Meisjeskleding

Fashion Friday: nOeser winter 2015 Birds ‘n bears

17 juli 2015
nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-biologische babykleding

Vanavond moest ik even aandacht besteden aan de nOeser winter 2015 collectie. Hoewel ik je vandaag al op een Foodie Friday blog had getrakteerd kon ik deze collectie niet laten schieten. De wintercollectie is sinds vanavond verkrijgbaar. Hij ziet er prachtig uit. Mooie babykleding  van biologisch katoen in prachtige neutrale tinten. Bij het zien ervan was ik meteen verliefd. Wat een pareltjes. Kijken jullie mee?

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany

De nOeser winter 2015 collectie is geïnspireerd op de animatiefilm Brother bear. Een animatiefilm boordevol humor, belangrijke levenslessen en liefde. In de nOeser Birds ’n Bears collectie zien we de mooiste prints met veertjes, vogels, beren en vissen in de fijnste kleurstellingen. Maak kennis met Bruno the bear, Freddy the fish en Bob the bird.

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-biologische winterkleding-nieuwe collectie nOeser

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-winterkleding nOeser

Miss C. is al weer uit haar eerste kleertjes gegroeid en in ben hard bezig om nieuwe kleding in te slaan voor het najaar. Uitdagend! Voor mijn jongste telg moet ik echt nog even een beetje mijn style vinden. Maar ik merk wel dat ik bij haar van pure kinderkleding houd. Kledingstukken in mooie natuurlijk tinten. En als het dan ook nog gemaakt is van biokatoen ben ik helemaal verkocht. Miss C. is mijn jongste en laatste dus laat haar nog maar even lekker klein blijven. Dat lukt zeker in de lieve kleertjes van het Nederlandse merk nOeser.

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-winterkleding van Noeser

nOeser winter 2015-Birds n Bears-winterkleding-GoodGirlsCompany-biologische babykleding

Wanneer het om haar kleding gaat, probeer ik de kleur roze te vermijden. Ze mag best roze dragen, maar als je niet oppast is alles roze. Dat vind ik jammer, want er zijn nog zoveel meer mooie kleuren. Met haar gebruinde huidje staan koele kleuren als grijs, blauw en groen haar ook mooi. Eigenwijs als ik ben, koop ik zelfs jongenskleding voor haar. Met wat leuke details zoals een haarbandje in haar haren, schattige ballerina’s of een leuk kantje langs de hals geef ik het dan een girly touch. Dat staat stoer en eigenwijs tegelijk. In de nOeser Birds n Bears collectie zijn er ook verschillende jongensitems die hoog op mijn wishlist staan. Zelfs hoger dan de pakjes in roze. Het mintgroene pakje met vissen MOET ik gewoon hebben. Jullie weten hoe dol ik op mintgroen ben.

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-meisjeskleding-biologische kleding

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-biologische babykleding-meisjeskleding-roze

De nOeser wintercollectie bestaat uit zachte jerseys, fijne sweatstoffen en fake knits van het zachtste biologisch katoen. Alle babykleertjes zijn verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 86-92. nOeser biedt jumpsuits, broekjes, longsleeves, rompertjes, vestjes, mutsjes en meer. Prijzen beginnen bij €12,95.

nOeser winter 2015-Birds n Bears-GoodGirlsCompany-biologische babykleding-meisjeskleding

 

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.