Lifestyle

Mommy Monday Winactie 2x FastRider Amarinth fietstas

4 juli 2016
FastRider Amarinth fietstas-GoodGirlsCompany-winactie Mommy Monday

Toen ik vorige maand het FastRider bloggersevent bezocht, werd ik aangestoken door het fietstassenvirus. Sindsdien werp ik stiekem even een blik op de bagagedragers van passerende fietsen. Zou het er een zijn? Omdat ik mijn lezers graag ‘besmet’ met dit enthousiasme, maak je deze Mommy Monday kans op een FastRider Amarinth fietstas. Laat het spotten beginnen!

FastRider Amarinth fietstas-GoodGirlsCompany-winactie

De FastRider Amarinth dubbele fietstas zit nu al weer een paar weken op mijn bagagedrager. Daar ben ik erg blij mee. Hij heeft enorm veel opbergruimte. Met een auto voor de deur is de verleiding groot om hem ook voor elk wissewasje te pakken. Dan kan ik tenminste alles meenemen wat ik nodig heb. In mijn oude fietstas paste het vaak niet.

Over FastRider

De slogan van FastRider is ‘praktisch op iedere fiets’. Wat meteen ook de missie aangeeft. Hun enkele en dubbele fietstassen passen op kinderfietsen, gewone fietsen maar ook op de populaire e-bikes. Met slimme uitsparingen voor LED verlichting, snelbinders, verstelbare middenpanelen en riempjes die je eventueel om de accu van je e-bike kan bevestigen. Naast fietstassen produceert FastRider ook fietsmanden en hippe kratjes voor op je fiets. Vooral die laatsten zijn immens populair. En natuurlijk fietskleding en regenkleding.

FastRider Amarinth fietstas-reflector

FastRider is marktleider in de Benelux. Een positie die het wist te bemachtigen doordat hun fietstassen zijn voorzien van verschillende handigheidjes. Reflecterend materiaal dat helemaal past bij het design van je fietstas, handige stiksels, flappen die inregenen voorkomen en wegdraaiende bevestigingshaken. Bovendien zijn hun fietstassen haast onverwoestbaar. Als klanten een nieuwe aanschaffen, is dat vaak omdat ze na al die jaren een nieuw kleurtje willen. Of er is een onderdeel versleten dat na 10 jaar nog maar lastig verkrijgbaar is. Maar de stof is vaak nog helemaal in tact en amper verkleurd. Dat zag ik tijdens het bloggerevent.

FastRider Amarinth fietstas-regenoren-GoodGirlsCompany

FastRider Amarinth fietstas

Tijdens het event mocht ik zelf ook een fietstas uitzoeken. Ik koos de FastRider Amarinth. Deze dubbele fietstas is beschikbaar in zowel mint als blue. Mijn mint crush is jullie allemaal bekend, maar net zoals de meeste klanten, koos ik een tas die het beste bij mijn fiets zou passen.

De FastRider Amarinth fietstas past perfect op de fiets van elke jonge vrouw. Het eigentijds ontwerp heeft een mix en match patroon waarbij veel aandacht is besteed aan kleine details. Het babyblauwe met gebroken wit geeft de tas een liefelijk uiterlijk zonder dat het meteen te doet wordt.

FastRider Amarinth fietstas-klittenband

Voorop de fietstas zitten 2 ruime vakken. Dat geeft de tas meteen een moderne look. Je ziet overduidelijk dat het een fietstas is, maar het oogt minder stijfjes. Door de verstevigende binnenkant blijft de tas in model. De handige regenoren aan de zijkant voorkomen dat bij nat weer je bagage nat regent. En met de twee snelsluitingen wappert de tas niet open en sluit je hem veilig af. Doordat er 36 liter aan inhoud inpast, kan ik er met gemak mijn rugzak met babyverzorgingsartikelen in stoppen en mijn Tula draagzak. Echt een uitkomst!

