Moeder & Kind Verzorging

Favoriete natuurlijke verzorgingsproducten #1

6 april 2016
Mijn favoriete natuurlijke verzorgingsproducten voor babys en kinderen-Biologische huidverzorging

Mijn voorliefde voor natuurlijk huidverzorgingsproducten steek ik niet onder stoelen of banken. Het huidje van een baby maar ook kinderen heeft nog niet de beschermlaag die de huid van een volwassene al wel heeft. Het is zo kwetsbaar dat voor mij alleen het beste goed genoeg is. Ik ben altijd op zoek naar huidverzorgingsproducten die optimaal verzorgen, bescherming bieden en ook nog eens lekker ruiken.


Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren.

Een product moet nogal aan wat eisen voldoen voordat ik er fan van ben. In het begin kocht ik van alles door elkaar. Zonder dat ik een duidelijke voorkeur had. Nu Miss C 10 maanden is en ik heel wat badmomenten, rode billetjes en droge huid heb mee gemaakt, begin ik een duidelijke voorliefde te krijgen voor bepaalde merken.

Mijn favoriete biologische verzorgingsproducten-GoodGirlsCompany-Kisses Overseas

Mijn favoriete natuurlijke huidverzorgingsproducten voor baby’s en kinderen

In bovenstaande video laat ik jullie mijn favoriete natuurlijke verzorgingsmomenten voor baby’s en kinderen zien. Dit zijn producten zonder parabenen, SLS of synthetische parfums maar met alle mooie heilzame stoffen die de natuur te bieden heeft. Bovendien zijn de ingrediënten van een aantal producten ook nog eens verkregen uit biologische land- en tuinbouw. Dat is dus dubbelop goed voor jouw kindje en het milieu.

Hoeveel kosten natuurlijke verzorgingsproducten?

Natuurlijke huidverzorgingsproducten hebben de naam duur te zijn. In vergelijking met de welbekende gele Zwitsal flessen of het huismerk van veel drogisterijen zijn ze vaak ook iets duurder. Maar het is ook echt afhankelijk van wat je zoekt. Heb je een kleiner budget en vind je geur niet zo belangrijk? Dan zijn bijvoorbeeld de producten van Naty een goede uitkomst. De 250 ml Eco wash kost bij Big Green Smile nog geen € 4,-.

Vind je een aangename geur, mooie verpakking en rijke ingredienten belangrijk? Dan betaal je daar ook voor. In mijn video noem ik de Bee Natural Hair & Body Wash van de Traay. Voor € 6,95  krijg je 250 ml die ook nog een lekker ruikt. Een goed budget alternatief.

Mijn favoriete natuurlijke verzorgingsproducten voor babys en kinderen-GoodGirlsCompany-biologische producten voor kinderen

In mijn rijtje me favorieten mogen natuurlijk de happy Skin Cream en Rebel Wash van Kisses Overseas niet ontbreken. De wash kost € 16,95 en de cream kost € 18,95. Ook ben ik fan van Burts Bees. Hier heb ik de Cream to powder zal van (€ 113 gr. 12,95), Shampoo en Wash (235 ml € 9,95) en verzorgende babyolie (115 ml € 13,95) van. Madara Cocoa Plum & Creamy Oil (85 ml € 12,-)is mijn lifesaver wanneer mijn kinderen een hele droge huid hebben en ik heb ook de Oat & Linden shampoo (200 ml € 12,50).

Mijn oudste dochters zijn erg fan van Sparkle Hearts de Bodylotion (237 ml € 12,95 en de Blooming bodywash (237 ml 12,95) zijn hier al jaren favoriet.

Je kan de producten kopen bij:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    wilmaaablog
    7 april 2016 at 14:46

    Leukleuk een video van je 😀 Natuurlijke producten lijken me heel fijn!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]