Bioscoop Films & Series kinderfilms en series

Frozen Fever

4 februari 2015
Frozen Fever-Review Frozen Fever-GoodGirlsCompany

Frozen Fever vertelt het hartverwarmende verhaal over wat er allemaal mis gaat bij het organiseren van een verjaardagsfeest voor Anna. Naast Anna zijn ook andere bekende personages uit Frozen weer van de partij. Zoals Olaf, Kristof en het rendier.

Als je dochters hebt, weet je dat er een tijd was vóór de film Frozen en een tijd ná Frozen.  Sinds hun introductie kan je niet meer om Anna, Elsa, Olaf en Kristof heen.

Frozen Fever

Menig ouder liet zich verleiden tot het passioneel meezingen met tranentrekker ‘Let it go’. En afgelopen Sinterklaas waren de Frozen poppen en verkleedjurken niet aan te slepen. Ook op mijn blog merk ik dat. Tijd voor iets nieuws: Frozen Fever, een korte minifilm over de avonturen van Anna, Elsa en hun vrienden.

Disney Frozen Fever-GoodGirlsCompany-Recensie Frozen Fever

Voor al deze Frozen fans heeft Disney goed nieuws in maart 2015 komt er een nieuwe korte Frozen animatiefilm met de zusjes Anna enElsa in de hoofdrol. Frozen Fever vertelt het verhaal over prinses Anna die een groots zomers verjaardag krijgt. Deze wordt georganiseerd door Elsa, Olaf de sneeuwpop en Kristof. Maar Elsa’s fikse verkoudheid gooit helaas roet in het eten. Ze hoest zich een slag in de rondte. Uiterst hilarisch!  Ook Olaf helpt iedereen natuurlijk weer van de wal in de sloot.

Frozen Fever-GoodGirlsCompany-Recensie Frozen FeverVoor kleine meisjes valt er weer heel wat te beleven en bij weg te dromen. Ook omdat de film vooraf aan Assepoester getoond wordt. Geniet van nieuwe prachtige jurken. En de stemmen van de originele cast waaronder Kristen Bell en Idina Mezel zorgen voor herkenbaarheid. Ook in Disney’s Frozen Fever zit net zo’n pakkende meezing song als Let it go. Benieuwd? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Frozen Fever-Olaf de sneeuwpop-Anna en Elsa-Recensie Frozen Fever-GoodGirlsCompany

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]