Europa Lifestyle Nederland Reviews

Mommy Monday winactie Familie Vakantiedagboek

31 juli 2017
winnen_Familie_Vakantiedagboek_DIY_GoodGirlsCompany

Tijdens ons verblijf in Kroatië schreven de kinderen trouw iedere dag in het Familie Vakantiedagboek. Een leuk naslagwerk om je vakantieherinneringen te bewaren. Deze Mommy Monday geef ik er een weg.

Als het vakantie is, raak ik helemaal mijn gevoel voor dagen en tijd kwijt. Heerlijk vind ik dat. Even niet geleefd worden door de tijd. Alsof je je eigen flow hebt. Maar door het gebrek aan een duidelijke structuur vergeet ik ook best makkelijk wat we wanneer ook al weer gedaan hebben. Het Familie Vakantiedagboek is een leuk hulpmiddel om je vakantieherinneringen op te schrijven en te herbeleven.

Elma_van_Vliet_Vraag_Maar_Familie_Vakantiedagboek_DIY_GoodGirlsCompany

Familie Vakantiedagboek

Het Familie Vakantiedagboek is een bedenksel van Elma van Vliet. Zij is ook het brein achter Vraag maar! Een leuk kaartspel voor ouders en hun kinderen. Het Familie Vakantiedagboek heeft alles in zich om het hele gezin maximaal van de vakantie te laten genieten. De voorpret begint al bij het inpakken van de bagage. In het boek kan je een handige inpaklijst maken van alles wat je mee wilt nemen in je koffer. Tenminste als je een beetje georganiseerd bent. Het zorgt er in elk geval al voor dat je in de juiste stemming komt.

Daarbij kan je ook vragen beantwoorden over je vakantiebestemming en invullen welke hotspots je op de vakantiebestemming echt moet zien. Zo heb je een rode draad voor tijdens de vakantie. Hier kan je op locatie op terugvallen. Ook zorg je er zo voor dat ieder kind aan bod komt en kan vertellen wat zij graag zouden willen zien.

Familie_Vakantiedagboek_Elma_van_Vliet_GoodGirlsCompany

Zo gebruikten wij het Familie Vakantiedagboek op reis 

Het Familie Vakantiedagboek biedt voldoende schrijfruimte om uitgebreid je vakantieherinneringen neer te pennen. Iets wat wel aan mijn kinderen besteed is. In geuren en kleuren deden ze dagelijks uit de doeken wat we gedaan hadden en werden blunders vermeld. Uiteraard om nooit meer vergeten te worden.

Naast schrijfruimte, is er ook ruimte om foto’s te plakken. Wel grappig want ik ben vooral van het de digitale foto’s. Plakken betekent dat ik ze printen moet. Gelukkig hadden Miss G en B daar een creatieve oplossing voor. Ze maakten eigenhandig tekeningen. Verder is er ruimte om het weer een cijfer te geven en de dag ook. Zo is het Familie Vakantiedagboek naast een naslagwerk vol kostbare herinneringen ook nog een soort dagboek dat kinderen helpt om de dagen een plekje te geven. Zeker wanneer je kind gevoelig is, kan het dagelijks op een vast tijdstip schrijven van dit boek een goed ritueel zijn en houvast bieden in een vreemde omgeving. Daarnaast biedt het natuurlijk ook gewoon heel veel leuke gesprekstof.

Elma_van_Vliet_Familie_Vakantiedagboek_DIY_GoodGirlsCompany

Pluspunten:

 • Mogelijkheid om samen in te vullen
 • Veel schrijfruimte
 • Ruimte om adresgegevens van nieuwe (vakantie) vrienden op te schrijven
 • Stimuleert creativiteit van kinderen
 • Zorgt er voor dat je dingen niet snel vergeet

winactie_Familie_Vakantiedagboek_Elma_van_Vliet_GoodGirlsCompany

Win een Familie Vakantiedagboek

Zoals je merkt, ben ik erg enthousiast over dit leuke boek. Wij hebben er enorm veel plezier aan beleefd. Dat gun ik een andere lezer ook. Daarom geef ik deze Mommy Monday een exemplaar weg. Zo kan jij je vakantieherinneringen voor (toekomstige) reizen ook neer pennen.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze  Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Vanwege de vakantie loopt deze actie 2 weken dus toot 14 augustus 2017. De winnaar krijgt na 15 augustus  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Video | Voor Papa super leuke DIY boekje winactie
  15 april 2018 at 22:30