Specificaties FastRider Amarinth fietstas

 • Materiaal: waterafstotend polyester
 • Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen; mint en blauw
 • Mix en match print
 • Afsluitbaar met dubbele snelsluitingen
 • Voorgevormde tas met plooien in de voorvakken: valt ‘losjes’ en blijft toch in model
 • Van binnen gevoerd
 • Reflectie passend bij de print
 • Uitsparing voor snelbinders
 • Uitsparing voor LED-verlichting
 • Achter framebevestiging NBS, New Bottom Strip
 • FastRider Amarinth shopper

Naast de FastRider Amarinth fietstas is er ook een bijpassende shopper te koop. Deze heeft ruime vakken aan de voorkant. En is aan de bovenzijde voorzien van een nylon rits zodat je gemakkelijk toegang tot je spullen hebt. De tas heeft zowel handvatten als een luxe afneembare en verstelbare schouderband. De FastRider Amarinth shopper is multifunctioneel. Of je hem nu als luiertas of als boodschappentas gebruikt, met een inhoud van 17 liter past er een heleboel in. Met de handige haken, klik je de tas makkelijk op je fiets. En ga je winkelen? Dan haal je hem er zo weer af en zwaai je hem zwierig over je schouder.

FastRider Amarinth fietstas-win 2 fietstassen

Win een FastRider Amarinth fietstas t.w.v. 64,95

In samenwerking mat FastRider mag GoodGirlCompany 2 fietstassen weg geven ter waarde van € 64,95. Een geweldige prijs die je natuurlijk niet zomaar wint. Wat moet je daar voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en vertel hoe nieuwe fietstassen jou gaan helpen om vaker te fietsen.

Extra kans maken?

Deel dan dit bericht op Facebook. Elk extra social mediakanaal betekent dat ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer). Wel even vermelden dus om hoeveel kanalen het gaat.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 12 juli 2016. Op 13 juli 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marstyle Winspiratie van Juli ⋆ Marstyle
  14 april 2017 at 19:30

  […] je een onverwoestbare fietstas waar veel in kan? Jouw vakantie begint goed als je wint bij GoodGirlsCompany, stouw alles er maar in en ga lekker […]

 • Reply
  Nadia
  12 juli 2016 at 17:23

  Mijn fietstas is versleten (9+ jaar oud) en de kleur is door de zon/regen helemaal uitgebleekt. Lelijk! Tijd voor een vrolijke tas om weer met plezier boodschappen te kunnen doen.

 • Reply
  Aniek
  12 juli 2016 at 14:11

  Handig voor de boodschapen, die doe iknu dus op de fiets.

 • Reply
  Joyce van der velde
  12 juli 2016 at 10:59

  Ik woon en werk in mijn woonplaats en ik ben gewoon te lui om jiet elke dag met mijn fiets naar het werk te gaan. Ondertussen ben ik erg goed om smoesjes te bedenken en geloof ik daar op den duur ook in. Een fietstas is ideaal, je neemt je jas makkelijker mee en tas. Geen gesleur op je stuur van je fiets. Ziet er ook nog eens leuk uit! Zeker met het aankomende weer zal ik vaker fietsen

 • Reply
  Sofie Dekkers
  11 juli 2016 at 20:12

  Wauw, wat een mooie tassen! Vaker fietsen zal ik er niet door doen, met één wagen die vooral door manlief gebruikt wordt om te gaan uit werken, fiets ik sowieso al een eind weg 😉
  Maar, ik ben wel toe aan nieuwe fietstassen, want de mijne zijn écht niet meer om aan te zien.
  Ik maak dus héél erg graag kans op deze beauty’s! <3

 • Reply
  Erika van Koert
  11 juli 2016 at 10:32

  Ik doe graag mee aan deze actie. Jaren terug had ik fietstassen. Ideaal.deed er zelfs mijn grote boodschappen mee.
  Helaas pasten ze niet meer op de fiets in combinatie met het fietszitje. Nu de oudste zelf fietst en het zitje bijna weg kan zou ik graag weer fietstassen willen voor de boodschapjes en fietstochten met picknick.

