwijl het staartje kwispelt, dankzij het veermechanisme. Zeg daar maar eens nee tegen.

Dit vonden we er van

review FurReal Friends Walkalots_The millennial Mom

Ik heb de FurReal Walk-A-Lots getest met Chloe (4 jaar) en zij is er helemaal weg van. Ze begint echt in de fase te komen waarin rollenspel en fantasie belangrijk zijn tijdens het spelen. Voor haar leeft haar knuffel dus ook echt. Ze praat er tegen, aait het en vindt het leuk om er mee te wandelen. Zowel binnen als buiten. Maar ook om ze te verzorgen met een kammetje of door het eten te geven. Ze combineert de digitale huisdieren met haar poppen. En eigenlijk zijn ze een soort van uitbreiding van haar poppengezin. Aan de ene kant duwt ze haar poppenwagen voor zich uit en aan de andere heeft ze ze haar hondje of kat.

FurReal Grooming Salon

Wat mij als moeder aanspreekt is dat de prijs voor het grote interactieve knuffeldier niet te hoog ligt. Maar dat ze voor dat bedrag toch redelijk wat interactie krijgen. En het is natuurlijk handig dat de batterijen als zijn inbegrepen. Want kinderen willen er natuurlijk meteen mee spelen en niet dat je erst nog naar de winkel moet om de goede batterijen in huis te halen.

Pluspunten

 • Batterijen inbegrepen.
 • stimuleert interactie en rollenspel
 • Knuffeldieren zijn lekker zacht
 • maakt je kind bewust van verantwoordelijkheden bij het verzorgen van een huisdier
 • connector aan riem voor meerdere FurReal Walk-A-Lots.
 • connector is geschikt voor de Walkalots grote en kleine dieren

Minpunten

 • geen, het is grappig speelgoed wat al vanaf een jonge leeftijd gebruikt kan worden

Specificaties

interactieve huisdieren om mee te wandelen_The millennial mom

FurReal Walkalots Grote Dieren

 • Leeftijd: 4+
 • Consumentenrichtprijs: € 24,99

FurReal Walkalots Kleine Dieren

 • Leeftijd: 4+
 • Consumentenrichtprijs: € 12,99

Te koop

De FurReal Walk-A-Lots hond en kat zijn nu verkrijgbaar. De eenhoorn, het schaap en de draak vanaf 1 oktober.

Fur Real Walkalots review

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Josan
  24 oktober 2019 at 06:16

  Hoi Helma, wat leuk dat je dochter zo enthousiast is. Het hokje is de furreal grooming salon. Hij is 12 delig en maakt geluid. Ik denk dat hij in Nederland uit gaat komen als verzorgingssalon. Tot nu toe heb ik heb nog niet echt online kunnen vinden. Ik hoop dat bol.com hem binnenkort verkoopt. En dan tegen een redelijke prijs aangezien ze momenteel veel speelgoed in de aanbieding hebben.

 • Reply
  Helma Keijzer
  23 oktober 2019 at 22:30

  Gaaf … dochter is verliefd geworden toen ze hem in de gids zag. Zit het “hokje” er ook bij??? Hoor het graag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]