Beautiful mama

Essie gel.setter

11 juli 2015
ssie gel.setter is de perfecte top coat om jouw favoriete Essie kleur helemaal af te maken met een hard-rock glanzende gel.

Leuk nieuws van Essie! Dit nagellak merkt heeft een nieuw juweeltje in haar assortiment: Essie gel.setter is. Een supersnel drogende top coat waardoor je nagellak goed blijft zitten. Ideaal voor een jetsetter maar ook voor jonge moeders zoals ik die graag hun nagels verzorgen.

Vandaag zit ze in Londen, morgen in Parijs, het weekend in New York… het leven van een Jet-setter is hectisch. Daarom verdient zij een nagellak waar ze glashard op kan vertrouwen. Eén die net zo goed werkt als zijzelf. Essie gel.setter is de perfecte top coat om jouw favoriete Essie kleur helemaal af te maken met een hard-rock glanzende gel. Een veilige formule die niet alleen effectief werkt in de nagelsalon, maar ook thuis of onderweg. Perfect voor de style hunter in de urban jungle, of met cocktails & coconuts in turquoise & caicos.

 

essie_collection_gelsetter_beauty-blog-GoodGirlsCompany

Essie gel.setter Prijs €12,99

Spread the word! Vanaf nu kan elke vrouw, waar dan ook, haar glansrijke toekomst tegemoet gaan met high shine nagels. De Essie gel.setter is een feit. Dit is Essie’s eerste top coat met een formule welke acrylaat en copolymeer bevat. Waarom is dat goed nieuws? Omdat het een nieuwe technologie is, die een perfecte, dikke toplaag biedt, met intense glas. Jekunt de gel.setter over elke essie kleur heen lakken. Het omhult de nagellak direct met een kristalachtige topcoat met de glasharde kwaliteit van gel voor een voller en glanzend resultaat. Er is geen LED- of UVB-licht nodig en de gel is makkelijk weer te verwijderen. Lak, droog en off you go!

essie_collection_gelsetter-GoodGirlsCompany-Essie-nagellak

Essie gel.setter bevat alles wat zo fijn is aan gelnagels, met als bijkomend voordeel dat je de lak overal mee naar toe kunt nemen. Dus of je nou op een onbewoond eiland zit of net naar je volgende meeting moet, reserveer een klein plekje in je tas voor de Essie gel.setter om er ondanks je drukke levensstijl altijd moeiteloos perfect uit te kunnen zien.

essie_collection_gelsetter-beauty blog-nails-Essie_GoodGirlsCompany

 • Reply
  Eline
  11 juli 2015 at 21:06

  Klinkt goed!

  • Reply
   Josan
   12 juli 2015 at 16:24

   Ik ga het zeker proberen

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!