Beauty

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

17 december 2016
Review-Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-GoodGirlsCompany

December is de maand waarop verzorgingsproducten uitpakken met luxe cadeaupakketten. Ik mocht de limited edition Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn testen. Huidverzorgingsproducten die je een verkwikkende én ontspannende wellness boost geven voor ieder moment van de dag.

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom & Ginger-GoodGirlsCompany

Vorig jaar lanceerde Etos al verschillende producten in samenwerking met de Hortus Botanicus. Never change a winning team! Dus ook voor de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger sloegen beide partijen weer de handen in een. Deze lijn bestaat uit vier geweldige producten: een shower foam, verzorgende body soufflé, friszoete scented sticks en een handcrème. Speciaal voor de feestdagen is er ook een prachtige geschenkverpakking verkrijgbaar. Hierin zitten de shower foam en een body soufflé.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

Voor de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger is weer gebruik gemaakt van de vitale energie van planten. Net zoals bij hun andere producten zijn gember en oranjebloesem ingrediënten die ook een weldadig effect op je hebben. Ze verbeteren je humeur en hebben daarbij ook een ontspannend en verwarmend effect.

Gember zorgt voor een verwarmende effect. Als voedsel is de pittige wortel erg goed voor de spijsvertering. Hij zit vol vitaminen en antioxidanten. Bovendien staat gember in de Aziatische en Arabische folklore bekend als kruidengeneesmiddel. Zo wordt gember gebruikt tegen misselijkheid en zou het goed werken om het geheugen te verbeteren. Daarnaast stimuleert gember de bloedcirculatie. Oranjebloesem is afkomstig van de bloesem van de Citrus Aurantium Amara (bittere sinaasappel). Het zit onder andere ook in Grand Marnier en wordt soms ook wel Néroli genoemd.

Review Botanical Boost Orange Blossom & Ginger 

Voor mijn review ontving ik alle vier de producten van de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn. Ondanks de positieve eigenschappen van gember was ik niet meteen heel erg overtuigd. Ik houd namelijk niet echt van gember. Ik was dus ook razend nieuwsgierig naar hoe deze geur in het product tot uiting kwam. Zou het overheersend zijn, of zou de oranjebloesem geur de overhand hebben? Deze laatste vind ik namelijk dan weer wel lekker.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Body-Soufflé-GoodGirlsCompany

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Body Soufflé is een zacht maar ook verzorgend product dat je voor je lichaam gebruiken kan. Ik gebruik hem meestal na het douchen of badderen. Hij trekt snel in zonder witte waas en laat een lichte geur achter op je huid. Heerlijk! Bovendien is de verpakking met koperkleurige deksel natuurlijk beeldschoon.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Scented-Sticks-GoodGirlsCompany

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom & Ginger-Scented-Sticks-GoodGirlsCompany

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks staan op het nachtkastje in mijn slaapkamer. Tot nu toe had ik nog geen ervaring met scented sticks. Ik zie ze altijd wel in winkels staan, maar was ik er altijd aan voorbij gelopen. Zonder duidelijke reden ging mijn voorkeur tot op heden vaak toch naar geurkaarsen dan scented sticks. Maar inmiddels zie ik wel degelijk de voordelen. Geurkaarsen moet ik toch een keer uitblazen voordat ik slapen ga, dit kan ik gewoon zo laten waardoor ik ’s ochtends wakker wordt in een heerlijk geurende slaapkamer. Ik vind hem heerlijk ruiken zonder dat het overheersend aanwezig is.

Etos-Botanical-Boost-Orange-Blossom-Ginger-Shower-Foam-GoodGirlsCompany

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam

De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam is een douche foam. Nu weten jullie inmiddels wel dat ik heel gek ben op dit soort prdoucten. Maar de ene douchefoam is de andere niet. Deze wordt bijvoorbeeld zonder SLS gemaakt. Bovendien is het ook een douche foam die zodra je het uit de prachtige flacon spuit, meteen transformeert in een schuim. Dus niet zoals bij sommige douchefoams in een gel die in aanraking met water zich omzet in een schuim.

Review-Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom-Ginger-handcrème-GoodGirlsCompany

Etos-Botanical-Boost-Orange Blossom-Ginger-handcrème-GoodGirlsCompany

In de winter leef ik op handcrèmes. De Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream is een heerlijk handcrème die verzacht en verzorgt. Ondanks dat hij rijk voedend is, voelt hij niet vettig aan en trekt snel in. En daarna ruiken je handen er nog lekker naar.

Prijzen

Al met al is de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger limited edition collectie een lijn met prachtige producten. Zowel qua geur als uiterlijk oogt het geheel luxueus. Maar zoals je van Etos gewend bent, zijn de producten verkrijgbaar tegen kleine prijsjes. Wat het aantrekkelijk en bereikbaar maakt voor elke portemonnee. Wel is het zo dat dit product alleen verkrijgbaar is zolang de voor

  • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Body Soufflé 200 ml €4,99
  • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Scented Sticks 150 ml €7,99
  • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam 200 ml €4,99
  • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream 75 ml €3,49
  • Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Cadeauverpakking (Body Soufflé & Shower Foam) €7,99

Heb jij deze lijn al gespot bij je plaatselijke Etos?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]