Interieur Lifestyle

De mooiste fairtrade zijden lampionnen

20 april 2016

Bij Lampionnen denk ik meestal aan Sint Maarten of Halloween. In elk geval aan een lichtje waarmee je in het najaar langs de deuren gaat. Als de zomer is geweest. De dagen korter worden en de avond steeds vroeger inzet. Maar lampionnen worden ook steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt. Als wenslampion of als versiering voor je balkon, tuin of huis. Ze zijn ideaal om deze plekken te verfraaien en geven een mystieke sfeer.

zijden lampionnen-GoodGirlsCompany-fairtrade-versiering voor bruiloft

Met haar zijden lampionnen verover Lampionenzo de wereld. De lampionnen worden volledig met de handgemaakt in en speciaal geproduceerd in een atelier in Vietnam. De collectie bestaat uit lampionnen in verschillende vormen en groottes. Alen zijn voorzien van een bamboe frame, in zwart hoogglans, en bespannen met zijden stof. En natuurlijk beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren zodat we geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Neem ze in het zilver grijs als je nog speciale unieke decoratie voor je bruiloft zoekt. Of kies voor lampionnen in verschillende kleuren om je zomers tuinfeest te verlichten.

Zijden lampionnen-unieke decoratie voor tuinfeest-GoodGirlsCompany

Fairtrade zijden lampionnen

Naast het produceren en verkopen van deze prachtige zijden lampionnen wil Lampionenzo ook werkgelegenheid creëren voor ambachtslieden in Vietnam. Doordat het bedrijf alles vooruit betaalt lopen producenten geen financiële risico’s. Doordat ze niet met tussenpersonen werken, blijft er niks aan de strijkstok hangen en ontvangen producenten een eerlijke prijs. Zo bouwen ze een eigen inkomen op en kunnen ze werken aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.

Zijden lampionnen-unieke decoratie voor verjaardag-GoodGirlsCompany

Zijden lampionnen veroveren de wereld

Toen eigenaar Harry van Vilsteren tijdens zijn wereldreis op de bijzondere plaats Hoi An stuitte, kwam hij in aanraking met een lokaal product: de met zijde beklede lampionnen. Deze hingen in de vele restaurants en winkels langs het water. Avond aan avond zorgden zij voor een mystieke sfeer geven. Eenmaal thuis lieten de lampionnen Harry niet meer los. Binnen een paar maanden tijd richtte hij Lampionenzo op. Naast Nederland levert hij inmiddels ook zijden lampionnen in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]