Interactief en robotspeelgoed Spelen video en vlogs

FurReal Friends Rock-a-Too | de zingende papegaai

25 november 2018
interactief speelgoed

Het meeste robotspeelgoed is gemaakt van hard plastic. De FurReal Friends Rock-a-Too vormt een welkome afwisseling. De papegaai is niet alleen interactief hij heeft ook nog eens lekker zacht velletje! En dat knuffelt natuurlijk een stuk prettiger.

Mijn meiden hebben een ding gemeen: ze houden alledrie ontzettend van knuffels. Dus het beestje moet een vacht of velletje hebben. En dat is nog wel eens een probleem met interactief speelgoed. Een super strak design van glimmend hard plastic komt gewoon een beetje koud en kil over. Gelukkig bestaan er FurReal dierenvriendjes. Ze lijken op een gewoon huisdier maar je hebt er alleen minder werk mee.

Video FurReal Friends Rock-a-Too

Klik hier als je de video niet goed kan zien

FurReal Friends Rock a Too papegaai review

FurReal Friends Rock-a-Too

Dat deze exotische vogel van aandacht houdt, zie je meteen aan zijn vacht. Wat een mooie kleurenpracht! Maar ook als je met hem speelt, zorgt de FurReal Friends Rock-a-Too er wel voor dat je hem niet vergeet. Door fluiten en geluidjes probeert hij je aandacht te trekken. Met de FurReal Friends Rock-a-too hebben kinderen eindeloos speelplezier. De papegaai kan maar liefst 50 verschillende combinaties maken van geluidjes en bewegingen. En het goede nieuws is: dat is helemaal niet zo moeilijk.

Zet hem aan, druk op zijn snavel en hij neemt op wat je zegt. Druk vervolgens op zijn buik om hem ze zinnetjes te laten herhalen. Zet je de showbizz vogel vervolgens uit? Dan wist hij alles wat je had opgenomen. Zoals je snel ontdekken zult, heeft de paradijsvogel 2 verschillende stemmetjes. Hij kan dingen dus ook op 2 verschillende manieren zeggen. Maar je zal al snel ontdekken dat of hij krijst of fluit zijn manier van afspelen bepaalt.

FurReal Friends Rock-a-Too papegaai

FurReal Friends Rock a Too papegaai

Specificaties

  • geschikt vanaf 4 jaar
  • 3 standen: aan, uit en een demo stand
  • heeft 2 AAA batterijen nodig.

zingende papegaai

Dit vinden wij er van

Miss C hoeft Coco de papegaai maar te zien en ze grijnst van oor tot oor. In haar fantasiewereld is de papegaai gewoon echt. Punt uit. Maar het is niet dat alleen, ze vindt het gewoon erg leuk dat hij haar aandacht probeert te trekken. Ikzelf ontdek dat ik in Coco een opvoedmedestander gevonden heb. Zinnen die in normaliter honderdduizend keer herhaal laat ik nu door Coco uitspreken. Kamer opruimen! Doe nu eens je schoenen aan. Vergeet je jas niet! Onze papegaai praat het allemaal na. En ikke? Ik heb het speelgoed van mijn kinderen nog nooit zo handig gevonden.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]