Beauty

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

17 december 2016
Review-Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-GoodGirlsCompany

December is de maand waarop verzorgingsproducten uitpakken met luxe cadeaupakketten. Ik mocht de limited edition Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn testen. Huidverzorgingsproducten die je een verkwikkende én ontspannende wellness boost geven voor ieder moment van de dag.

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom & Ginger-GoodGirlsCompany

Vorig jaar lanceerde Etos al verschillende producten in samenwerking met de Hortus Botanicus. Never change a winning team! Dus ook voor de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger sloegen beide partijen weer de handen in een. Deze lijn bestaat uit vier geweldige producten: een shower foam, verzorgende body soufflé, friszoete scented sticks en een handcrème. Speciaal voor de feestdagen is er ook een prachtige geschenkverpakking verkrijgbaar. Hierin zitten de shower foam en een body soufflé.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Voor de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger is weer gebruik gemaakt van de vitale energie van planten. Net zoals bij hun andere producten zijn gember en oranjebloesem ingrediënten die ook een weldadig effect op je hebben. Ze verbeteren je humeur en hebben daarbij ook een ontspannend en verwarmend effect.

Gember zorgt voor een verwarmende effect. Als voedsel is de pittige wortel erg goed voor de spijsvertering. Hij zit vol vitaminen en antioxidanten. Bovendien staat gember in de Aziatische en Arabische folklore bekend als kruidengeneesmiddel. Zo wordt gember gebruikt tegen misselijkheid en zou het goed werken om het geheugen te verbeteren. Daarnaast stimuleert gember de bloedcirculatie. Oranjebloesem is afkomstig van de bloesem van de Citrus Aurantium Amara (bittere sinaasappel). Het zit onder andere ook in Grand Marnier en wordt soms ook wel Néroli genoemd.

Review Botanical Boost Orange Blossom & Ginger 

Voor mijn review ontving ik alle vier de producten van de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn. Ondanks de positieve eigenschappen van gember was ik niet meteen heel erg overtuigd. Ik houd namelijk niet echt van gember. Ik was dus ook razend nieuwsgierig naar hoe deze geur in het product tot uiting kwam. Zou het overheersend zijn, of zou de oranjebloesem geur de overhand hebben? Deze laatste vind ik namelijk dan weer wel lekker.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Body-Soufflé-GoodGirlsCompany

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Body Soufflé is een zacht maar ook verzorgend product dat je voor je lichaam gebruiken kan. Ik gebruik hem meestal na het douchen of badderen. Hij trekt snel in zonder witte waas en laat een lichte geur achter op je huid. Heerlijk! Bovendien is de verpakking met koperkleurige deksel natuurlijk beeldschoon.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Scented-Sticks-GoodGirlsCompany

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom & Ginger-Scented-Sticks-GoodGirlsCompany

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks staan op het nachtkastje in mijn slaapkamer. Tot nu toe had ik nog geen ervaring met scented sticks. Ik zie ze altijd wel in winkels staan, maar was ik er altijd aan voorbij gelopen. Zonder duidelijke reden ging mijn voorkeur tot op heden vaak toch naar geurkaarsen dan scented sticks. Maar inmiddels zie ik wel degelijk de voordelen. Geurkaarsen moet ik toch een keer uitblazen voordat ik slapen ga, dit kan ik gewoon zo laten waardoor ik ’s ochtends wakker wordt in een heerlijk geurende slaapkamer. Ik vind hem heerlijk ruiken zonder dat het overheersend aanwezig is.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Shower-Foam-GoodGirlsCompany

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam is een douche foam. Nu weten jullie inmiddels wel dat ik heel gek ben op dit soort prdoucten. Maar de ene douchefoam is de andere niet. Deze wordt bijvoorbeeld zonder SLS gemaakt. Bovendien is het ook een douche foam die zodra je het uit de prachtige flacon spuit, meteen transformeert in een schuim. Dus niet zoals bij sommige douchefoams in een gel die in aanraking met water zich omzet in een schuim.

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom-Ginger-handcrème-GoodGirlsCompany

Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom-Ginger-handcrème-GoodGirlsCompany

In de winter leef ik op handcrèmes. De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream is een heerlijk handcrème die verzacht en verzorgt. Ondanks dat hij rijk voedend is, voelt hij niet vettig aan en trekt snel in. En daarna ruiken je handen er nog lekker naar.

