Kerst

Wat zit er in de Essence beauty Adventskalender 2020?

4 oktober 2020
essence adventskalender 2020

Beauy adventskalenders zijn niet meer weg te denken. Het is het ideale cadeautje om jezelf mee te verwennen voor de kerst. Het lukte mij om beslag te leggen op de Essence beauty Adventskalender 2020. In onderstaande video laat ik je zien welke producten er in zitten. Zo kun je zelf beslissen of deze adventskalender de moeite waard is.

Video Essence Beauty Adventskalender 2020

Toevallig moest ik van de week weer even bij de DM in Duitsland zijn. Novans vooraad luiers was op en die sla ik altijd daar in. Dus toen ik toch door de winkel liep, viel mijn oog op de Essence ho ho home for X-mas Adventskalender. Een mooi gevulde beauty Adventskalender voor nog geen €25,-

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]