  […] Familie Vakantiedagboek […]

 • Reply
  Scandinavische kinderkamer Miss B - GoodGirlsCompany
  10 september 2017 at 07:30

  […] de speelzolder. Wat erop staat, kunnen we telkens wijzigen. Op het bovenste wandplankje zie je het Familie Vakantiedagboek. Momenteel hangt er een ijsjesslinger van Tiny Biscuits aan en staat er een waaier van Party deco […]

 • Reply
  Nadine
  13 augustus 2017 at 22:31

  Leuk! Ik doe mee!! Ben een echte lijstjes freak!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  9 augustus 2017 at 22:01

  Leuk idee om zo’n vakantieboek bij te houden, een mooie herrinnering.
  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Evy
  9 augustus 2017 at 12:34

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  Lyn
  8 augustus 2017 at 20:46

  Superleuk ik doe graag mee!

 • Reply
  Liesbeth
  7 augustus 2017 at 21:56

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Waardevol om herinneringen vast te leggen en te delen!

 • Reply
  Linda Smeets
  5 augustus 2017 at 21:30

  Mooie herinneringen van onze eerste vakantie als gezin samen zou ik hier graag in willen bijhouden en doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply
  Dhini
  2 augustus 2017 at 11:48

  Wat superleuk boek!

 • Reply
  yvonne
  1 augustus 2017 at 22:56

  ohhh die zou heel gaaf zijn wij gaan weer soms jaren n x vliegen met onze zoon van 11 naar cyprus dit zouden we goed kunnen gebruiken

 • Reply
  Marian B
  1 augustus 2017 at 13:49

  Leuk! Zo wordt de vakantie nog bijzonderder en bewuster beleefd, en je houdt er mooie herinneringen aan over. Dit zullen ze hier erg leuk vinden.

 • Reply
  Manon
  31 juli 2017 at 16:08

  Wat een gaaf cadeau. Echt een tastbare blijvende herinnering.

 • Reply
  Lianne
  31 juli 2017 at 09:23

  Super leuk! Ik wist niet dat het bestond😁

 • Reply
  Kim
  31 juli 2017 at 08:50

  Dit klinkt inderdaad ontzettend leuk! Ik hou van zulke dingen dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Caroline M
  31 juli 2017 at 08:44

  Leuke actie, ik doe graag mee voor mijn twee zoontjes 💙 💙

 • Reply
  claudia wouters quaedvlieg
  31 juli 2017 at 08:31

  wat leuk.. we gaan zaterdag op vakantie en met 4 kids ( en opa die mee gaat) zijn we niet altijd met zijn allen bij elkaar omdat we zeker ivm de leeftijden wel eens splitsen. duit zou wel super cool zijn om de kids hun ervaringen in op te schrijven want die zijn toch net anders dan wij het zien…

 • Reply
  alovelyadventurenl
  31 juli 2017 at 08:08

  Ja, ik doe ook heel graag mee! Vooral omdat de vakantie voor ons altijd anders is dan anders. Wij verblijven namelijk bijna het gehele jaar door in het buitenland ivm werk vriend. Onze vakantie is dus in NL met eindelijk het weerzien weer met onze familie. Hoe leuk is het dan om de mooie momenten en uitstapjes hierin te mogen beschrijven voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Miranda Fial
  31 juli 2017 at 08:00

  Hoi hoi! Na een genadeloze breuk ben ik er klaar mee! Om een statement te maken ons paleisje gekocht, just voor mijn zoon van 5 en mij. Nu druk een vakantie aan het plannen. Wat zou deze vakantieboek hier leuk bij passen. Om al onze dierbare momenten in vast te leggen! JA! Ik doe dus graag mee!!!😃😃

 • Reply
  Manon
  31 juli 2017 at 07:33

  Zou ik heel graag willen winnen! Leuk voor onzze vakantie met onze 2 meiden!

 • Reply
  Kristel
  31 juli 2017 at 07:10

  Lijkt me super leuk om alles bij te houden op vakantie vooral omdat ik al nogal vergeetachtig ben 🙂 en nu al helemaal nu ik zwanger ben. Leuk idee om de kinderen er iets in te laten tekenen.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!