Attractiepark Gelderland Nederland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Fien & Teun in de Julianatoren

24 september 2016
fien-en-teun_goodgirlscompany_cover_youtube

Enkele weken geleden ging ik met mijn oudste dochters naar de theatershow Fien & Teun bij de Juliana Toren in Apeldoorn. Twee personages waar ik tot dan toe niet echt bekend mee was. Moeder zijn van een peuter of kleuter is immers wat anders dan twee prepubers. Toch wordt het hoog tijd dat ik ook weer kennis ga maken met wat er nu helemaal hip en happening is in Dreumesland want Miss C zal het vast over een aantal maanden leuk vinden.

Mijn eerste kennismaking met het fenomeen Fien & Teun was dan ook interessant. Ien & Teun een boertje en boerinnetje wonen op de boerderij. Daar maken ze de meest leuke avonturen mee terwijl ze kinderen ook nog een beetje iets proberen te leren over het leven op de boerderij.

 

Fien & Teun in de Julianatoren

Fien & Teun ontvangen in hun brievenbus een kaartje met een uitnodiging voor oma’s verjaardag. Ze komen erachter dat ze nog een hoop voor moeten bereiden voor het feest. Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest. Tijdens deze vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien & Teun leuke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten. Na de voorstelling gaan ze graag met de kinderen op de foto!

Wanneer is Fien & Teun?

Deze theatershow is op 23 t/m 25 en 30 september 2016 te zien in het Jul & Julia Theater om:

 • 12.00 uur
 • 15.00 uur

Je hebt dus nog een paar dagen om er van te genieten met je kleintje.

Was jij al bekend met Fien & Teun?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Van gaans
  25 september 2016 at 08:57

  Ik ken ze wel, maar hier in huis wordt er nooit naar gekeken. Mijn zoontje kijkt meer netflix dan “gewoon” tv en mijn dochtertje is nog te klein. Het klinkt wel als een leuke show!

  • Reply
   Josan
   25 september 2016 at 20:31

   Ah leuk, ik ben ook Netflix fan. Ik moet echt wennen hoor aan al die kleuterprogramma’s. Het merendeel trek ik slecht. Dit ging nog wel.

 • Reply
  Minke - mamaminke.nl
  24 september 2016 at 20:50

  Hij is leuk he! Luca vond de foto erna ook erg leuk. Hij kent ze ook van tv dus echt een feestje.

  • Reply
   Josan
   25 september 2016 at 20:33

   Ja dat vond ik echt zo leuk! Fijn dat jouw mannetje ook genoten heeft en op de foto kon.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]