Beauty

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

26 juli 2016
EOS Pomegranate Rasberry lipbalm-GoodGirlsCompany-review

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm combineert de zachte zoete smaak van frambozen met de frisheid van granaatappel. En het mooie nieuws is? Deze lipbalsems zijn ook nog eens niet getest op dieren, bevatten geen gluten en zijn vrij van parabenen, minerale petroleum en ftalaten. Ze bieden bescherming tegen UVA en UVB. Oh en had ik al eens gezegd dat ze worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die grotendeels biologisch zijn? Tijd om jullie vandaag eens kennis te laten maken met dit wonderbolletje.

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm review-ervaringen-GoodGirlsCompany-biologische lippenbalsem

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een raar trekje ontwikkeld; ik bijt op mijn lip. Soms gaat het een tijdje goed, maar helaas ben ik nog steeds niet helemaal afgekickt. Om mijn lippen toch goed te verzorgen, gaan er heel wat lippenbalsems doorheen. Miss G en B hebben allebei al de smaak Summerfruit en die ruikt verrukkelijk! Ook de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm ruikt hemels en rolt lekker.

EOS Pomegranate Rasberry lippenbalsem-GoodGirlsCompany

Wat is EOS?

EOS staat voor Evolution Of Smooth. Het bedrijf maakt huidverzorgingsproducten van natuurlijke ingrediënten. Momenteel bestaat hun Nederlandse assortiment uit lippenbalsems en hand- en bodylotions. Producten die alledaags zijn. Maar doordat EOS veel aandacht besteedt aan de verpakking maken ze alledaagse huidverzorgingsroutines toch een beetje bijzonderder. En daardoor worden hun producten echte collectors items voor de fans. Het is leuk om de verschillende kleurtjes te sparen.

EOS granaatappel framboos lippenbalsem-GoodGirlsCompany

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

Ik mocht de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm proberen. Deze versie is de nieuwste aanwinst. De ingredienten zijn 100% natuurlijk en zelfs voor 95% biologisch. Niet alleen ruikt hij heerlijk maar hij bevat ook veel verzorgende ingrediënten die je lippen laten super zacht laten aanvoelen. Zo bevat de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm anti-oxidanten, jojoba-olie, sheabutter en vitamine E. Hierdoor werkt het perfect tegen uitdrogen maar het helpt ook om scheurtjes in je lip te voorkomen.

EOS Pomegranate Rasberry lipbalm-GoodGirlsCompany-EOS lippenbalsem

Review EOS Pomegranate Rasberry lipbalm

 Wat mij meteen opviel was de verpakking. Meestal zitten lippenbalsems in zo’n buisje die je moet draaien. Hierdoor maak je het laatst deeltje vaak niet op. Zonde. In mijn huishouden halen lippenbalsems het einde vaak toch niet omdat een van de dochters hem uitdraait terwijl de dop er nog op zit. Wat overblijft is een vies aangekoekt staafje.

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm van EOS ligt lekker in de hand. Door de handige vorm kan je hem makkelijk gebruiken.

Maar waar het omgaat is natuurlijk wat het voor je lippen doet. Ik had mijn lippen niet gescrubd. Maar na een keer aanbrengen, viel het mij al op hoe zacht ze waren. Waardoor ik ook minder de neiging heb om op mijn lip en lossen velletjes te bijten. Nu ik de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm wat langer gebruik, zijn mijn lippen heerlijk gehydrateerd.

Ik vind de EOS Pomegranate Rasberry lipbalm echt een aanrader. Hij ruikt lekker, verzorgt goed en is ook nog eens gemaakt van biologische ingrediënten.

De EOS Pomegranate Rasberry lipbalm is vanaf september verkrijgbaar bij Douglas en kost € 5,95.

Kende jij het merk EOS al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Carlijn
  26 juli 2016 at 21:47

  Heb deze al vaaaaak voorbij zien komen maar ze nog nooit geprobeerd. Deze geur/smaak lijkt me heerlijk. Lekker zomers. Wat lipverzorging betreft ben ik al jaren trouw aan m’n donkerblauwe Labello. Heel saai…

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:47

   Ik had verwacht dat jij ze ook al had Carlijn 😉

 • Reply
  Nicole Orriëns
  26 juli 2016 at 11:01

  Sommige dingen vind ik alleen al leuk vanwege de verpakking! En dit is er beslist een van. Wat een grappig bolletje!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!