  IK volg je op Facebook, Twitter, instagram en youtube

 • Reply
  Louisa Douw
  11 juli 2016 at 08:48

  Super leuk!! Nu doe ik de grote boodschappen met de auto of ga ik met de tram naar de markt. Want met 10 tasjes aan je stuur vind ik zo’n gedoe! Maar met deze fietstassen ga ik voortaan zeker weten altijd met de fiets!!

 • Reply
  Jorina
  11 juli 2016 at 08:34

  Als ik zou winnen, dan geef ik ze aan mijn moeder, laatst is haar fietstas kapot gegaan bij het boodschappen doen…te zwaar belast hahah…zo kan zs weer op pad ! Ik doe mee via fb !

 • Reply
  Do minique
  10 juli 2016 at 09:45

  Ik heb net een prachtige mama fiets gekocht in blauw-mint tinten. Alleen geen fietstassen er nog op… En dan is het inderdaad heel verleidelijk om voor een boodschap de auto te pakken! Dus om zelf actiever te zijn en het goede voorbeeld aan mijn zoontje te geven wil ik heel graag de fietstassen winnen!

 • Reply
  Dien
  10 juli 2016 at 00:22

  Met deze tas kan ik eindelijk met mijn fiets de boodschappen gaan doen, lijkt mij zó handig!

 • Reply
  Marijke
  7 juli 2016 at 23:02

  Als ze ook passen met een zitje achterop dan kan ik weer veilig boodschappen doen op de fiets. Met zware tassen aan het stuur is niet echt een veilige optie.

 • Reply
  Galinka Van Bokhorst
  6 juli 2016 at 18:55

  Deze mooie fietstassen zouden ervoor zorgen dat ik de boodschappen goed en droog mee kan nemen, zonder bang te zijn dat de boodschappen weer op de grond liggen. Ook heel fijn voor mijn toneelspullen waar ik door weer en wind heen moet fietsen😊

 • Reply
  Henriette Leeuwis
  6 juli 2016 at 16:40

  Wat een mooie fietstassen zijn dit.
  Veel vrolijker en fleuriger dan de zwarte die je meestal ziet.
  Ik zou hier echt dolblij mee zijn.

 • Reply
  Bodil
  5 juli 2016 at 23:31

  Darn, ik heb geen Facebook… Wel een fiets die ik graag gebruik om boodschapjes te doen, maar toch kom ik regelmatig met tassen aan het stuur thuis…
  (Niet leuk als er eindelijk een Primark in het noorden is, maar de ecovriendelijke papieren tas op de fiets onderweg naar huis scheurt in de stromende regen en je je mooie aanwinsten van de modderige straat kan vissen…)
  Deze mooie, hippe fietstassen zouden mijn (fiets)leven zoveel makkelijker (en vrolijker) maken!

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  5 juli 2016 at 17:56

  Geliked en gedeeld op Facebook.
  En ook via Twitter bericht ge-retweet.
  Ik neem toch met regelmaat de auto omdat ik dan wat meer boodschappen kan meenemen.
  Maar denk dat ik, als ik een goede foetstas zal hebben ik de auto-sleutels vaker aan het haakje laat hangen. En de fiets neem. (Dat doe ik nu dus nauwelijks, want geen fietstas en boodschappentassen aan mijn stuur hangen vind ik levensgevaarlijk. En een rugzak om je zware boodschappen in mee te nemen vind ik ook niet ideaal. Fiettas is dus van harte welkom. En fietsen is ook weer veel gezonder. En goed omdat ik wat probeer af te vallen.

 • Reply
  Fleur
  5 juli 2016 at 13:15

  Nu de meiden groter worden, laat ik de bakfiets vaker staan. Probleem is dan wel, waar laat ik de boodschappen! Nieuwe fietstassen zouden dus een uitkomst zijn

 • Reply
  Sasja Woutersen
  4 juli 2016 at 23:37

  Leuk! Ik doe graag mee om te kans te maken! Ik heb zelf geen auto dus doe de boodschappen altijd lopend, met het ov of op de fiets, maar die zware tassen aan je stuur is zo onhandig. Zeker nu ik sinds 3 maanden moeder ben geworden van een kleintje, komen die fietstassen helemaal goed van pas! En het is ook nog zo’n leuk kleurtje! Fingers crossed 🙂