Prijzen

Al met al is de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger limited edition collectie een lijn met prachtige producten. Zowel qua geur als uiterlijk oogt het geheel luxueus. Maar zoals je van Etos gewend bent, zijn de producten verkrijgbaar tegen kleine prijsjes. Wat het aantrekkelijk en bereikbaar maakt voor elke portemonnee. Wel is het zo dat dit product alleen verkrijgbaar is zolang de voor

 • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Body Soufflé 200 ml €4,99
 • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks 150 ml €7,99
 • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam 200 ml €4,99
 • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream 75 ml €3,49
 • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Cadeauverpakking (Body Soufflé & Shower Foam) €7,99

Heb jij deze lijn al gespot bij je plaatselijke Etos?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Slaap kindje slaap✨ Overdag slaapt hij het liefst aan een stuk door. 🥰Ik heb geprobeerd dat ritme te doorbreken maar dan zit ik met een hele chagrijnige baby. Wel sliep hij toen de hele nacht door. Dus toch maar doorzetten of hem met rust laten?
.
.
.
#momlife #cutebabys #mixedandhappy #sleepwell #babyboy #baby #instacutebaby #dontgrowuptoofast #lethembelittle #mamablogger #mommyblogger #blogmama #dutchmom #haiti
  • ✨JONGENS MAMA✨ Yep jullie hadden gelijk. Een jongetje is leuk. Niet omdat ik al 3 dochters hen en het hoog tijd werd. Maar omdat dit kereltje gewoon zo super schattig, lief, vrolijk en op zijn eigen manier zichzelf is. 
.
.
.
#babyboy #babyboyclothes #cutebabies #cutebabys #babyboy💙 #mamablogger #mama #mommylife #baby #babyboy #emsearmuffs @emsforkids #mixedandhappy
  • ✨EERSTE WERKWEEK✨ Daar zit ik weer: op het sociaal domein. Nadat ik 1 jaar thuis zat. Ik kan me nog goed herinneren dat een voormalig wethouder die ik ondersteunde zei dat het verschil tussen werken en thuiszitten is dat je als je werkt, er weer onderscheid is tussen werkdagen en het weekend. Yep dat gevoel heb ik nu ook. Voor mij is het nu weekend. Lekker met baby knuffelen. Eindelijk de rest van de verhuisdozen uitpakken en Netflixxen. Mijn eerste werkweek zit erop. Ik moet mijn ritme nog een beetje vinden. Maar het is leuk en interessant.
.
.
. #ambtenaar #mama #mamablogger #girlbosses #girlboss #mama #weekend #ambtenaarzijnisoké #ambtenaarlife #sociaaldomein #haiti🇭🇹 #haiti #melaninpoppin #melaninbeauty #melanin #melaninqueen #melaninmagic #bgm #athomewithchichi #iamchichi #stayhome #stayhomestaysafe
  • ✨Eerste werkdag✨ Novan is precies 5 maanden oud en gaat vandaag voor het eerst naar de kdv. Een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het natuurlijk mijn vierde kind. Aan de andere kant, is hij ook nog zo klein 😭 Gelukkig is hij in goede handen. Dezelfde lieve leidsters die 4 jaar lang met veel liefde voor Chloé gezorgd hebben, gaan dat nu voor hem doen 💖 Vond jij het ook een dubbel gevoel toen je weer ging werken?
.
.
. .
#babyboy #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Zo daar ben ik weer! Na een hele lange tijd stilte. Een kind krijgen, verhuizen en een nieuwe baan slokten best veel van mijn tijd op. En Okay ik ben gewoon niet zo’n instagrammer. Langzaam maar zeker beginnen de verhuisdozen leeg te raken. En nu ik in een grote-mensen-huis woon, heb ik ook planten 🌱 Spannend want de laatste keer dat ik actief voor een plant zorgde en hem in leven hield is ruim 12 jaar geleden 🙈Hands up als jij ook altijd alle plantjes om zeep helpt #girlboss #pink #melaninbeauty #melaninpoppin #melaninqueen #weavehairstyles #momlife #momsofinstagram #mamablog #mamablogger #plants #plantjes #plantgirl #iamchichi #athomewithchichi #stayhome
  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist

  Dit zijn wij!