Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Feestjurken van Damselfly

8 april 2014
De oma van miss B. en miss G. woont in Engeland. Vorige jaar zijn we op de plas over gevlogen. Met eigen ogen hebben we ons vergaapt aan de prachtigste Engelse kleding. Een van deze mooie merken is Damselfly. Enkele jaren geleden schreven wij al over deze prachtige collectie feestjurken. Nu de lente in aantocht is, begint het trouwseizoen. Menig moeder is opzoek naar mooie feestkleding voor haar dochtertje. Van sneeuwwitte bruidsmeisjesjurken tot pastels Damselfly heeft het.

Damselfly is een prachtig Engels kinderkledingmerk dat jurken maakt voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Damselfly onderscheidt zich van andere kledingmerken door uitsluitend te werken met luxe stoffen en in kleine oplages.

Damselfly feestkleding
Damselfly maakt prachtige jurken voor meisjes die een groot
avontuur gaan beleven.Of dit nu een verjaardag, kerstfeest of familiereünie is met een jurk van Damselfly is je dochter altijd op haar best gekleed voor de situatie.

Inspiratie haalt Damselfly uit kledingontwerpen van de negentiende eeuw. Ook de stoffen die het gebruikt zijn niet alledaags. Zijde is bij Damselfly echt zijde. Net zoals tule en chiffon. Geen nylon of andere goedkopere materialen om dat luxe gevoel te vervangen. Daarnaast ziet Damselfly erop toe dat bij de productie van hun kinderkleding de natuur gerespecteerd wordt en er geen mensen uitgebuit worden.

Damselfly feestjurken voor meisjes
Damselfly Cecelie met bloemen feestjurk
Damselfly Olivia feestjurk
Damselfly ivory Cecilie met Engels kant
Damselfly Ivory flounce dress
Damselfly Ivory cascade dress

 

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!