Meisjeskleding Moeder & Kind

Fashion Friday: Digitransfer + winactie

16 oktober 2015
Review Digitransfer-ervaringen Digitransfer-GoodGirlsCompany

Deze Fashion Friday maak je kans op een waardebon ter waarde van €30,- voor Digitransfer. Wil je hier ook kans op maken? Lees dan snel verder om mee te doen.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik fan ben van kledingstukken met grappige teksten. Het maakt me altijd aan het glimlachen. Mijn oudste dochters droegen als baby shirtjes met I Love my daddy’s (creditcard) en Boos! (ja, in plaats van Lief!).

Ook Miss C moet er aan geloven. Als je mij op Instgram volgt, zie je haar regelmatig in haar ‘Born to be wild’ shirt. Erg grappig!
In haar kast hangen nog 2 geweldige shirtje met teksten als ‘Mommy stop blogging me’ en ‘Really bad hairday’. Ze zijn nog te groot. Maar ik heb geduld….

Digitransfer

Tot nu toe kocht ik de shirtjes met tekst vaak kant en klaar. Dat maakt het vaak wat minder uniek. Er zijn verschillende situaties waarin het leuk is om een shirtje met eigen opdruk te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteaankondiging. Op Pinterest en andere sociale media zie je dan leuke foto’s van oudere kindertjes die trots een T-shirt dragen met ‘ik word een grote zus’ of broer.  Ga je trouwen, maar houd je niet van zoetsappige  kleding voor je bruidskinderen? Steeds vaker zie ik bruidsmeisjes opduiken in roze T-shirts met ‘Petal patrol’ en bruidsjonkertjes met ‘Ring security’.

Naast teksten kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een T-shirt te laten maken met een leuke persoonlijk foto. Digitransfer heeft T-shirt en rompers voor kinderen in verschillende kleuren en maten. Dus wees lekker creatief en maak jouw unieke ontwerp.

Win een waardebon t.w.v. €30,-

GoodGirlsCompany mag in samenwerking met Digitransfer 1 waardebon ter waarde van €30,- Wil jij deze leuke prijs winnen en los gaan met je eigen ontwerp? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en de maat die je wilt hebben. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 23 oktober 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ik communiceer de uitslag op Facebook. Laat je binenn 3 dagen geen bericht achter onder de post? Dan verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten.

*Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 oktober 2015 at 11:34

  Handig als je een shirt helemaal naar eigen smaak kunt maken. Sommige teksten vind ik helemaal niet zo leuk op de standaard shirts.

  Huisvlijt

 • Reply
  elisabeth
  16 oktober 2015 at 10:28

  leuk voor kleindochter lise en//of kleinzoon tije

 • Reply
  patricia
  16 oktober 2015 at 10:24

  Oooh ja ik hou der ook van!
  Maat 122 voor mijn meisje Lily

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!