Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Geen categorie

Feestjurken van KidCuteTure

25 oktober 2014

Feestjurken voor meisjes_KidCuteTure_Sonya dress in Melon_kerstjurken 2014De dagen worden korter, de nachten worden langer. Uit reacties van lezers bleek dat sommige enthousiaste moeders al weer druk op zoek zijn naar die ene speciale feestjurk voor de
Feestdagen. Zo eind oktober lijkt het misschien een beetje vroeg, maar bij GoodGirlsCompany weten we dat deze lange donkere herfstavonden juist heel geschikt zijn om het internet af te speuren. Opzoek naar dat ene leuke kerstjurkje of feestjurkje voor de donkere dagen. Graag helpen we een handje door de komende tijd verschillende feestelijke jurkjes te presenteren. De eerste feestjurken komen van KidCuteTure.

Enkele jaren geleden schreven we al eens over dit merk. Toen stond het in de kinderschoenen, maar enkele jaren later hebben de ontwerpers van KidCuteTure hun draai gevonden. En doen ze waar ze goed in zijn: eigenzinnige meisjeskleding ontwerpen. Net even anders dan normaal. Maar er uitzien als anderen is ook maar saai.

Feestjurken voor meisjes_KidCuteTure_Sonya dress in Melon_kerstjurken 2014Voor de feestdagen heeft KidCuteTure een aantal feestjurken ontworpen. In de Sonya dress kan je dochter haast niet onopgemerkt blijven. De meloengele kleur is een ware eye-catcher. De ballonrok en de mooie bloemendecoratie aan de voorkant geven de jurk net dat beetje extra. Zowel kleine als grote meisjes kunnen heerlijk zwieren en zwaaien in deze jurk want hij is verkrijgbaar in de maten 4 tot en met 14 jaar. Vind je de gele kleur iets te opvallend? Kies dan voor sereen wit, feestelijk zilver of prinsessenroze.Feestjurken voor meisjes_KidCuteTure_Ariana dress in teal_kerstjurkjes voor meisjes 2014

Nog een opvallend exemplaar in de Ariane feestjurk in petol. Gemaakt van tulle draagt deze jurk erg licht. Bij elke pirouette die je dochter maakt om zichzelf in de spiegel te bewonderen, zal hij elegant met haar mee zwieren. Ook deze jurk is verkrijgbaar voor kleine en grote meisjes in de leeftijd van 2 jaar tot en met 14. Natuurlijk is hij ook in een andere kleur verkrijgbaar.

Feestjurken voor meisjes_KidCuteTure_Chantel dress in white_kerstjurkjes voor meisjes 2014Mooi wit is niet lelijk. En dat geldt zeker ook voor de Chantelle dress in white. Een mooie eenvouwige witte feestjurk met ruches en strikken voorop. En wil je eens een keer een andere kleur? Kies dan voor aubergine.

Als laatste in het rijtje mag de Bella dress van KidCuteTure niet ontbreken. Hij is zowel in zwart als zilver verkrijgbaar. Het lijfje bestaat uit katoen en de rok is gemaakt van zijde. Hierdoor heeft de rok een extra glimmend effect.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!