 • Reply
  Beb vos
  4 juli 2016 at 22:48

  Wat een te gekke prijs met deze prijs kan ik in een keer heel wat boodschappen meenemen

 • Reply
  michael noo
  4 juli 2016 at 19:54

  Super gave actie!! Doe heel graag mee om mijn vriendin hiermee te verrassen.. Ze klaagt altijd dat ze zoveel moet sjouwen en daarom minder vaak de fiets pakt.. Met dit zou deze smoes niet meer opgaan aangezien er genoeg ruimte bijkomt…

 • Reply
  Marian Zw.
  4 juli 2016 at 18:50

  Ik heb nu een paar degelijke zwarte/ grijze fietstassen. Daar wil ik eigenlijk niet zo mee gezien worden. Als ik deze prachtige nieuwe fietstassen aan mijn fiets mag hangen, fiets ik het hele dorp rond voor mn boodschappen. Iedereen mag ze zien!

 • Reply
  Petra de Blaak
  4 juli 2016 at 18:14

  Mijn fiets heeft nu geen tassen, dus alles wat ik koop, hangt aan het stuur. No way dat ik dus elke keer de fiets pak: ook bij mij staat de auto voor de deur.
  Punt is ,als ik die tas er al op heb, kan ik gewoon heel veel spulletjes kwijt en hoef ik ook echt die auto niet meer te pakken.

  Eerlijk is eerlijk….met een fiets is ‘t vaak een stuk makkelijker om overal doorheen te komen. Ik zou er dus superblij mee zijn!

 • Reply
  Jolanda Pijnenburg-Verhoeven
  4 juli 2016 at 15:49

  Wat een gezellige tassen zeg. Als ik die zie krijg ik zin om te gaan fietsen en dat zou ik vaker moeten doen dus ik maak graag kans op vaker fietsen.

 • Reply
  Judith Wind
  4 juli 2016 at 15:19

  Oeh Josan, grote fietstassen.. Die zouden echt als geroepen komen. Ik zeul nu de babytas, peutertasje en eigen tas mee aan mijn stuur, omdat mijn fietstassen veel te klein zijn. Nu Jalisa kan zitten, kan zij ook mee op de fiets en met grotere fietstassen zou ik ook op de fiets boodschappen kunnen doen. Hoe fijn is dat! Ik volg je op alle kanalen!

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  4 juli 2016 at 14:20

  Wat een mooie fietstassen, die prachtig staan bij mijn blauwe fiets. Tja, met een gezin van 5 heb je wel goede grote fietstassen nodig om de boodschappen te kunnen doen en dat is nu niet het geval, dus pak ik eigenlijk iets te vaak de auto. Gedeeld op facebook en twitter. Volg je op Google+, Instagram, Bloglovin, Youtube (Mirremeid, Mirjam Faber/Hellingman)

 • Reply
  Marange
  4 juli 2016 at 13:55

  Super handig! Vaker boodschappen met de fiets doen of gewoon vaker eropuit met de kids op de fiets. Heerlijk, maar ook wij doen dat te weinig,met deze fietstassen kunnen we dat in stijl doen. Nu nog beter weer. Voor allebei ga ik duimen!

 • Reply
  Carina Peters
  4 juli 2016 at 13:09

  Wat een gave winactie! Eindelijk eens een hip design! Nog 1,5 week en dan heb ik vakantie! Lekker genieten van m’n gezin en op de fiets genieten van al het moois wat Drenthe ons biedt. Ik volg je op Facebook, Instagram en bloglovin!

 • Reply
  Corry de Vos
  4 juli 2016 at 11:47

  Fietsen wordt pas leuk met een fleurige fietstas boodschappen doen wordt een groot feest
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  dan komt het met boodschappen doen vast wel goed

 • Reply
  Kim
  4 juli 2016 at 11:21

  Ik doe eigenlijk al alles op de fiets, maar moet altijd alles in een grote rugzak doen omdat ik er geen fietstassen op heb. Dus ik sjouw me een ongeluk met een zware rugzak, wat zou het super zijn om de zware dingen in de fietstas van Fastrider te kunnen doen. Kan ik nog meer boodschappen halen en hoef ik minder op en neer te rijden. Als ik ze win kan ik ook meteen een mooie review voor ze schrijven op thuisleven.com.

