Lifestyle

Friendshipcollars, vriendschapsarmbandjes voor jou en je huisdier

12 januari 2017
Friendshipcollars-vriendschapsarmbandjes voor-jou-en-je-huisdier-GoodGirlsCompany

Met je dochtertje kan je natuurlijk twinnen. Maar ook je huisdier verdient de nodige liefde. Friendshipcollars zijn matchende armbandjes voor jou en je huisdier. Zo weet iedereen dat jullie best buddies zijn. De hippe halsbanden komen met bijpassende armbanden. Zo matcht je hond of kat perfect bij jou

Sinds de dood van ons konijn Hip Hop zijn we even huisdierloos. Maar achter de schermen zijn we er al wel mee bezig. Hangoor, Vlaamse reus of toch een dwergkonijntje. En het is natuurlijk de vraag of het er bij 1 of 2 moeten zijn. In elk geval gaat ons toekomstige konijntje goed in de watten gelegd worden. En tegenwoordig doe je dat door biologische verantwoorde spulletjes te kopen. EKO4petz is een online dierenwinkel voor mensen die hun huisdier op bewuste wijze wil verzorgen.

EKO4petz

Kiezen voor ecologische producten voor je huisdier(en,) verkleint de ecologische pootafdruk op de aarde! En dat is wel zo leuk voor alle beesten die in het wild leven. Tot nu toe is EKO4petz de enige online eco dierenwinkel. Hun assortiment bestaat uit duurzame en eerlijke producten voor je huisdier. Dus producten zonder dierenleed. Je kan er zelfs vegan producten kopen! Door hun groene bedrijfsvoering en doordat ze alle winst doneren aan goede doelen, draagt EKO4petz zelf ook haar steentje bij aan een betere aarde.

Friendshipcollars-matchende-vriendschapsarmbandjes-voor-je-huisdier-GoodGirlsCompany

Friendshipcollars

Friendshipcollar is een uniek merk met trendy hondenhalsbanden, hondenriemen en kattenbandjes. Het leuke is dat bij elke halsband voor het dier een bijpassend armbandje geleverd wordt voor jezelf. Zo ben je altijd samen met je huisdier. Onwijs leuk natuurlijk om de bijzondere band tussen jou en je huisdier te benadrukken.

De matching Friendshipcollars zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en met prints. Ze zijn erg mooi gemaakt en luxe afgewerkt. En bovendien gemaakt van volledig diervriendelijk geproduceerd vegan leer. Dus uiterst verantwoorde voor de hippe dierenleed mijdende eigenaar. Vegan leer is een luxe, waterafstotend en uiterst zacht materiaal. Alle hardware is met goud verguld voor een high-end afwerking. Extra leuk is dat elke set geleverd wordt in een mooi cadeauzakje. De halsbanden zijn verkrijgbaar vanaf € 23,00 in verschillende maten, de armband is een one size fits all.

Friendshipcollars_vriendschapsarmbandjes_GoodGirlsCompany

Friendshipcollars met bijpassende bedels

Met de Friendshipcollar halsband en armband kun je in style je hond uitlaten. Houd je van perfectie dan zijn er bijpassende riemen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 27,50. Deze zijn wederom diervriendelijk en duurzaam geproduceerd. Verder hebben ze een luxe afwerking. Het is de perfecte match met de halsband en armband. Daarnaast zijn er mooie bedels (€ 19,50) verkrijgbaar om de halsband en armband mee te verfraaien.

Zou jij een matchende friendshipcollar dragen?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!