Dagjes uit Fun Lifestyle

Frozen Fever

4 februari 2015
Frozen Fever-Review Frozen Fever-GoodGirlsCompany

Als je dochters hebt, weet je dat er een tijd was vóór de film Frozen en een tijd ná Frozen.  Sinds hun introductie kan je niet meer om Anna, Elsa, Olaf en Kristof heen. Menig ouder liet zich verleiden tot het passioneel mee zingen met tranentrekker ‘Let it go’. Ook zijn de Frozen poppen en verkleedjurken niet aan te slepen. Ook op mijn blog merk ik dat. Inmiddels is het februari en nog verbaas ik mij over het hoge aantal bezoekers dat vol interesse het blog Frozen cadeaus voor Sinterklaas leest van 3 maanden geleden.

Voor al deze Frozen fans heeft Disney goed nieuws in maart 2015 komt er een nieuwe korte Frozen animatiefilm met de zusjes Anna en Elsa in de hoofdrol. Frozen Fever vertelt het verhaal over prinses Anna die een groots zomers verjaardag krijgt. Deze wordt georganiseerd door Elsa, Olaf de sneeuwpop en Kristof. Maar Elsa’s fikse verkoudheid gooit helaas roet in het eten.

Voor kleine meisjes valt er weer heel wat te beleven en bij weg te dromen. Ook omdat de film vooraf aan Assepoester getoond wordt. Geniet van nieuwe prachtige jurken.  En de stemmen van de originele cast waaronder Kristen Bell en Idina Mezel zorgen voor herkenbaarheid. Ook in Disney’s Frozen Fever zit net zo’n pakkende meezing song als Let it go. Benieuwd? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Disney Frozen Fever-GoodGirlsCompany-Recensie Frozen Fever

Frozen Fever-GoodGirlsCompany-Recensie Frozen Fever

Frozen Fever-Olaf de sneeuwpop-Anna en Elsa-Recensie Frozen Fever-GoodGirlsCompany

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!