 • Reply
  haia
  4 juli 2016 at 09:54

  Voor mijn mama zeker mooi, geen auto dus alles op de fiets. Zou super zijn voor haar

 • Reply
  Maureen
  4 juli 2016 at 09:53

  Heel graag zou ik meedoen met deze mooie mama actie ♡
  Gedeeld op facebook ook. ♡

 • Reply
  Dynah
  4 juli 2016 at 09:25

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik ben al langere tijd opzoek naar een goede fietstas, omdat mijne na ong. 10 jaar aan zijn einde komt. Haha. Ik ben altijd op pad met de fiets, doordat ik helaas nog niet mijn rijbewijs heb kunnen halen.
  Dus al met al zal ik heel heel heel graag winnen!!

 • Reply
  maddy van houtum
  4 juli 2016 at 08:37

  Hier pak ik ook te snel de auto, terwijl mijn stalen ros gewoon op stal staat! De supermarkt en school liggen eigenlijk op perfecte fietsafstand. Zo’n gave en vooral ruime fietstas moet mij toch echt over te streep trekken om de fiets te pakken!

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  4 juli 2016 at 08:15

  Weer een super actie. Zo kan ik wel met twee kindjes op de fiets een boodschapje halen!

  Ik volg je op fb, instagram, youtube, bloglovin.

 • Reply
  Naomi van der laan
  4 juli 2016 at 07:34

  Wow dit zou echt helemaal geweldig zijn! Met 2kleintjes heb ik altijd ruimte te kort als ik wegga. Dus een fietstas is geen overbodige luxe 🙂
  Ook met boodschappen halen super handig, kan ik net weer wat extra meenemen zo! Ik ga hard duimen

 • Reply
  Britt
  4 juli 2016 at 07:27

  Wauw, eindelijk eens supermooie fietstassen ook voor volwassenen. Ik moet toegeven dat ik nu een kinderexemplaar heb omdat Ik toen geen leuke kon vinden… Als ik deze zou winnen zou ik de andere aan mijn dochter geven die nog niet zo lang zonder zijwieltjes kan fietsen. Dan zouden we beiden heel erg blij zijn en vaker gaan fietsen!

 • Reply
  Monique
  4 juli 2016 at 07:27

  Ik heb nu geen fietstassen meer en met mijn dochtertje achterop vind ik het niet fijn om allerlei tassen aan het stuurt hangen. Dus als ik ze zou winnen dan is het ook voor mijn dochtertje : samen kunnen we dan vaker op pad en genieten van de gezonde buitenlucht!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  4 juli 2016 at 07:19

  geen auto en geen rijbesijw, ben altijd met de fiets op reis, voor is dit een hele mooie prijs

 • Reply
  Christa lindhout
  4 juli 2016 at 07:03

  Ik zou vaker moeten fietsen voor mijn conditie en rug. Nu zou ik naar mijn werk kunnen fietsen maar doordat mijn werk tas zo zwaar is doe ik dat weinig. Ik had een fietstas maar deze is geheel verkleurd en door de zon onhoorbaar. Dus fiets in al zeker een jaar amper. Ik doe graag mee voor deze flitsende tassen. Ik sta op fb. Google en pinterst om je te volgen. Onder mijn naam of vlaasje.

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  4 juli 2016 at 06:34

  Mijn fietstassen zijn kapot, dit zou zo super fijn zijn! Dan kan ik weer vaker op de fiets om boodschappen. Nu kan er niet veel in dus kies ik vaker voor de auto. Ik heb de actie gedeeld via Facebook en Twitter en ga de andere kanalen ook nog even proberen vanavond!

  • Reply
   Alicia Hofman - Voshol
   4 juli 2016 at 21:22

   Ook via pinterest!:)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!