Beauty

Etos Evening Kiss & Dreamy Garden body mist

13 november 2016
etos-evening-kiss-dreamy-garden-body-mist_goodgirlscompany

Zoek je deze Feestdagen een lekker geurtje die ook nog eens heel budgetvriendelijk is? Probeer dan eens Etos Evening Kiss & Dreamy Garden body mist. De geuren kosten nog geen € 6,-.

Budget-proof geurtjes, ik draag ze tegenwoordig nog maar zelden. Mijn signature geur heeft dezelfde naam als mijn jongste dochter. Toch vind ik die budgetvriendelijke luchtje wat hebben. Als kind en tiener zorgde het voor hele mooie herinneringen. Zoals het Miss Sporty geurtje dat ik hebben moest. Of die mooie flesjes die ik op vakantie in Duitsland kocht. Maar hoe meer inkomen ik kreeg hoe meer ik voor het duurdere werk ging. Best jammer want goedkoop hoeft echt niet altijd duurkoop te zijn. En de opkomst van de body mists juich ik alleen maar toe. Het zorgt er voor dat mijn parfumfles niet zo snel leeg raakt. Etos lanceerde dit najaar verschillende body mists en ik mocht de Etos Evening Kiss & Dreamy Garden body mist testen.

etos-evening-kiss-review-body-mist-goodgirlscompany

Etos Evening Kiss

De naam geeft al een klein beetje weg waar je bij deze body mist aan moet denken. Zwoele zomeravonden, passie en verleiding. Ja, zelfs als het kouder is. Vervang die zomeravonden door winter denk aan een warm knapperend haardvuur en een zacht kleedje. Get the Picture? Deze body mist is warm, vrouwelijk en verleidelijk. Echt een geur die ik in de winter heerlijk vindt. Ik heb namelijk de rare eigenschap om in de winter zwaardere geuren te dragen. Gevoelsmatig blijft het dan beter om mij heen en in mijn kleding hangen. Zelfs op een koude natte winterdag brengt het de emotie mee die ik soms zo hard nodig heb om het uit te zingen tot het voorjaar.

  •  De topnoten van deze Etos Evening Kiss zijn: mandarijn, peer en roze peper
  • Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem
  • Basisnoten: vanille, patchoeli en amber

Ik vind de geur zoet, kruidig en een beetje sensueel (kan dat?) ruiken. Ik ruik vooral de patchoeli en amber en in de verte wat vanille. Natuurlijk is hij passend voor een (verleidelijke) avond. Maar hey het is jouw leven, niet? Wie bepaalt wanneer jij deze geur mag dragen. Als hij je helpt om een keer voor een leuk jurkje met hakken te kiezen in plaats van een joggingbroek voor wanneer je de kinderen naar school brengt, voel je dan vrij.

review-etos-dreamy-garden-body-mist-goodgirlscompany

Etos Dreamy Garden

In vergelijking met Evening Kiss vind ik Etos Dreamy Garden frisser ruiken. Er was een tijd waarin ik niet hield van frisse geuren. Ik vond het geurbouquet te kaal en de geur te vluchtig. Van nature neig ik naar zware zoete geuren met vanille. Totdat het zomer wordt ik ze te heftig vindt en er misselijk van wordt. Dan weet ik niet hoe snel ik ze in moet wisselen voor een fris geurtje. Terwijl ik zo een hele lijst met zoete klassiekers kan noemen, blijft mijn lijstje met frisse geuren wat achter. Ik ben best kritisch voordat ik er een op deze lijst plaats als goed alternatief. Maar Etos Dreamy Garden body Mist is er een die ik zeker op dat lijstje ga zetten.

  • De topnoten zijn : appelbloesem, sinaasappel, pruim en klimopbladeren
  • Hartnoten: viooltjes, neroli, ylang ylang, jasmijn en waterlelie
  • Basisnoten: muskus, patchoeli en sandelhout

Ik vind deze geur een heel mooi zitten tussen zoet en bloemig en fris, zoet fruitg. Ik vind de geur vol zonder dat hij te overheersend is. Een prima geur voor alledag. ’s Ochtends is het de oppepper die je nodig hebt en tussendoor die extra boost om je fris te houden.

etos-evening-kiss-dreamy-garden-body-mist-goodgirlscompany

Prijs van Etos Evening Kiss & Dreamy Garden Body mist

Etos Evening Kiss & Dreamy Garden Body Mist zijn sinds dit najaar verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Etos filiaal. De mists kosten € 5,99 per stuk voor 150 ml. Naast de 2 hierboven genoemde geuren zijn er ook nog 2 andere geuren:  Forever Love en Saphire Sky. En je hebt ook de parfums. Deze kosten 9,99 ml 50 ml

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]