Sinterklaas Spelen

De leukste Frozen cadeaus voor Sinterklaas

14 november 2017
Disney Frozen-verjaardagscadesu-Frozen poppen-Frozen verkleedkleding- Anna en Elsa- Anna and Elsa dolls

Sinterklaas komt er aan. Dus tijd om de leukste cadeaus van Frozen voor je op een rijtje te zetten. Ga je voor verkleedjurk of kies je toch een pop? En zo ja eentje van Anna of zit je in Team Elsa?

Er is een tijd voor Disney’s Frozen en erna. Het verhaal over de zusjes Anna en Elsa, stal in het afgelopen jaren heel wat meisjesharten. Maar ook die van hun moeders. Als meisjesmoeder mag je je er stiekem aan bezondigen om net zo hard met je dochters de liedjes mee te zingen.

Ook ik heb al heel wat memorabele moeder-dochtermomenten beleefd terwijl we samen de DVD keken. De animaties zijn prachtig. Bovendien is het de eerste Disneyfilm waarin een meisje geen prins nodig heeft om haar te redden. En die boodschap is ook wel eens verfrissend. Speciaal voor alle meisjes die er van dromen, heb ik een aantal Disney Frozen cadeaus geselecteerd.

Frozen poppen

Heeft je dochter nog geen Anna of Elsa pop? Dan is het nu de tijd om er een te kopen. Je bent dan nog ruimschoots op tijd voor Pakjesavond of Kerstavond. Frozen poppen heb je in verschillende soorten en maten. Zoals deze mooie poppen van Mattel maar ook Disney heeft verschillende poppen van Anna of Elsa waarmee je dochter in de wereld van Arendelle kan stappen. De poppen zijn gekleed in de welbekende filmoutfits. Soms compleet met laarzen en cape. Je meisje kan eindeloos spelen met dit prachtige speelgoed. Onwijs leuk is de schaatsende Elsa of de Elsa met pianojurk.

Frozen verkleedkleding

Wat is er leuker dan eruit zien als je favoriete Frozen personages Anna en Elsa? Ook dat kan. In de verschillende webwinkels kan je naar hartenlust verschillende verkleedjurken vinden.

Leuke Frozen cadeautips

Maar naast poppen en verkleedkleding, is speelgoed ook gewoon heel erg leuk. Neem nu bijvoorbeeld een microfoon. Kan jouw dochter eindelijk in style de mooiste liedjes zingen.


Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

  • Reply
    Marjo
    9 november 2016 at 16:16

    En bij de action koop je een hele leuke haar knip met lange vlecht, maakt het precies af!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]