Beauty

Etos bodyproducten maken je huid zijdezacht

2 juni 2017
Etos-bodyproducten-maken-je=huid-zijdezacht-GoodGirlsCompany

Nu het buiten zo warm is, vind ik het heerlijk om me ’s ochtends of ‘a avonds even te douchen en mijn huid in te smeren met de nieuwe Etos bodyproducten. Ze zorgen er voor dat mijn huid zijdezacht aanvoelt en soepel blijft. Ook als je overdag het nodige vocht verliest.

De strijd om de perfecte bikini body heb ik ook dit jaar weer laten schieten. Geef mijn portie maar aan Fikkie. Eerlijk gezegd zit ik de laatste tijd behoorlijk goed in mijn vel. En ik vind het niet erg dat mijn lichaam er anders uit ziet dan voor mijn zwangerschappen. Inmiddels heb ik ook de leeftijd bereikt waarop ik besef dat mooi oud worden niet vanzelf gaat maar wel de nodige hulp gebruiken kan. Ik smeer er lustig op los. Tot grote ergernis van de man des huizes die zich regelmatig afvraagt of ze we echt zoveel verzorgingsproducten nodig hebben in de badkamer.

Etos_bodyproducten_maken_je_huid_zijdezacht_GoodGirlsCompany

Etos bodyproducten

Sinds hun redesign timmert Etos aardig aan de weg met heerlijke en betaalbare bodyproducten. Voor een het luxe verwenmomentje hoef je niet meer de hoofdprijs te betalen. Ook met een klein budget kan je een fijn me-time momentje creëren. Of je nu op zoek bent naar een frisse lotion, rijke bodycream of voedende huidolie: voor elke huid en elke behoefte vind je het perfecte verzorgingsproduct. De producten zitten bomvol verzorgende bestanddelen, zoals extract van lotusbloem en rozen, avocado- en arganolie en vitamine E, die je huid fluweelzacht en soepel maken. Heerlijk om elke vierkante centimeter van je huid te verwennen en te verzorgen!

Etos_Body_Spray_Seconde_Kokos_GoodGirlsCompany

Etos Body Spray Seconde Kokos

De Etos Body Spray Seconde Kokos is ideaal als je haast hebt. Of wanneer je net zoals ik van nature niet geduldig aangelegd bent. Tenminste als het op de ochtend aankomt. Als ik mijn make up uitgebreid gedaan heb, moet de rest van mijn lichaam het met wat minder tijd doen. Elke seconde die ik besparen kan, kan een verschil maken tussen of ik een panty aantrek of met blote benen naar het werk ga. De Etos Body Seconde spray hydrateert je huid vlot, makkelijk en plakt niet. Ideaal! Verzorg je huid in een handomdraai en schiet in een mum van tijd je kleding aan. Van nature ben ik niet echt een kokos fan, maar deze geur vind ik niet heel indringend.

Prijs: 200 ml € 3, 99

Etos_Hand_Nail_Cream_GoodGirlsCompany

Etos Hand & Nail Cream

Sinds mijn laatste zwangerschap zijn mijn nagels een stuk minder strek. Nu is dat op zich niet zo heel erg want ik heb gewoon een kantoorbaantje waarbij ik grotendeels veilig achter de computer zit. Het knappen van mijn nagels gebeurt dan ook vaak op mijn vrije dag. Als ik druk bezig ben met allerhande huis-tuin- en keukenactiviteiten. Bloedirritant vind ik het. Gelukkig is er Etos Hand & Nail Cream. Deze crème, met lichte textuur is verrijkt met provitamine B5. Hij razendsnel in, hydrateert en voelt daarna niet vettig aan. Bovendien ondersteunt het bij broze nagels. Oh en alsof dat nog niet genoeg is, ruikt het ook nog eens lekker.

Prijs: 75 ml € 2,49

Etos_Body_Lotion_Gallica_Rose_GoodGirlsCompany

Etos Body Lotion Gallica Rose

Etos Body Lotion Gallica Rose is een lichte body lotion die je makkelijk uitsmeert. Terwijl ik lotions in de winter onprettig vind ( lees koud) vind ik ze in de zomer lekker verkoelend. De voedende lotion bevat vitamine E en het extract van rozen. De lotion ruikt ook lichtelijk naar roze, zonder dat de geur overheersend is. Bovendien neem je de handige tube neem je zo mee in je tas. Houd je van rozengeur, maar ben je niet zo fan van een lotion? Je hebt hem ook als bod crème. Deze volromige en intensieve bodycrème bevat het verzachtende allantoïne. Overigens krijg je van beide crèmes een babyzachte huid.

Prijs: Lotion 200 ml € 2,49.

Etos_Body_Cream_GoodGirlsCompany

Etos Body Cream

Van alle producten uit de lijn van Etos bodyproducten is deze echt mijn favoriet. Hij ruikt hemels en de romige, rijke textuur voelt zijdezacht op je huid. Alsof je je huis insmeert met pure luxe. Ook deze bavet sheabutter, provitamine B5 en allantoïne. Laatgenoemde ingrediënt zorgt er voor dat beschadigde cellen zich weer vernieuwen. Een cadeautje voor je huid dus.

Wat ik leuk vind aan  Etos bodyproducten is dat ze verschillende mooie ingrediënten samenbrengen in deze collectie. Zo is er ook een lijn met lotus bloemen. En de essential skin oils bevatten onder andere argan- en avocado olie. Kortom Etos bodyproducten bieden voor ieder wat wils.

Prijs: 250 ml € 3,99

Heb jij ze al zien liggen?

 

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Leonie van Mil
    4 juni 2017 at 07:23

    Ik heb er hier ook een aantal staan en zijn inderdaad heel erg fijn en betaalbaar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]