Interieur Lifestyle

Kostbare momenten

31 januari 2016
foto op aluminium-GoodGirlsCompany-fotocadeau-Valentijnsactie

Sinds ik een nieuwe fotocamera heb, maak ik ook vaker foto’s. Van de meiden, voor mijn blog of in elk geval van kostbare momenten. Ik wil de wereld om mij heen soms even kunnen stoppen. Met een druk op de knop kan ik het moment vasthouden. En al die momenten wil ik delen. Niet persé op Facebook, maar voornamelijk in mijn huis. Ik heb hier een speciale wand voor. Deze is behangen met kostbare herinneringen. Mooie momentopnamen van mijlpalen uit ons leven.

foto op aluminium-GoodGirlsCompany-fotocadeau-foto op hout

De originele foto

Zo is er een schilderij op canvas die een vriendin uit Oostenrijk voor mij maakte. Maar ook een foto op hout van Miss B. Een herinnering aan het moment waarop we niet meer naar de kinderarts hoefden. Ook onze jongste telg moest er natuurlijk aan geloven. In de afgelopen 8 maanden dat ik moeder van haar ben, waren er al heel wat mijlpalen. Het was dan ook lastig om te kiezen uit al mooie fotomomentjes.

Foto op aluminium

Gelukkig mocht ik via Photogifts een fotocadeau uitkiezen. Vorig jaar koos ik een foto op hout. (In dit blog kan je lezen hoe dit in zijn werk gaat).  Als ik de trap op loop, sta ik er regelmatig even bij stil. Wat is een toch een plaatje!

Dat mijn fotocadeau er mooi uit zou komen te zien, twijfelde ik dan ook niet aan. Ik wilde dit keer geen foto op hout maar op een ander materiaal. Maar met zoveel keuze is het lastig kiezen. Je kan onder andere kiezen uit forex, dibond, of aluminium. Ik bekeek de verschillende mogelijkheden op de website. Hier staat een uitgebreide beschrijving waardoor het toch iets makkelijker is om een keuze te maken. Uiteindelijk koos ik voor een foto op aluminium. Waar hout toch vrij klassiek is, wilde ik dit keer wel een moderne look. Doordat er geen wit wordt geprint, zie je op de lichte delen van de foto duidelijk het alumium. Dit geeft een foto een hele unieke look.

We hebben de foto van Miss C nu al weer een tijdje en ik mag er graag naar kijken. Het lichteffect is duidelijk zichtbaar. Ik vind het leuk om te zien, dat de foto er op een zonnige dag anders uitziet dan op een grijzige. In termen van kleurintensiteit. Ze lijkt hij letterlijk steeds een ander deel te belichten.

Photogifts Valentijnsactie

Over iets meer dan 2 weken is het natuurlijk Valentijnsdag.  Met de actiecode Valentijn2016 krijg je 15% korting op je fotocadeau.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]