Feestdagen Kerst Mama Positiekleding Zwangerschap

Feestelijke Zwangerschapsjurkjes | 3 merken om in te shinen

2 november 2019
feestelijke zwangerschapsjurkjes

Ik ben over de helft en besef dat ik deze keer voor het eerst hoogzwanger zal zijn tijdens mijn favoriete periode van het jaar: De Feestdagen. Maar met de leukste feestelijke zwangerschapsjurkjes zal het geen probleem zijn om tijdens Kerst, Sinterklaas of Oud & Nieuw te shinen.

Feestelijke zwangerschapskleding

Als het op zwangerschapskleding aankomt, kies ik graag voor kleding die lekker zit. Tot nu toe is mijn garderobe nog heel casual. Zonder al te veel poes pas. Het is immers mijn vierde. Hierna is mijn gezin compleet dus in mijn achterhoofd houd ik er ook rekening mee dat ik niet te veel wil aanschaffen. Een goed zittende zwangerschaps skinny jeans, wat blouses, jurkjes, tuniekjes en truien en that’s it. Op dit moment combineer ik gewone kleding met positiemode. En voor die paar weken dat het echt niet meer past, kijk ik dan wel weer.

Toch wil ik er voor de feestdagen wel extra feestelijk uitzien. Kerst is namelijk mijn seizoen. Alhoewl ik nog niet echt grotere plannen heb dan met een dekentje op de bank Netflix kerstfilms kijken, wil ik toch wat feestelijke zwangerschaps outfits achter de hand hebben. Voor de kerstnachtdienst bijvoorbeeld. En eerste en Tweede kerstdag. Daarom heb ik onderstaand lijstje gemaakt met prachtige merken waarmee je deze Feestdagen zeker in het middelpunt zal staan.

3x merken voor feestelijke Zwangerschapsjurkjes

Mamalicious

Feestelijke zwangerschapskleding_The millennial Mom

Toen ik zwanger was van Grace had ik een gala van het werk van mijn toenmalige man. Paniek, want wat trek je aan als je hoogzwanger bent? Uiteindelijk vond ik een prachtige feestelijke zwangerschapsjurk van Mamalicious. Sindsdien staat dit Scandinavische merk bovenaan mijn lijstje met favoriete zwangerschapskledingmerken.

Ook dit najaar komen ze weer met een uitgebreide collectie van kleding voor aanstaande moeders. Of je nu van casual houdt of toch graag gaat voor de klassieke little black dress. Met Mamalicoius hoef je geen concessie te doen in je eigen stijl.

Kopen doe je hier, daar en hier.

Gebe Maternity

feestelijke zwangerschapsjurkjes 2019

Zwangerschapskleding van het merk Gebe Maternity is hip en betaalbaar. Met dit modemerk weet je zeker dat je gekleed bent volgens de laatste modetrends. In hun assortiment vind je hippe jeans zoals tuinbroeken en jumpsuits. Ook als het om feestelijke zwangerschapsjurkjes gaat, stelt Gebe Maternity niet teleur. Van zwierige maxi dresses tot korte jurkjes met tule en volants. Hier vindt elke zwangere mama iets wat bij haar smaak past. Hier koop je Gebe in Nederland.

Asos

positiemode Asos

Was je voordat je in verwachting raakte altijd al een grote fan van Asos? Dan hoef je deze shop ook tijdens de negen maanden niet links te laten liggen. Asos heeft namelijk ook een hele uitgebreide collectie zwangerschapskleding. Onder het kopje dresses vind je jurken van merken zoals Chi Chi London, Hope & Ivy, Queen Bee, Mamalicious, Maya Maternity en Asos Design. Mijn favorieten?

feestelijke zwangerschapsjurk-The millennialmom

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]