Games en apps Interactief en robotspeelgoed Reviews Spelen video en vlogs

WowWee Fingerlings, aapjes om mee te spelen

22 april 2017
Fingerlings-leuk-speelgoed-voor-oudere-kinderen-GoodGirlsCompany

Robot speelgoed is helemaal in. Maar helaas is het vaak erg duur. De Fingerlings van WowWee geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking en zijn ook nog eens heel budgetproof. 

Sinds Freek Vonk zijn dieren helemaal hot. Ik weet niet hoe het met die van jou zit, maar dierenredder, bioloog of verzorger staan hier in elk geval hoog op het verlanglijstje. Daar hoort natuurlijk ook dierenspeelgoed bij. Geen pluche knuffeldieren want daar hebben ze al een zak vol van. Maar echte dieren. Of bijna echt want als het een robot is, kan het ook bewegen. Fingerlings zijn hard op weg om een nieuwe speelgoed rage te worden.

Review WowWee Fingerlings

Klik hier om onze uitgebreide review te lezen.

Klik hier wanneer je de video niet kan zien en om je gratis te abonneren op ons YouTube kanaal. Zo ben je als eerste op de hoogte van de leukste speelgoedreviews, DIY’s en profiteer je van speciale YouTube winacties.

WowWee-Fingerlings-GoodGirlsCompany-speelgoedrage

Fingerlings aapjes

Fingerlings zijn gebaseerd op het kleinste aapje ter wereld; de Pygmee-aap. Ook wel Dwergzijde aapje genaamd. Met zijn lengte van slechts 10 centimeter leeft het beestje in het tropisch regenwoud in het westen van Brazilië, in het zuidoosten van Columbia, in Bolivia en in het oosten van Ecuador en Peru. Het beestje eet alles; groente fruit, bladeren, insecten en soms zelfs kleine reptielen. Het kan zijn dat je ze wel eens in de dierentuin hebt gezien. Maar ook de Apenheul heeft ze. Ze zijn piepklein en onwijs schattig.

Fingerlings-robotaapje-GoodGirlsCompany

De Fingerlings lijken op het pygmee-aapje. Maar het grote verschil is dat ze zich niet om een tak heen klemmen maar om jouw vinger. Ze zijn er in zes verschillende kleuren, met ieder een eigen naam en een heel uniek eigen karakter. Het kleurrijke vingeraapje maakt meer dan veertig verschillende leuke geluidjes. Daardoor heb je het idee dat het nét echte huisdiertjes zijn. Ze kirren als je ze aan hun staart rondzwaait, geven kusjes, knipperen met hun oogjes en draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond. En natuurlijk zijn ze een beetje ondeugend en avontuurlijk net zoals jouw kleine aapje. Hun handjes kunnen je vingers grijpen en daardoor lijken ze levensecht. En, ga jij Bella, Zoë, Finn, Boris, Mia en Sophie letterlijk en figuurlijk om jouw vinger winden? Of winden ze jou om hun vingers?

WoWWee-Fingerlings-robotaapje-GoodGirlsCompany.jpg

Waar kan je de Fingerlings  kopen?

De WowWee Fingerlings aapjes zijn vanaf half mei in Nederland verkrijgbaar bij Intertoys. Ze kosten € 19,99 (adviesprijs). Dit najaar volgt België.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]