Moeder & Kind Reviews Spelen

Giveaway Fisher Price Stapeldieren

18 mei 2015
GoodGirlsCompany-Fisher Price Stapeldieren-Fisher Price winactie-giveaway-Mommy Monday

Hooray, het is weer Mommy Monday! Deze keer maak je kans op de leuke Fisher Price stapeldieren.
Als moeder vind ik het erg belangrijk dat mijn kinderen leren spelen met speelgoed. Ik zeg bewust leren, want het is erg makkelijk om ze voor de tv te zetten. Of een iPad in handen te drukken in plaats van dat ze op hun eigen manier leren spelen en ontdekken. Vanaf dat mijn dochters klein zijn, heb ik dan ook bewust geïnvesteerd in duurzaam kinderspeelgoed. Speelgoed wat tegen een stootje kan.  Een van die merken waar ik al sinds mijn kindertijd van ben is Fisher Price. Ik kan me nog levendig herinneren hoe ik als kind uren zoet wat met mijn Fisher Price garage. Die mooie herinneringen wil ik mijn dochters ook meegeven. Ik kan niet wachten totdat dochter nummer 3  straks heerlijk tevreden met de Fischer Price speelgoedverzameling van haar zussen speelt

Fisher Price Stapeldieren-winactie-GoodGirlsCompany-Mommy Monday-win Fisher Price stapeldieren met geluidjes-giveaway

Wie is er niet groot geworden met Fisher Price? Bijna iedereen van mijn generatie herinnert zich wel het telefoontje met knaloranje hoorn en draaischijf. Ook de eerder beschreven garage was een jaren ’80 musthave. En oh, niet te vergeten die kassa met bijpassende muntje en lade die uitschoof als je aan het hendeltje draaide. Ook mijn dochters generatie heeft zo haar iconen. Beide dames zijn uren zoet geweest met de Little People. Hun verzameling kan ik zo doorschuiven wanneer ons derde kind straks groot genoeg is. Stiekem verheug ik mij al weer op uren speelplezier op de grond. Ben ik benieuwd naar de dorpen en steden die zij zal maken vol met Little People.

Giveaway-Fisher Price Stapeldieren-win Fisher Price Stapeldieren-GoodGirlsCompany-Mommy Monday-winactie

Ontwikkelen door testen

Hoe zorgt een merk als Fisher Price voor zoveel iconisch speelgoed? Door onderzoek te doen! Wist je dat zij jaarlijks de experts hun speelgoed laten testen? Dat zijn kinderen en hun ouders. Jaarlijks nemen 3500 kinderen deel aan speelgoed tests en 1500 ouders aan gesprekken en thuistests. Als geen ander weten zij wat leuk, handig en praktisch is. Zo kan Fisher Price zich richten op de ontwikkeling van speelgoed dat baby’s fascineert en aanmoedigt de wereld te ontdekken. En kunnen baby’s en kinderen het speelgoed gebruiken om te spelen op hun eigen manier.

Giveaway-Fisher Price Stapeldieren-winactie-GoodGirlsCompany-Mommy Monday-win Fisher Price stapeldieren

 

Fisher Price Stapeldieren

Speciaal voor de allerkleinsten is er nu Fisher Price Stapeldieren. Deze is geschikt voor kindjes in de leeftijd van 6 maanden tot 36 maanden. De Fisher Price stapeldieren hebben vrolijke aansprekende kleuren.: een nijlpaard, een olifant en een krokodil. Goed voor de ontwikkeling van baby’s fijnmotorische vaardigheden! Je kindje kan de dieren stapelen zoals zij dat wil. Het maakt niet uit welke volgorde ze kiest, het stapelen gaat altijd goed! Zoals je van Fisher Price mag verwachten is er ook de nodige onderzoek gedaan bij het ontwikkelen van dit speelgoed. De Fisher Price stapeldieren bevorderen het zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen van je baby. Bovendien hebben de stapeldieren precies het goede formaat voor kleine kinderhandjes. Doordat ieder beestje zijn eigen geluid heeft, wordt ook de luistervaardigheid gestimuleerd.

Fisher Price Stapeldieren-winactie-GoodGirlsCompany-Mommy Monday-win Fisher Price stapeldieren

De voordelen van Fisher Price Stapeldieren

 • Stapelen gaat altijd goed en kan nooit fout gaan!
 • Je kindje kan de dieren stapelen, uit elkaar halen, door elkaar husselen en opnieuw stapelen!
 • De dieren hebben verschillende kleuren en ieder dier heeft zijn eigen geluidje
 • Het goede formaat voor kleine handjes om vast te houden en mee te stapelen
 • Bevordert de fijne motoriek, oog-handcoördinatie en probleemoplossend vermogen van je kindje.
 • Je kindje leert verschillend dieren herkennen want set bevat verschillende beestjes waaronder een nijlpaard, een olifant en een krokodil.

Giveaway-Fisher Price Stapeldieren-GoodGirlsCompany-Mommy Monday-winactie

Win Fischer Price Stapeldieren
Ben jij ook zo’n Fisher Price fan als ik? Wil jij jouw (klein)kinderen ook laten genieten van de magische wereld van Fisher Price? Dat kan! GoodGirlsCompany mag 1 setje Fisher Price stapeldieren weggeven. Wat moet je daar voor doen?

 • Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter ( gebruik eventueel hashtag #GoodGirlsCompany)
 • Laat in de reactie hieronder of op Facebook achter voor wie je deze Stapeldieren graag zou willen winnen.

Let op: Om kans te maken op deze super prijs ben je lid van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 27 mei 2015.  Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  maureen
  25 mei 2015 at 17:14

  Voor mn kleine meisje die alle hulp bij haar ontwikkeling kan gebruiken :)♡

 • Reply
  Nadia
  25 mei 2015 at 17:07

  Heel leuk! Graag doe ik mee voor het dochtertje van mijn nicht.

 • Reply
  Linda Smeets
  21 mei 2015 at 03:49

  Helemaal leuk! ik doe graag mee voor onze actieve kleine meid.

  • Reply
   Josan
   23 mei 2015 at 21:24

   Leuk dat je meedoet.

 • Reply
  Jannie
  19 mei 2015 at 14:25

  O wat leuk! Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje Zoë van 10 maanden oud. Ze is toe aan nieuw, vrolijk en uitdagend speelgoed waar ze zich heerlijk mee kan vermaken en ontwikkelen.

 • Reply
  Nele
  19 mei 2015 at 05:38

  Ik heb voor twitter gekozen ! En ik wil de stapeldieren voor mijn dochter, die net in de fase zit van de dopjes terug op flessen te willen draaien. Lijkt me ideaal dus om de stapeldieren te winnen om haar skills uit te breiden.
  Nele onlangs geplaatst…Waarom ons lang weekend in het water vielMy Profile

 • Reply
  elisabeth
  18 mei 2015 at 21:50

  voor kleindochter lise

 • Reply
  Tamara
  18 mei 2015 at 21:30

  Leuk! Ik zou hem graag winnen voor mijn kindje wat in oktober geboren wordt. Ben net als jij groot Fischer price fan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!