Lifestyle Reviews Uitstapjes met kinderen

Onze ervaringen met het Pathé filmfeestje

20 december 2014

Afgelopen maand werd Miss G. alweer 8 jaar. In deze drukke feestmaand vol sociale verplichtingen en verantwoordelijkheden is het altijd maar weer een uitdaging om een datum te prikken voor het festijn. Na wat wikken en wegen werd het woensdag 17 december. In overleg met de jarige was gekozen voor een Pathé filmfeestje . De pinguïns van Madagascar 2 is uit en die moest natuurlijk gezien worden.

Als je een filmfeestje bij Pathé wilt organiseren, kun je deze via de website reserveren. Pathé heeft een speciaal gedeelte ‘de Pathé kids club’ waar je kinderfeestjes reserveert, spelletjes kunt spelen en lekker kunt kleuren. Via het invulformulier vul je alle verdere benodigde gegevens is en dan neemt een medewerker van de geselecteerde Pathé locatie vanzelf contact met je op. In ons geval ging dat om Pathé Rembrandt in Arnhem.

Pathe filmfeestje review_reserveren kinderfeestjes in Arnhem_uit in Arnhem_Pathe Rembrandt

Onze ervaringen met het Pathé filmfeestje

Alhoewel je op de website de mogelijkheid krijgt om het tijdstip van het filmfeestje aan te geven. Bleek dit helaas in de praktijk iets anders te liggen. Een week van tevoren kon men mij helaas pas vertellen wat het definitieve tijdstip zou worden. De uitnodigingen moesten dus nog even een weekend wachten totdat we definitieve tijden zouden weten. Uiteindelijk ontving ik de definitieve mail. Het tijdstip was 14.00 uur waarbij we om 13.30 uur in de bioscoop aanwezig moesten zijn om de tickets op te halen en voor een goed verloop van het feestje. Een erg krappe timing voor ons omdat mijn dochter op woensdag pas om 12.30 uur vrij is van school. Bovendien moesten de kinderen ook nog iets te eten hebben. Ons huisadres is te ver van de binnenstad van Arnhem om even heen en weer te rijden.

krappe planning

Het feestje is te combineren met een etentje bij de Mac Donalds Gelredome, maar ook deze ligt enigszins buiten het centrum. Van school naar de Mac Donalds en naar de bioscoop rijden, zouden we qua tijd niet redden. Gelukkig hielp restaurant Goedproeven ons uit de brand. Daar konden we met het gezelschap neerstrijken om tussen de middag pizza’s te eten. Ik besprak hoe laat we zouden aankomen en wat voor soort pizza’s er hoe laat klaar zouden moeten staan. Heerlijk dat was opgelost. Toch betekende dat niet dat we zeeën van tijd zouden hebben en we zouden een strakke planning moeten handhaven om alles op rolletjes te laten verlopen.

Pathe filmfeestje review_kinderfeestjes in Arnhem_uit in Arnhem_Pathe Rembrandt

Restaurant Goedproeven

Het oppikken van het groepje feestgangers bij school ging goed en op afgesproken tijstip renden we Goed Proeven binnen. Daar stonden onze heerlijke warme pizza’s al op ons te wachten. Toen iedereen welgesteld zat en zijn/haar drinken had, heerste rust. De kinderen gaven aan dat ze het feestje tot nu toe al heel leuk vonden. De jarige Jet straalde. Hierdoor konden wij ook wat meer ontspannen. Het zou wel los lopen. Binnen de gegeven tijd waren ze klaar met eten en zelfs naar het toilet gegaan. Bij vertrek uit Goedproeven kregen ze zelfs allemaal een lolly!
Gelukkig ligt Pathé Rembrandt hemelsbreed niet zo ver af van Goedproeven. Met de auto waren we er dan ook heel snel. Op tijd stonden we bij de kassa om de gereserveerde tickets af te halen.

Uiteindelijk mocht de Jarige Jet samen met een vriendinnetje kijken hoe de film gestart werd en ontving ze zelfs een leuk cadeautje. Voor haar gaat dit feestje de boeken in als een van de leukste. En voor ons? Toen alle kinderen op het afgesproken tijdstip opgehaald werden en ons huis weer leeg en stil was, verbaasde ik mij over hoe gladjes alles was verlopen.

Voordelen

 • jarige mag in cabine kijken hoe film gestart wordt
 • jarige ontvangt een leuk cadeautje
 • je hebt de bioscoopzaal bijna helemaal voor jezelf.
 • eventueel te combineren met arrangement bij Mac Donalds

Nadelen

 • Via website wordt suggestie gewekt dat je zelf het tijdstip kan kiezen. In de praktijk is dit helaas niet zo. Het zou mooi zijn wanneer Pathé hier wat flexibeler in is.
 •  Helaas kon het Mac Donalds arrangement pas na de film genuttigd worden.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!