Beauty

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

26 juli 2016
EOS Pomegranate Rasberry lipbalm-GoodGirlsCompany-review

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm combineert de zachte zoete smaak van frambozen met de frisheid van granaatappel. En het mooie nieuws is? Deze lipbalsems zijn ook nog eens niet getest op dieren, bevatten geen gluten en zijn vrij van parabenen, minerale petroleum en ftalaten. Ze bieden bescherming tegen UVA en UVB. Oh en had ik al eens gezegd dat ze worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die grotendeels biologisch zijn? Tijd om jullie vandaag eens kennis te laten maken met dit wonderbolletje.

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm review-ervaringen-GoodGirlsCompany-biologische lippenbalsem

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een raar trekje ontwikkeld; ik bijt op mijn lip. Soms gaat het een tijdje goed, maar helaas ben ik nog steeds niet helemaal afgekickt. Om mijn lippen toch goed te verzorgen, gaan er heel wat lippenbalsems doorheen. Miss G en B hebben allebei al de smaak Summerfruit en die ruikt verrukkelijk! Ook de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm ruikt hemels en rolt lekker.

EOS Pomegranate Rasberry lippenbalsem-GoodGirlsCompany

Wat is EOS?

EOS staat voor Evolution Of Smooth. Het bedrijf maakt huidverzorgingsproducten van natuurlijke ingrediënten. Momenteel bestaat hun Nederlandse assortiment uit lippenbalsems en hand- en bodylotions. Producten die alledaags zijn. Maar doordat EOS veel aandacht besteedt aan de verpakking maken ze alledaagse huidverzorgingsroutines toch een beetje bijzonderder. En daardoor worden hun producten echte collectors items voor de fans. Het is leuk om de verschillende kleurtjes te sparen.

EOS granaatappel framboos lippenbalsem-GoodGirlsCompany

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

Ik mocht de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm proberen. Deze versie is de nieuwste aanwinst. De ingredienten zijn 100% natuurlijk en zelfs voor 95% biologisch. Niet alleen ruikt hij heerlijk maar hij bevat ook veel verzorgende ingrediënten die je lippen laten super zacht laten aanvoelen. Zo bevat de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm anti-oxidanten, jojoba-olie, sheabutter en vitamine E. Hierdoor werkt het perfect tegen uitdrogen maar het helpt ook om scheurtjes in je lip te voorkomen.

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm-GoodGirlsCompany-EOS lippenbalsem

Review EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

 Wat mij meteen opviel was de verpakking. Meestal zitten lippenbalsems in zo’n buisje die je moet draaien. Hierdoor maak je het laatst deeltje vaak niet op. Zonde. In mijn huishouden halen lippenbalsems het einde vaak toch niet omdat een van de dochters hem uitdraait terwijl de dop er nog op zit. Wat overblijft is een vies aangekoekt staafje.

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm van EOS ligt lekker in de hand. Door de handige vorm kan je hem makkelijk gebruiken.

Maar waar het omgaat is natuurlijk wat het voor je lippen doet. Ik had mijn lippen niet gescrubd. Maar na een keer aanbrengen, viel het mij al op hoe zacht ze waren. Waardoor ik ook minder de neiging heb om op mijn lip en lossen velletjes te bijten. Nu ik de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm wat langer gebruik, zijn mijn lippen heerlijk gehydrateerd.

Ik vind de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm echt een aanrader. Hij ruikt lekker, verzorgt goed en is ook nog eens gemaakt van biologische ingrediënten.

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm is vanaf september verkrijgbaar bij Douglas en kost € 5,95.

Kende jij het merk EOS al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Carlijn
  26 juli 2016 at 21:47

  Heb deze al vaaaaak voorbij zien komen maar ze nog nooit geprobeerd. Deze geur/smaak lijkt me heerlijk. Lekker zomers. Wat lipverzorging betreft ben ik al jaren trouw aan m’n donkerblauwe Labello. Heel saai…

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:47

   Ik had verwacht dat jij ze ook al had Carlijn 😉

 • Reply
  Nicole Orriëns
  26 juli 2016 at 11:01

  Sommige dingen vind ik alleen al leuk vanwege de verpakking! En dit is er beslist een van. Wat een grappig bolletje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]