Babyspullen Moeder & Kind

Webshop Wednesday: Fair and Cute

7 oktober 2015
Fair and Cute-GoodGirlsCompany-eerlijke babyspullen

In de rubriek Webshop Wednesday geef ik je een kijkje achter de schermen. Deze week is het de beurt aan Fair and Cute. Ken je dat? Als je eenNewborn heb, kan alles wat met haar huidje in aanraking komt niet zacht genoeg zijn. Ik heb dat althans wel. Kleding, lakens, wikkeldekentjes. Alles wordt met de grootst mogelijke zorg uitgezocht. En het liefst wil ik natuurlijk ook iets wat goed is voor mens en milieu. Fair and Cute is zo’n mooi nieuw merk. Het heeft geweldig bedtextiel. Een van de pareltjes is de collectie: Soft Dots.

Dist een lijn met de zachtste bedtextiel en accessoires voor je baby.  Mooie boxkleden, warme dekens tot handige  voedingskussen praktische aankleedkussenhoezen. De producten van Fair and Cute hebben een chique uitraling waardoor ze in elk interieur passen. Maar daarnaast zijn ze ook nog eens praktisch en goed betaalbaar.

Fairandcute-Soft Dots-GoodGirlsCompany-eerlijke babyspullen

Soft Dots is een mooie lijn die leuk is voor moeder en kind. De tijdloze spulletjes zijn praktisch en geven een interieur net dat beetje extra. Een boxkleed is bijvoorbeeld niet alleen lekker voor je kindje om op te liggen maar hij staat ook nog eens leuk in je woonkamer. Badcapes gebruik je na het een badje maar tover je ook zo om tot heerlijk warme omslagdoek. Een wiegdeken gebruik je in een wiegje ledikantje of een ander slaapplek van je kleintje. Jij bepaalt er zijn geen regels.

Vind je niet alleen de uitstraling van je babyspulletjes belangrijk maar ook onder welke omstandigheden het gemaakt is en van welke materialen? Dan kan je opgelucht ademhalen. Alle producten zijn onder goede omstandigheden en met eerlijke grondstoffen geproduceerd.  Het resultaat is een collectie heerlijke zachte spulletjes die  een rijke uitstraling hebben. Voorlopig is Fair and Cute verkrijgbaar in twee mooie neutrale tinten: off white en cool light grey.  Combineer ze met elkaar of kies een kleur.

Fairandcute-Soft Dots-GoodGirlsCompany

Fair and Cute
Achter het merk zitten interieurarchitect Geke Stapelbroek en haar compagnon Nicole Gieling. Toen Nicole vijf jaar geleden zwanger was van haar eerste zoon, ging zij op zoek naar leuke babyspullen. Ze had al snel door dat de meeste producten nu niet bepaald interieurproof zijn. Daarom besloten Geke & Nicole zelf accessoires te ontwerpen. Zo ontstond Fair and Cute was geboren. Inmiddels staat het label bekend om zijn bijzondere en kwalitatieve collecties. Met Soft Dots zetten Nicole en Geke deze lijn door.

 • Reply
  Marieke
  7 oktober 2015 at 07:15

  Wat een mooi merk hè! Ik had hun trappelzak. Wat jammer dat je niet vertelt over het feit dat alles gemaakt wordt door Nepalese moeders tegen een eerlijk loon, die hierdoor thuis kunnen werken en er voor hun kinderen zijn en dat de producten dus, behalve allen handgemaakt, op die manier ‘fair’ zijn. Of is dat niet meer zo? Dat was voor mij reden om het te kopen nml. Groetjes!

  • Reply
   Josan
   7 oktober 2015 at 07:44

   Dank je wel voor de informatie. Ik zal het aanpassen en er in verwerken.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!